Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

1000 φορές ενα ανοιχτό play store και ας ξεφεύγουν και μερικές άχρηστες εφαρμογές παρά το χάλι του appstore που δεν επιτρέπεται να έχει browser, πληκτρολόγια, email clients κλπ κλπ

Για το ζουμί της υποθεσης, οτι δηλαδη ο καθενας ανεβαζει στο play store οτι θελει κουβεντα.

Κατα τα αλλα εμεις οι androidάκηδες κοροϊδεύουμε τους iphoneάκηδες οταν λενε οτι η πλατφορμα μας δεν εχει πραγματικο store αλλα ενα ηλεκτρονικο παζαρι.

Και ναι, εχει πεσει υποληψιμο software στο app store, αλλα δεν εχει το χάλι του playstore.

• Like 2
Δημοσ.

1000 φορές ενα ανοιχτό play store και ας ξεφεύγουν και μερικές άχρηστες εφαρμογές παρά το χάλι του appstore που δεν επιτρέπεται να έχει browser, πληκτρολόγια, email clients κλπ κλπ

1000 φορές για μας μαν. ειναι τι βολευει τον καθενα.

υπαρχουν αλλοι που δεν θελουν browser, πληκτρολόγια, email clients κλπ κλπ

• Like 2
  • Super Moderators
Δημοσ.

1000 φορές για μας μαν. ειναι τι βολευει τον καθενα.

υπαρχουν αλλοι που δεν θελουν browser, πληκτρολόγια, email clients κλπ κλπ

Η πλάκα είναι ότι υπάρχουν φυσικά και browsers και email clients στο Apple App Store. 

Αλλά έχει πλάκα να διαβάζεις άσχετους με το App Store (και δεν εννοώ εσένα) να βγάζουν τη χολή τους με ανακρίβειες και μπουρδολογίες. Καλή όρεξη τους εύχομαι. :)

• Like 3
Δημοσ.

οχι και εμενα εννοείς, ασχετος ειμαι απο το app store.

δεν εχω μπει ποτε και να κατσω να δω τι παραπανω εχει ή τι λυπει.(για αυτο και εκανα copy paste οτι εγραφε νομιζοντας οτι κατι θα ξερει)

απλα ξερω πως κάποια πραγματα που εχει το android δεν τα βρίσκεις γιατι η apple μαλον τα απαγορεύει. όπως (αν δεν κανω λαθος)πληκτρολόγιο, greek wpa finder, και κατι αλλα hacking προγραμματα που δεν πρεπει να γραψω γιατι μετα θα εχω τύψεις απο τυπαδες που θα τους εχουν κλέψει e-bay λογαριασμους.

και linux installer.

• Super Moderators
Δημοσ.

οχι και εμενα εννοείς, ασχετος ειμαι απο το app store.

δεν εχω μπει ποτε και να κατσω να δω τι παραπανω εχει ή τι λυπει.(για αυτο και εκανα copy paste οτι εγραφε νομιζοντας οτι κατι θα ξερει)

απλα ξερω πως κάποια πραγματα που εχει το android δεν τα βρίσκεις γιατι η apple μαλον τα απαγορεύει. όπως (αν δεν κανω λαθος)πληκτρολόγιο, greek wpa finder, και κατι αλλα hacking προγραμματα που δεν πρεπει να γραψω γιατι μετα θα εχω τύψεις απο τυπαδες που θα τους εχουν κλέψει e-bay λογαριασμους.

και linux installer.

Greek WPA finder έχει φυσικά. Και πληκτρολόγια - αλλά δεν μπορείς να τα κάνεις default. Αλλά ότι έχει, έχει. 

Τέσπα, ας μην γίνει hijack η είδηση επειδή κάποιοι έχουν εμμονή με την Apple (και αυτή τη φορά σίγουρα δεν εννοώ εσένα. ;) ). 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...