Προς το περιεχόμενο

Tablet μεχρι 300-350Ε

Andreas_thess

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Χαιρετω τν παρεα του insomnia... Θελω αυτο τον καιρο να παρω ταμπλετ επειδη θα φυγω για erasmus.. Θα ήθελα να εχει καλη οθόνη και να ειναι γρηγορο... Το θελω για να βλέπω online ταινιες, να κανω καμια εργασια ή να διαβαζω, να βγαζω καλες φωτογραφιες και να σερφαρω χωρις προβλημα.. επισης να κανω skype... 

Ποιο tablet θα μου προτεινατε? Σκεφτομαι και κανενα με windows γιατι απο οτι διαβασα με το android δεν μπορω να δω online ταινιες.Επίσης τα windows tablets εχουν τν office... 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

νομίζω στην Ελλάδα τα windows tablet ξεκινούν από 299,

αλλά συμβουλέψου και την αγορά της χώρας που θα επισκεφτείς, ίσως εκεί οι τιμές να είναι πιο χαμηλές.

σου προτείνω 100% σε windows tablet.

• Like 1

Καλές φώτο με tablet λίγο δύσκολο.

Για τα υπόλοιπα που ζητάς θα σου πρότεινα το asus transformer book T100

+1 για το t100. Νομίζω θα σε καλύψει πλήρως μιας και μπορεί να εκτελέσει και χρέη laptop σε περίπτωση που χρειαστεί. Ότι κάνεις με τον υπολογιστή σου, μπορείς να το κάνεις και με ένα Windows 8.1 ταμπλετ.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

νομίζω στην Ελλάδα τα windows tablet ξεκινούν από 299,

αλλά συμβουλέψου και την αγορά της χώρας που θα επισκεφτείς, ίσως εκεί οι τιμές να είναι πιο χαμηλές.

σου προτείνω 100% σε windows tablet.

Θελω να το παρω πριν φυγω... 

Καλές φώτο με tablet λίγο δύσκολο.

Για τα υπόλοιπα που ζητάς θα σου πρότεινα το asus transformer book T100

Ναι ειναι σαν λαπτοπ αλλα θα το ηθελα και για καμια φωτογραφια δλδ να εχει εστω 5αρα καμερα.. ασε που ειναι στο οριο των χρηματων... βασικα για αυτα που ζηταω πιο καταλληλα ειναι τα windows,τα ios ή τα android tablet? π.χ. το Toshiba Encore WT8-A-102 https://www.skroutz.gr/s/4207508/Toshiba-Encore-WT8-A-102-32GB.html ? Mπορω να του συνδεσω keyboard λεει και εχει και 8αρα καμερα... στην ουσια ειναι σαν το αλλο αλλα εχει μικροτερη αναλυση και οθονη...

Επεξ/σία από Andreas_thess

Ωραίο και το Toshiba Encore. Έχει τύχει να το δω και απο κοντά λιγάκι, απλά για μένα προσωπικά 8'' οθόνη και χωρίς keyboard σε  full windows περιβάλλον είναι λίγο ταλαιπωρία γι αυτό και προτίμησα το T100. Για Metro UI μόνο, μια χαρά και οι 8''.

Μεταχειρισμένο το Τ100 παίζει στα 300ευρώ και ίσως λίγο παρακάτω από παιδιά εδώ στο insomnia. Και απο ότι λένε σε άριστη κατάσταση.

Για τις άλλες ερωτήσεις σου, αν δλδ είναι πιο βολικά για την δουλεία που θες τα andoid/ios δεν έχω εμπειρία.

+1 για το t100 και από εμένα και μην ξεχνάς ότι είναι μονόδρομος για φοιτητή

+1 αφού σου δίνει το Office 2013 for student !!! 

+1 συν το πληκτρολόγιο !!!

= 3+

B)

• Like 1

+1 για το t100 και από εμένα και μην ξεχνάς ότι είναι μονόδρομος για φοιτητή

+1 αφού σου δίνει το Office 2013 for student !!! 

+1 συν το πληκτρολόγιο !!!

= 3+

B)

Nαι δεν λεω εχεις δικιο,αλλα αμα ειναι να παρω τετοιο στυλ γιατι να μν παρω ενα κανονικο laptop-notebook στα 350 ευρω? :P

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Άλλη χρήση το notebook, άλλη το tablet.

Για ταινίες, βιβλία, σερφάρισμα (οπουδηποτε)και ανάγνωση έτοιμου κειμένου βολεύει το tablet.

Αν θέλεις να κάνεις εργασίες (κείμενο, διαγράμματα κλπ) βολεύει το notebook.

Eγώ στη θέση σου θα έπαιρνα το T100. Είναι και τα 2 μαζί για αυτό και είναι λίγο πιο τσιμπημένο.

Είναι tablet όταν θα είσαι στο Πανεπιστήμιο (για σερφάρισμα, σημειώσεις κλπ) και όταν θα γυρνάς σπίτι να κάνεις τις εργασίες σου, θα το έχεις σαν Notebook με το πληκτρολόγιο.

Αλλά μην σκεφτείς να πάρεις κάτι άλλο εκτός από Windows από την στιγμή που θα κάνεις εργασίες. Θα μπορείς να χρησιμοποιείς τα ίδια προγράμματα που χρησιμοποιείς και στο σταθερό PC.

