Sebastienomnia Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 Ήρθε η ώρα να αγοράσω το πρώτο μου ταμπλετ με μπατζετ έως 270 ευρώ. Τι θέλω από αυτό - Εξαιρετική οθόνη , 10inch -Όσο το δυνατόν μεγαλύτερη αυτονομία - Δε με ενδιαφέρει η κάμερα αλλά θέλω καλό ήχο. - Που και που κανένα παιχνιδάκι αλλά συχνότατα ταινίες, χωρίς να κολλάει - Γενικά δε θέλω να κολλάει, αρκετή χρήση Ίντερνετ πχ συγγραφή άρθρων - Δεν με ενδιαφέρει το 3g, σχεδόν παντού βρίσκω wifi Και ρωτάω. Το Pipo M9 pro είναι καλό με βάση τις παραπάνω ανάγκες? Ποια η διαφορά του από το M9? Τι ανταγωνιστές θα μπορούσε να έχει? Περιμένω νέα και ιδέες, ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sotiriadisc Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 καλημερα , επειδη ειχα παλια πιπο ο ηχος ειναι χαλια , βασικα σε ολα τα κινεζικα ο ηχος ειναι χαλια ... εκτος σπιτιου δεν θα ακους τιποτα , εντος σπιτιου ας πουμε κατι γινεται αλλα γενικα καλο ηχο δεν εχει .. για εμενα στισ 10 ιντσες καλο ειναι το Samsung Galaxy Note 10.1" (16GB) το οποιο εχει 270 ευρω σε αξιοπιστο μαγαζι ( Site: samsung n8010 galaxy note 10.1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sebastienomnia Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 Ευχαριστώ φίλε. Κανένας άλ΄λος>? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα