Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδια,

Σε καμμια 10αρια μερες θα αγορασω το g2 μιας και θα γυρισω πισω στην Αθηνα.Απλα μου εχουν προκυψει 2 αποριες.

1)Πολλοι λενε οτι η αντιπροσωπεια της Lg στην Ελλαδα ειναι μια απο τις χειροτερες,και αν για παραδειγμα μου χαλασει η μπαταρια θα κανουν 1 μηνα να μου την αλλαξουν αλλα εγω απο εμπειριες δικες μου και αλλων φιλων μου,ξερω οτι ολες οι αντιπροσωπειες ειναι πανω κατω τα ιδια χαλια στην Ελλαδα.Ποια ειναι η γνωμη σας?

2)Και η τελευταια απορια μου,ειναι οτι σχεδον ολοι λενε οτι η Lg γενικα μενει πολυ πισω στα updates του λογισμικου στα smartphones.Επειδη δεν ειχα ποτε smartphone της Lg,ποια ειναι η γνωμη σας?

Ευχαριστω εκ των προτερων!!!

Δημοσ.

Το αντίθετο,μάλιστα πιστεύω η LG έχει μια από τις καλύτερες αντιπροσωπειες στην Ελλάδα.Τώρα σχετικά με τις αναβαθμίσεις η LG

δεν έχει δείξει καλό πρόσωπο στο παρελθόν σε αυτόν τον τομέα αλλα. Θέλω να πιστεύω ότι το συγκεκριμένο θα το υποστηρίξει.

Αποστολή από το MT27i με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

Το αντίθετο,μάλιστα πιστεύω η LG έχει μια από τις καλύτερες αντιπροσωπειες στην Ελλάδα.Τώρα σχετικά με τις αναβαθμίσεις η LG

δεν έχει δείξει καλό πρόσωπο στο παρελθόν σε αυτόν τον τομέα αλλα. Θέλω να πιστεύω ότι το συγκεκριμένο θα το υποστηρίξει.

Αποστολή από το MT27i με τη χρήση Insomnia App

οκ,σε ευχααριστω πολυ!!!!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...