Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το pc μου δεν αναγνωρίζει ορισμένες συσκευές usb όπως το κινητό μου (galaxy s4 mini) κ ένα φλασάκι που αγόρασα Turbo-X 16Gb. Στο λαπτοπ αναγνωρίζονται κανονικά και τα 2. Το pc λειτουργεί με Windows 7 pro. Τι μπορεί να φταίει?

Δημοσ.

Υπάρχουν άλλες που τις αναγνωρίζει και ποιες είναι αυτές?

Τι λειτουργικό έχει το λαπτοπ σου?

Δημοσ.

Είναι desktop, όχι laptop. To laptop το ανέφερα για να δείξω ότι σε άλλο μηχάνημα οι συσκευές λειτουργούν κανονικά. Άλλες τις αναγνωρίζει μια χαρά, όπως πχ σκληρούς δίσκους (έναν WD book κ έναν Intenso 2.5") και άλλα φλασάκια (πάλι Turbo-X). Το λειτουργικό όπως ανέφερα και πιο πάνω είναι Windows 7 pro. 

Δημοσ.

δες αν τις συσκευες σου τις βλεπει ο Η/Υ μεσα απο τις '' συσκευες και εκτυπωτες''.Αν ναι,τοτε δεξι κλικ σ'αυτες και στις ιδιοτητες ...μετα υλικο....δηλωσε τις σαν μοναδες δισκου και θα ανοιξουν αμεσως σαν σκληροι δισκοι!

Δημοσ.

πατα την ενημερωση προγραμματος....δεν μπορω να καταλαβω τα προβληματα που βγαζει...(μηπως χρησιμοποιησεις hub και στο κολλαει το συστημα;)τα ιδια windows εχουμε και δεν εχω τετοια.

Δημοσ.

Στην ενημέρωση προγράμματος μου λέει ότι βρήκε οδηγό ενημέρωσης αλλά τα windows αντιμετώπισαν ένα σφάλμα στην εγκατάσταση του. Δεν χρησιμοποιώ hub.

Δημοσ.

κατεβασε νεους οδηγους απο το διαδυκτιο για τη συσκευη σου και αν δε δουλεψει και αυτο......χμ....

ή ακομα και για την μητρικη σου για το διανομεα usb...συνηθως οι καινουργιοι drivers των μητρικων διορθωνουν τα λαθη ή κοληματα των.

αλλο δεν μπορω να σκεφτω,sorry

Δημοσ.

Δοκίμασε να τα συνδέσεις στο desktop pc κατευθείαν, χωρίς extra καλώδιο usb.

Αν δεν παίζουν ούτε έτσι, ξεκίνα από drivers μητρικής όπως είπε ο Χάρης.

/sc

Δημοσ.

Η μητρική μου είναι η MSI P55-CD53. Εδώ είναι οι επίσημοι drivers της:

http://www.msi.com/product/mb/P55CD53.html#/?div=Driver&os=Win764

Κατέβασα τον πρώτο driver (Intel 3/4/5 Chipset Drivers) αλλά όταν κάνω διπλό κλικ για να τρέξει βγάζει την "κλεψύδρα" αλλά δεν ανοίγει ο installation wizard. Τι να κάνω τώρα?

Να σημειώσω ότι όλες οι συσκευές συνδέονται απευθείας στο desktop χωρίς καλώδια/extensions/hubs κλπ.

Επίσης σε περίπτωση που κάνω repair τα Windows θα χαθούν αρχεία?

Ευχαριστώ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...