thodoris20s Δημοσ. 22 Απριλίου 2014 Δημοσ. 22 Απριλίου 2014 Καλησπέρα παιδιά και χρόνια πολλά! Θέλω να πάρω το ποντίκι του τίτλου αλλά δεν το βρίσκω πουθενά, σε κανένα ελληνικό μαγαζί ούτε σκρουτζ. Από το site της Steelseries με τα μεταφορικά βγαίνει 71 ευρώ που είναι κομματάκι πολλά. Έχετε να μου προτείνετε κάποια λύση; Γνωρίζετε αν θα το φέρει κάποιο κατάστημα; Δεν θέλω κάποιο άλλο ποντίκι πάντως. Ή αυτό ή το diablo 3 mouse θέλω που πλέον στο ebay έχει γύρω στα 40 με μεταφορικά. Μεταξύ αυτών των 2 ποιο προτιμάτε και ποιο μου προτείνετε; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Ακραίος Δημοσ. 22 Απριλίου 2014 Δημοσ. 22 Απριλίου 2014 Το απλό Kana v2 δεν σου κάνει? Επίσης από Steelseries κοίτα και το Sensei Raw Rubberized Edition και το Rival. Για το Rival αν και καινούριο έχω ακούσει τα καλύτερα.
thodoris20s Δημοσ. 22 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2014 απλά είμαι καμένος με dota και μου αρέσει πολύ το συγκεκριμένο γι'αυτό. Και επειδή τα μόνο games που παίζω είναι dota και diablo έχω ψηθεί να το πάρω. Αλλιώς δεν θα έμπαινα στην διαδικασία για mouse. Σε ευχαριστώ όπως και να χει
InfernoN Δημοσ. 22 Απριλίου 2014 Δημοσ. 22 Απριλίου 2014 Gaming ποντίκια τα καλύτερα είναι τα razer, steelseries θα έλεγα πληκτρολόγια καλούτσικα αλλά ποντίκια όχι τουλάχιστον για μένα. Δεν έχει σχέση τι παίζεις, θες gaming ποντίκι, αν θες καλό gaming ποντίκι πάρε razer. Γνώμη μου πάντα.
thodoris20s Δημοσ. 22 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2014 Δεν ξέρω φίλε μου εγώ έχω διαφορετική άποψη. Τα steelseries είναι ποιοτικότερα και έχουν και μεγαλύτερη διάρκεια. Δεν έχω προσωπική γνώμη καθώς δεν είχα τίποτα από τα 2 αλλά από αυτά που διαβάζω από εδώ και από ξένα φόρουμς. Και αρκετά πιο όμορφα θα έλεγα (Προσωπική άποψη). Πιο συμμαζεμένα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα