Προς το περιεχόμενο

Ποιον κατασκευαστή σκληρών δίσκων εμπιστεύεστε ;

SPANK

Ποιον κατασκευαστή σκληρών δίσκων εμπιστεύεστε ;  

1.185 μέλη έχουν ψηφίσει

1. 1. Ποιον κατασκευαστή σκληρών δίσκων εμπιστεύεστε ;

Προτεινόμενες αναρτήσεις

HDD αποκλειστικά WD από τότε που με θυμάμαι. Απλά πάντα σε στανταράκια μοντέλα, αποδεδειγμένα καλά. Π.χ. WD6400AAKS ή τον WD10EZEX που έχω τώρα. Για να μην πάω πιο παλιά, που ό,τι πήρα ήταν σκυλί (και κολωφαρδία μέσα, ok). Μια φορά μόνο πήγα να λυγίσω και να πάω σε Samsung αλλά έπεσε πείνα και χάλασε το deal.

SSD Samsung EVO κλασσικά, περιμένω να δω σε βάθος χρόνου πόσο καλά θα σταθεί. Για αρχή, τούμπανο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 312
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

HDD πάντα WD είχα αλλά δεν ξέρω τι παίζει και με τις υπόλοιπες μάρκες.Τώρα για SSD και ο Intel και ο Samsung που έχω είναι τζετ.

Κι εγώ WD θα πώ, αν και θα το έλεγα με μεγαλύτερη άνεση αν πρόσφατα δεν με άφηνε ένας Green 1ΤΒ (της υπογραφής) μετά απο περίπου 4 χρόνια χρήσης (αν και υπάρχει αρκετά μεγάλη περίπτωση να είναι θέμα πλακέτας).

Απο την άλλη βέβαια, έχω έναν 300αρι απο το '05 και είναι κομπλέ. Απλά το τέρα είχε όλες τις σειρές και ηταν μια δραματική εμπειρία.

• Like 1

εχω εναν  westerndigital 8gb ide πανω απο 10 χρόνια και δουλευει ακομα

οπως και ενας seagate 40gb ide γύρο στα 7-8 χρόνια

ενα εξωτερικός σκληρος 500gb seagate εχει health 40% μετα απο 6 χρόνια

ενας western digital ide 200gb καπου στα 4 χρόνια με άφησε

ο δίσκος του λάπτοπ 320gb sata western digital εχει health 100% στα 4 χρόνια

και ο πιο καινούργιος ο wd10ezex τον έχω 6 μήνες και έχει heatlh 100%

δεν ξέρω άλλα οι western digital με έχουν συγκινήσει πιο πολύ και μου την χάλασε πολύ ο εξωτερικός seagate που τότε για τα 500gb είχα σκάσει 75 ευρώ

Εχω σχεδων αποκλειστικα WD  πάνω απο 30 κομματια σε nas και σε raid σε  5-6 υπολογιστες  κυρίως green/blue  και σχεδον καθολου  black /red Ολα τα συστηματα σε ups  και με ανεμιστηρες να ψύχονται ολοι οι δισκοι..... Ελαχιστα τα προβληματα απο τους green  με αντε 1-2 bad sector 98 health. Dead  οπως το εννοούμε κανένας.... και κανα 2  με περισσοτερα bad sector  εντος εγγυησης που αντικαταστηθηκαν..... Γενικα οι παλιοι blue AAKS AACS   σκυλιά........ Οι green  αργοί αλλά χωρίς να ζεσταίνονται πολύ αντέχουν..... Συμπέρασμα WD ...AN και μετά κατι πλυμμήρες στην ταιλάνδη νομίζω εροστάσια και της WD @Seagate  επαθαν ζημιές και τότε βγήκαν προβληματικά μοντ΄ρ=ελλα και από τις δύο  αταιρείες... Τώρα τουλάχιστον η WD έστρωσε..... 

• Like 1

• 2 εβδομάδες αργότερα...

AN και μετά κατι πλυμμήρες στην ταιλάνδη νομίζω εροστάσια και της WD @Seagate  επαθαν ζημιές και τότε βγήκαν προβληματικά μοντ΄ρ=ελλα και από τις δύο  αταιρείες... Τώρα τουλάχιστον η WD έστρωσε..... 

Για 1,5-2 χρόνια μετά την πλημμύρα, κυκλοφορούσαν σχεδόν αποκλειστικά ανακατασκευασμένοι δίσκοι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...