smoke0man2 Δημοσ. 22 Απριλίου 2014 Δημοσ. 22 Απριλίου 2014 εχω αυτο το λαπτοπ cq57-200sv και αρχιζει και κολλει υπερβολικα πραγματοποιησα αγορα καινουργιου σσδ και 4 γκικα ραμ και σκεφτομαι να κανω φορματ (να βαλω τον δικσο σε ahci? λετε να κανει διααφορα τωρα?
SPANK Δημοσ. 22 Απριλίου 2014 Δημοσ. 22 Απριλίου 2014 Σε ahci θα τον βάλεις τον δίσκο και λειτουργικό 64bit για να βλέπει όλη την ram. Κανονικά δεν πρέπει να κολλάει πέρνα τα windows και drivers φυσικά και αν εχεις πρόβλημα το βλέπουμε.
smoke0man2 Δημοσ. 22 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2014 να ρωτησω , επειεδη ειναι η πρωτη φορα που τον βαζω ahci μπορεις να μου πεις τα βηματα ¨... ευχαριστω πολυ για την γρηγορη απαντηση spank
SPANK Δημοσ. 22 Απριλίου 2014 Δημοσ. 22 Απριλίου 2014 Δες βασικά τον οδηγό που εχω φτιάξει Ενεργοποίηση του AHCI σε Windows 7 / Vista
smoke0man2 Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 Δηλαδή. Εάν πάω και τον βάλω από τα bios σε ahci mode πριν εγκαταστήσω. Τα Windows. Δεν θα γίνει.είναι τιπουσ.και τέλος μήπως έχω βάλει λάθος οδηγούς..τα κατέβασα από το site hp :-S. Το άλλο να φταίει ρέ γαμωτο
apostol1s Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 ναι μπορεις να το βαλεις σε ahci mode και μετα περνας windows
smoke0man2 Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 Στην ουσία τι κέρδιζω με αυτό? Στην ουσία τι κέρδιζω με αυτό? Τελικά. Μετά από φόρματ και install drivers τα ίδια πάλι. Ανεξήγητο πάγωμα από την εκτέλεση. Προγράμματος μέχρι και στο YouTube. Τι μπορεί να φταίει :|
@topos Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 Εχεις ριξει καμια ματια σε θερμοκρασιες και συχνοτητες που δουλευει? Υ.Γ Τωρα το γοογλισα λιγο...Εαν φοραει τον amd c-50 δεν μπορεις ν κανεις απολυτως τιποτα.Ειναι πιο αδυναμος και απο cpu κινητου. Τζαμπα εριξες τα χρηματα σε ram.. 1
smoke0man2 Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 Σοβαρά και δηλαδή. Πόσο πουλιέται ? Μα ξέρεις τι ? Όταν το πρώτο πήρα δεν είχα κανένα παράπονο... Τώρα. Έχει πρόβλημα
smoke0man2 Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 Παιδιά βοηθήστε. Με όσο μπορείτε please. Μήπως μπορούμε. Να κάνουμε :-/ κστι
@topos Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 Παιδιά βοηθήστε. Με όσο μπορείτε please. Μήπως μπορούμε. Να κάνουμε :-/ κστι Τελικα εχεις τον c-50 πανω?Θερμοκρασιες και συχνοτητες κοιταξες? Υ.Γ Συχνοτητα βλεπεις απο την διαχειριση εργασιων στα win8,αλλιως κατεβασε το occt που σου τα δειχνει και θερμοκρασιες. Υ.Γ Ποσο πουλιετε τι?Το λαπτοπ?Οχι πολλα,ακομα και μονοπυρηνος atom ειναι καλυτερος.
smoke0man2 Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 τελικα αθτον εχω !!!! πφφφ ρε γαμωτο δεν ηξερα οτι εινα ι τοσο χαλια... τι μου προτεινεται ,.,,, και μου χαλασε και ο σταθερος υπολοηιστης... δηλαδη για ποσα παει ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα