dionisis14 Δημοσ. 22 Απριλίου 2014 Δημοσ. 22 Απριλίου 2014 Καλησπερα σας.θα θελα να ρωτησω αν η συγκεκριμενη κονσολα http://www.djshop.gr/pd/hercules-dj-dj-control-instinct-13454.htm?lang=el&path=1309684275μπορει να συνδεθει στο laptop επιτυχως δυνοντας την δυνατοτητα να εχω ηχο κ στα ακουστικα (για mix) αφου διαθετει καρτα ηχου. κ επιπλεον αν γνωριζει καποιος , εχω ηχεια 5.1 απο τα οποια τελικα παιζουν τα 2.1 αυτα μπορεσα να συνδεσω στο λαπτοπ,λογω καρτας ηχου μου ειπαν, αν θα βοηθησει ωστε να προσθεσω τα υπολοιπα 3. γενικοτερα γνωριζει καποιος να βοηθησει αν αξιζει τα λεφτα της για οικιακη χρηση ασφαλως.ευχαριστω προκαταβολικα
spacecowboy Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 ουτε για οικιακη χρηση δεν αξιζει...ειναι τελειος παιχνιδακι καλυτερα να βαλεις αλλα τοσα να πας σε κατι ποιο χειροπιαστο σαν τα μικρα τα reloop (beatmix-mixage) η το numark mixtrack pro (αυτο το βρησκεις σε καλη κατασταση μτχ στο 100ρι κιολας) γενικα το hercules αμα το παρεις στο μηνα παλι θα τα ξανασκασεις να παρεις κατι καλυτερο... αλλα για να απαντησω στην ερωτηση σου ναι μπορεις και στο λαπτοπ να το συνδεσεις (αυτη ειναι η δουλεια του εξ αλλου) και απο τα ακουστικα να εχεις προακουστικη...το θεμα ειναι αν θελεις...και δεν το θελεις το συγκεκριμενο 1
Geosim79 Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 προσυπογράφω τα λεγόμενα του spacecowboy...μείνε μακρυά από το συγκεκριμένο. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα