te0ne Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 πριν απο αρκετο καιρο αγορασα ενα raspberry pi το μοντελο β γιατι στην αρχη μου ηταν απαραιτητος ενας σερβερ στο σπιτι αλλα πλεον εχω αλλαξει σερβερ με αποτελεσμα να μην ξερω πως να το αξιωποιησω..εχω μπει σε δεκαδες σιτε με ιδεες αλλα δεν με εντυπωσιασε κατι δωστε καμια καλη ιδεα....
plpapadopoulos Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 1) Print Server / File Server 2) Media Player σε TV 3) Car PC 4) Πούλα το 5) Αυτοματισμός (αν κι εκεί παίζει Arduino) 6) Control center για μοντελισμό (π.χ. operations center για τρενάκια)
te0ne Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 ευχαριστω για την απαντηση αλλα ολα αυτα τα εχω διαβασει απλα ηθελα καμια τρελη ιδεα
Besproject Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 (επεξεργασμένο) mini arcade machine Και κάτι πιο απλό... Επεξ/σία 23 Απριλίου 2014 από Besproject
plpapadopoulos Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 ευχαριστω για την απαντηση αλλα ολα αυτα τα εχω διαβασει απλα ηθελα καμια τρελη ιδεα Μπλε spray έχεις? Γίνεται και με κόκκινο αλλά θα μοιάζει με σημαδούρα βέβαια
gavros10 Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Σε εφτιαξα. Θα κοστισει κατι ακομα αλλα χαλαλι http://www.instructables.com/id/Raspberry-Pi-as-low-cost-HD-surveillance-camera/ 1
plpapadopoulos Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Σε εφτιαξα. Θα κοστισει κατι ακομα αλλα χαλαλι http://www.instructables.com/id/Raspberry-Pi-as-low-cost-HD-surveillance-camera/ Ενδιαφέρον, όμως αντέχει στην πράξη το I/O streaming bandwidth?
te0ne Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 ευχαριστω για τις απαντησεις παιδια αλλα με βλεπω για να το κανω cloud σερβερ... καπου θα βοηθησει!
gavros10 Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Ενδιαφέρον, όμως αντέχει στην πράξη το I/O streaming bandwidth? Στα σχολια λενε οτι κολλαει το streaming. Λογικο μου φαινεται μιας και ο επεξεργαστης δεν ειναι για πολλα. Ακομα και σε browsing κολλαει απο οτι ξερω. Θελω να παρω και εγω ενα αλλα εκτος απο media player δεν εχω ως τι αλλο να το χρησιμοποιησω. Για cloud server ειναι καλη ιδεα παντως
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα