Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δέν κατάλαβα τι εννοείς.Η διαφορά σε σχέση με ποιά; :huh:

αα ισως διαβασα λαθος στο προηγουμενο ποσταρες ανεμηστηρες και ειπες οτι το κοστος ανεβαινει?

Δημοσ.

Ναι,δέν ήμουν σαφής μέχρι να φτάσω στην τελευταία σειρά.

Ουσιαστικά αυτό,οτι αγοράζοντας και 2 ανεμιστήρες θα πρέπει να υπολογίσεις +50 ευρώ (οπότε μαζί με την αγορά της H100i,πάς στα 150).

Η αλλαγή είναι πραγματικά αστεία υπόθεση,οπότε αν αγοράσεις την H100i,πάλεψε με τα προφίλ που έχει για την λειτουργία των stock ανεμιστήρων και αν κρίνεις οτι ο θόρυβος είναι ανυπόφορος ή η απόδοση είναι κακή (αν έχεις τους ανεμιστήρες σε πολύ χαμηλές στροφές),κοιτάς για την αγορά νέων ανεμιστήρων...

Δημοσ.

καλώς! για αρχη θα παρω την h100i οπως ειναι στα 100 ευρω και μελλοντικα βλεπουμε για να ανεμηστηρακια....

Δημοσ.

καλησπερα, εχοντας καταληξει πλεον οτι θα παρω την h100i της corsair...
αυτο που σκεφτομαι τωρα ειναι οτι επειδη σιγουρα θα κανω overclocking αρκετο αλλαοχι αμεσα και μπορει να το κανω αυτο σε κανα 3μηνο....
η απορια μου ειναι αν την παρω τωρα αυτη τη υδροψυξη που δεν θα κανω για κανα 3μηνο overclocking θα βοηθησει στο συστημα μου στις θερμοκαρασιες? ή και με τη στοκ ψυκτρα θα ειμαι το ιδιο μεχρι να κανω overclocking ? και μηπως επαιρνα την υδροψυξη οταν ηταν να κανω overclock....εκτος αν το συστημα βοηθατε και εχει διαφορα αν την παρω απο τωρα οποτε να την παρω τωρα....? τι λετε? ευχαριστω προκαταβολικα!

Δημοσ.

H NH-D15 έχει ήδη βγεί (την πουλάνε και εδώ στις αγγελίες να φανταστείς). Ελαφρώς καλύτερη απο την NH-U14S και την NH-D14 που αντικαθιστά.Οχι τρελά πράγματα δηλαδή...

Τώρα σχετικά με αυτό που ρώτησε ο GTI890,η ψύκτρα θα κάνει αυτό που πρέπει να κάνει,σε σχέση πάντα με μια εργοστασιακή ψύκτρα.Επίσης,με stock ρυθμίσεις θα έχει σαφώς χαμηλότερες θερμοκρασίες σε σχέση με έναν υπερχρονισμό της τάξης των 500mhz (τυχαίο νούμερο).

Επειδή η H100 δουλεύει τους ανεμιστήρες με "προφίλ",ανάλογα με τις θερμοκρασίες,μπορεί να την αγοράσει τώρα και να δουλέψει πάνω σε αυτό το θέμα για να αποκτήσει μια εξοικείωση,να δεί τι τον βολεύει απο άποψη θορύβου,να βρεί μια χρυσή τομή τέλοσπάντων.

Δέν καταλαβαίνω τον λόγο που το overclocking θα γίνει μετά την πάροδο τριών μηνών.Ίσα ίσα που θα είναι χειρότερα τα πράγματα τότε,μέσα στο κατακαλόκαιρο,που δέν θα έχει και σαφή εικόνα των δυνατοτήτων της ψύκτρας...

Δημοσ.

+1 σε όλα όσα σου είπε ο Τenshi και επιπλέον μπορείς να το δεις και έτσι: 

1) Μάϊος-Ιούνιος κτλ = μεγαλύτερες θερμοκρασίες σταδιακά 

2) i5 4670k = πολύ ζεστός cpu ακόμα και αν δεν κλοκάρεις (σκέψου το καλοκαίρι τι έχει να γίνει, που θα κλοκάρεις κιόλλας)

Κανένας μα κανένας λόγος να καθυστερήσεις την αγορά της H100i..καλό στο cpu σου θα κάνεις όπως και αν έχει το πράγμα. Θα γλυτώσεις και κόπο βάλε-βγάλε την παλιά ψύκτρα κτλ..Γενικά ούτε καν μη δοκιμάσεις την stock ψύκτρα εφόσον μπορείς να πας σε aftermarket..

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια,επειδη θελω και εγω να αλλαξω cooler ( θελω να βαλω τον CM 212 evo ) και δεν θελω να ανοιηω νεο τοπικ,θελω να μου πειτε αν δεν υπαρχει προβλημα σημβατοτητας με το συστημα μου,το οποιο ειναι :

Κουτι : Link.png Site: Xigmatek Midgard

Cpu :Link.png Site: I5 750 @2.66Ghz

Mobo : Link.png Site: Gigabyte (δεν ειμαι σιγουρος για το revision)

Psu :non branded 600w

Gpu : Link.png Site: Gtx 260

Ram : 4gb 1333mhz

Και αν ειναι ευκολο να μου πειτε και τι παστα μπορω να βαλω.(Εχω στο μυαλο μου την Link.png Site: Arctic Ceramique 2 την οποια θελω να βαλο και στην gpu.Ευχαριστω εκ των προτερων.

Δημοσ.

Έχω την Η105 στον 4670Κ εδω και 1,5 βδομάδα..
Απο θερμοκρασίες δεν μπορώ να πω πολλά γιατι δν εχω κάνει ακόμα ουτε overclocking ουτε καποιο stress test,
αλλα σε idle κατασταση και στα βασικα (browsing, ταινιες κτλπ) είμαι στους 28 βαθμους το χαμηλότερο και 35 το πολύ το υψηλότερο!
Σε παιχνίδι με την onboard gpu ειμαι στους 47 περιπού, 50αρι δεν είδα ποτέ μεχρι στιγμής!
όλα αυτα με τους stock ανεμιστήρες!
ελπίζω να βοήθησα!

Δημοσ.

Έχω την Η105 στον 4670Κ εδω και 1,5 βδομάδα..

Απο θερμοκρασίες δεν μπορώ να πω πολλά γιατι δν εχω κάνει ακόμα ουτε overclocking ουτε καποιο stress test,

αλλα σε idle κατασταση και στα βασικα (browsing, ταινιες κτλπ) είμαι στους 28 βαθμους το χαμηλότερο και 35 το πολύ το υψηλότερο!

Σε παιχνίδι με την onboard gpu ειμαι στους 47 περιπού, 50αρι δεν είδα ποτέ μεχρι στιγμής!

όλα αυτα με τους stock ανεμιστήρες!

ελπίζω να βοήθησα!

Ποιος ήταν ο λόγος που διάλεξες την H105 έναντι της H100i?

Δημοσ.

Ποιος ήταν ο λόγος που διάλεξες την H105 έναντι της H100i?

Κανένας ιδιαίτερος πέρα απ΄το οτι την βρήκα σε διπλανό forum σε προσιτή τιμή!!

Αλλα ο μόνος λόγος να πήγαινα στην H100i θα ήταν τα χρήματα.

Η Η105 έχει πιο χοντρό ψυγείο και σε όσα reviews έχω δεί οι θερμοκρασίες είναι καλύτερες...

Εφόσον χωρούσε στο κουτί μου, απο την στιγμή που κυκλοφόρησε σταμάτησα να κοιτάω την Η100i.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...