Προσοχή : Δεν ξέρω σε ποιο τομέα είσαι φοιτητής αλλά προτού αγοράσεις βεβαιώσου ότι αυτό που θα αγοράσεις, θα τρέχει σίγουρα το software που χρησιμοποιείς. Αν είναι Office είναι ΟΚ, αλλά αν θέλεις τίποτα Photoshop, CAD, SPSS κοίτα μήπως χρειάζεσαι κανονικό notebook (15.6" και επεξεργαστή της προκοπής)

Όσον αφορά στη δυνατότητα λήψης φωτογραφιών, δεν ξέρω για εσένα αλλα για εμένα μου φαίνεται πολύ γελοίο να βλέπω τύπους (κυρίως κάτι γυναίκες) να βγάζουν φωτογραφίες με το γκουμουτσοtablet (και από σύμπτωση - οι περισσότεροιέχουν μήλο - αθάνατε φιγουρατζή Έλληνα) την στιγμή που έχουν και smartphone.

Αν θέλεις βγάλε φωτογραφίες με το κινητό σου για καθημερινές στιγμές και αν θέλεις να βγάλεις φωτο με αξιοθέατα, πάρε μαζί σου μια κανονική φωτογραφική μηχανή.

Επεξ/σία από yiankap
  • Like 1

Έχεις δίκιο σε αυτά που λες...σπουδαζω πολιτικών μηχανικών οπότε θα ήθελα να σηκώνει AutoCAD... όσο για τις φωτογραφίες δεν το θεωρώ γελοιο... αφού σου το προσφέρει το μηχάνημα γιατί να μην το αξιοποίησεις? και δυστυχώς έχω κινητό με 3αρα κάμερα και η φωτογραφική μηχανή μου έχει χαλάσει... γι αυτό ήθελα το ταμπλετ να είχε κάμερα γιατί αλλιώς μιλάμε και για άλλα έξοδα..

Σε αυτή την περίπτωση, έχεις δίκιο για την χρήση του και ως κάμερα.

Ωστόσο κοίταξε το για το CAD. Δεν νομίζω το ASUS να σηκώνει CAD και δεν γνωρίζω αν υπάρχει

tablet που να σηκώνει CAD (μιλάμε για το πρόγραμμα σχεδίασης - όχι απλό viewer, το οποίο εκτιμώ ότι το σηκώνουν).

Σε αυτή την περίπτωση, έχεις δίκιο για την χρήση του και ως κάμερα.

Ωστόσο κοίταξε το για το CAD. Δεν νομίζω το ASUS να σηκώνει CAD και δεν γνωρίζω αν υπάρχει

tablet που να σηκώνει CAD (μιλάμε για το πρόγραμμα σχεδίασης - όχι απλό viewer, το οποίο εκτιμώ ότι το σηκώνουν).

Noμιζω τις παλαιοτερες εκδοσεις θα τις σηκωνει...

Δες εδώ :

http://hothardware.com/News/Netbook-Evolved-ASUS-Transformer-Book-T100-Windows-81-Hybrid-Review/

Σχόλιο του χρήστη Habanero.

http://forums.overclockers.co.uk/showthread.php?p=25339502

Σχόλιο του χρήστη Darryl 1983

Από ότι φαίνεται ναι τρέχει AUTOCAD!! Άρα από ότι φαίνεται είχα άδικο....

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Andreas_thess, on 23 Apr 2014 - 04:18 AM, said:Andreas_thess, on 23 Apr 2014 - 04:18 AM, said:Andreas_thess, on 23 Apr 2014 - 04:18 AM, said:Andreas_thess, on 23 Apr 2014 - 04:18 AM, said:Andreas_thess, on 23 Apr 2014 - 04:18 AM, said:

Nαι δεν λεω εχεις δικιο,αλλα αμα ειναι να παρω τετοιο στυλ γιατι να μν παρω ενα κανονικο laptop-notebook στα 350 ευρω? :P

Γιατι δεν παιρνεις?

Βρες το λαπτοπ στα 350 ευρω με ips touchscreen,1kg που μειωνεται στα 500gr οταν ειναι μονο το tablet,10 ωρες αυτονομια,αθορυβο(παθητικη ψηξη),connected standby,intel widi&miracast ασυρματη συνδεση με smarttv!

Καλη επιτυχια! :devil:

Επεξ/σία από ektor7
  • Like 1

Δες εδώ :

http://hothardware.com/News/Netbook-Evolved-ASUS-Transformer-Book-T100-Windows-81-Hybrid-Review/

Σχόλιο του χρήστη Habanero.

http://forums.overclockers.co.uk/showthread.php?p=25339502

Σχόλιο του χρήστη Darryl 1983

Από ότι φαίνεται ναι τρέχει AUTOCAD!! Άρα από ότι φαίνεται είχα άδικο....

Ωραια χαιρομαι γι αυτο! :) 

Γιατι δεν παιρνεις?

Βρες το λαπτοπ στα 350 ευρω με ips touchscreen,1kg που μειωνεται στα 500gr οταν ειναι μονο το tablet,10 ωρες αυτονομια,αθορυβο(παθητικη ψηξη),connected standby,intel widi&miracast ασυρματη συνδεση με smarttv!

Καλη επιτυχια! :devil:

Καταλαβα!  :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...