Sange Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 Δεν μπορω να επαναφέρω το προσαρμογέα σύνδεσης για να μπω στο ιντερνετ. Εχω windows 7 home. δεστε της φοτο!!
poulinos Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 a.σβησε την καρτα δικτυου και ξαναπερνα την.β.δωσε καρφωτες ip.γ.προσεχε μην σε κοβει firewall. δ.reboot το ρουτερ
Sange Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Δεν ξερω αν ειδες καλα της φοτο αλλα δεν μπορω να κανω τιποτα απο αυτα που λες. Εχει προβλημα το προτοκολο ινερενετ συνδεσης tcp/ip 4,και 6 και δεν με αφηνει να τον κανω εγκατασταση. Ουτε καρφωματα μπορω να κανω ουτε τριποντα. εχω για καλωδιακη συνδεση.(ethernet) a.σβησε την καρτα δικτυου και ξαναπερνα την.β.δωσε καρφωτες ip.γ.προσεχε μην σε κοβει firewall. δ.reboot το ρουτερ αυτο πως θα το καταλαβω 1.απενεργοποιώ το firewall αλλα δεν κανει τιποτα.
poulinos Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 ουτε αμα σβησεις την καρτα δικτυου στρωνει?system restore οταν επαιζε οΚ?
Sange Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Τελικά είχα πρόβλημα με τους drivers ethernet και κακή επικοινωνία υπολογιστή-router. Τώρα εχω μια σύνδεση με μη αναγνωρισμένο δίκτυο πρόσβαση στο ιντερνέτ πως έγινε δεν ξέρω αλλά έχω ιντερνέτ.
poulinos Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 με κανα Reboot μπορει να στρωσει αυτο.Reboot το pc.
Sange Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 Έκανα πολλές επανεκκινήσεις αλλά τίποτα .Για να μπω στο ιντερνέτ απενεργοποιώ και ενεργοποιώ τον προσαρμογέα σύδεσης.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα