Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια η intel hd του celeron g1620 ειναι κατωτερη λογικα απο την gt430 και τετοιας κατηγοριας καρτες αλλα ποσο κατωτερη;;Επισης σαν CPU τι λεει;;

Δημοσ.

Παιδια η intel hd του celeron g1620 ειναι κατωτερη λογικα απο την gt430 και τετοιας κατηγοριας καρτες αλλα ποσο κατωτερη;;Επισης σαν CPU τι λεει;;

ακριβως οτι σου ειπε ο millennium ειναι για πολυ βασικα πραγματα. οσον αφορα την cpu  ειναι καλυτερη απο οτι εχεις στα pc σου αλλα και παλι μονο για βασικες δουλειες γραφειου αντε και καμια ταινεια. (htpc κτλ)

Δημοσ.

Αν σκέφτεσαι τώρα να στήσεις μηχάνημα κοίτα σε νέο μοντέλο,έχουν βγει οι haswell εδώ και καιρό(και σε λίγο βγαίνουν και οι refresh οπότε αν μπορείς κάνε και λίγο κουράγιο ακόμα) και ο g1820 είναι μόνο ελάχιστα ποιο ακριβός έχοντας όμως μεγαλύτερη δύναμη,σαν cpu και οι δυο είναι αρκετά δυνατοί όχι μόνο για γραφείο και ταινίες αλλά κάνεις ότι θες άνετα,μόνο για επαγγελματικές χρήσεις όπως render(video/3d κτλ) είναι πολύ αργός.

Σαν γραφικά είναι για 800χ600, άντε 1024χ768 σε μερικά,και όλα low στα καινούργια παιχνίδια.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν σκέφτεσαι τώρα να στήσεις μηχάνημα κοίτα σε νέο μοντέλο,έχουν βγει οι haswell εδώ και καιρό(και σε λίγο βγαίνουν και οι refresh οπότε αν μπορείς κάνε και λίγο κουράγιο ακόμα) και ο g1820 είναι μόνο ελάχιστα ποιο ακριβός έχοντας όμως μεγαλύτερη δύναμη,σαν cpu και οι δυο είναι αρκετά δυνατοί όχι μόνο για γραφείο και ταινίες αλλά κάνεις ότι θες άνετα,μόνο για επαγγελματικές χρήσεις όπως render(video/3d κτλ) είναι πολύ αργός.

Σαν γραφικά είναι για 800χ600, άντε 1024χ768 σε μερικά,και όλα low στα καινούργια παιχνίδια.

Δηλαδή μπορώ να παίξω και BF4 με 800x600 και όλα low με την gpu του επεξεργαστή;;Βασικά ναι για τον G1820 θα πάω και βλέπουμε αργότερα για κάποιον i5 ή και i7.Προσωρινά βέβαια θα μείνω με την IGP κάρτα και βλέπουμε για καμιά 7750-7770 στο μέλλον.Ίσως και και 750Ti,θα δείξει.Για gaming μέχρι 1440x900 με την ανάλογη κάρτα πάντα θα κάνει ο CPU;;Και κάτι τελευταίο.Έχω βρει και την GT210 για προσωρινή λύση σε πολύ καλή τιμή.Έχει διαφορά από την IGP του CPU ή δεν αξίζει τον κόπο;;

Υ.Γ.Δεύτερο προφίλ

Επεξ/σία από sakisosf
Δημοσ.

gt210 aka 9500gt aka 8600gt...Παλια κ αδυναμη,εαν δεν την επαιρνα τζαμπα δεν προκειτε να ασχολιομουν καθολου.

Δημοσ.

Μάλιστα...κάτι τελευταίο.Ένας G1630 με 4GB RAM και την ενσωματωμένη GPU θα μπορούσε να σηκώσει στα 60fps PS2 παιχνίδια με emulator;;Γιατί σκοπεύω να δώσω το PS2 μου και να συνεχίσω να παίζω εκεί τα God of War μου!Επίσης η GPU του πώς λέγεται κανονικά;Intel HD Graphics 2000,3000 ή 4000;;Μιλάω για τον G1630 πάντα!!

Δημοσ.

Μάλιστα...κάτι τελευταίο.Ένας G1630 με 4GB RAM και την ενσωματωμένη GPU θα μπορούσε να σηκώσει στα 60fps PS2 παιχνίδια με emulator;;Γιατί σκοπεύω να δώσω το PS2 μου και να συνεχίσω να παίζω εκεί τα God of War μου!Επίσης η GPU του πώς λέγεται κανονικά;Intel HD Graphics 2000,3000 ή 4000;;Μιλάω για τον G1630 πάντα!!

Είναι low ακόμα και για intel igp φίλε μου.

Δημοσ.

Οκ,σε περιπτωση που πραγματικα δεν μου κανει η igp του εχετε να μου προτινετε καποια καρτα στα 50 ευρω,οσο δυνατοτερη γινεται;;

Δημοσ.

Για emulation πάντα ο επεξεργαστής είναι ποιο σημαντικός,η gpu παίζει ρόλο μόνο αν θα θες να παίζεις τα ps2 παιχνίδια σε hd αναλύσεις. 

http://pcsx2.net/getting-started.html

It works but its slow!
This is the most common problem users experience. PCSX2 is a very hardware intensive program, especially on your processor.

http://en.wikipedia.org/wiki/Intel_HD_and_Iris_Graphics#Ivy_Bridge

Έτσι αόριστα intel HD Graphics λέγεται.

Για το bf4 χλομό να βγάζει έστω και καμιά ~20fps σε όλα low,αλλά θα πρέπει να το δοκιμάσεις μόνος σου.

Τελικά για 1620 ή για 1820 πας;;;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...