vounisios Δημοσ. 22 Απριλίου 2014 Δημοσ. 22 Απριλίου 2014 Καλησπερα.Μετα απο ενα χτεσινο Format που εκανα στον Η/Υ μου,βγαζει μια περιεργη Toolbar στην κορυφη,μολις ανοιγω τον Mozilla.Λεει---->thank you for trying the vuze remote,,,,,Τι ειναι παλι τουτο;;;;Προσπαθω να το εξαποστειλω,αλλα αδικως,,,,ολο πεταγεται μολις ανοιγω τον mozilla.Θα ηθελα την βοηθεια σας.Σας ευχαριστω.
vounisios Δημοσ. 22 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2014 θα το βρω εκει;;;εχω ψαξει παντου σε κανονικη λειτουργια ομως,,,,σε safe mode,που θα το εντοπισω;;;;;
Demon Lord Δημοσ. 22 Απριλίου 2014 Δημοσ. 22 Απριλίου 2014 Πίνακας ελέγχου--->προγράμματα--->προγράμματα και δυνατότητες
Xristaras12 Δημοσ. 22 Απριλίου 2014 Δημοσ. 22 Απριλίου 2014 μεσα στα προσθετα του firefox ενδεχεται να υπαρχει η toolbar που λες εναλλακτικα θα ειναι μεσα στην προσθαφαιρεση προγραμματων.
vounisios Δημοσ. 22 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2014 Παιδια,εκανα κατι αλλο εγω,επειδη ειχα εκνευριστει πολυ με αυτο το σκουπιδι.Επανεφερα τον Η/Υ μου στη χτεσινη ημερομηνια,αμεσως μετα το Format.και ειναι τωρα οκ.Σας ευχαριστω παρα παρα πολυ!!!
kropilack Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Γεια χαρα. Εχω το εξης προβλημα.. Εκανα απεγκατασταση το vuze και μετα.. οταν πηγα παλι να το εγκαταστησω.. μου βγαζει αυτο το μηνυμα (εικονα) και η εγκατατασταση δεν προχωραει. Εχω κανει Επαναφορα συστηματος Σαρωση δισκου Δοκιμασα με παλαιοτερες εκδοσεις και δεν ξερω κι εγω τι αλλο, αλλα δεν γινετε τιποτα! Τι να κανω βρε παιδια?
micos000 Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Δοκίμασε με το full installer (http://www.filehippo.com/download_vuze) και καθάρισε τα σκουπίδια με το ccleaner. 1
kropilack Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Δημοσ. 26 Μαΐου 2014 Ειχα δοκιμασει με το ccleaner αλλα και παλι τα ιδια. Τελικα το προβλημα το ελυσα κανοντας το εξης. (Δεν ξερω τι απο τα δυο επαιξε ρολο αλλα.. τωρα ειμαι οκ) 1.Εβαλα μια παλαιοτερη εκδοση java και.. 2.απενεργοποιησα οσες επεκτασεις ειχα. Μετα εκανα την εγκατασταση του vuze κανονικα και στη συνεχεια περασα και την τελευταια εκδοση java. Α! (συγγνωμη) και κατι εκτος θεματος.. Υπαρχει κατι πιο ελαφρυ απο τον jDownloader?
kropilack Δημοσ. 20 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2014 Γεια σας. Εχω το εξης θεμα.. Εχω τον υπολογιστη στη ρυθμιση "Επιλογες παροχης ενεργειας" στο "Υψηλες επιδοσεις" και το "απενεργοποιηση της οθονης" και "Μεταβαση του υπολογιστη σε αναστολη λειτουργιας" το εχω "Ποτέ". Εδω και κανα δυο μερες (μετα απο κατι σκαλισματα που εκανα στον υπολογιστη.. σαρωση με προγραμματα registry cleaner), μετα απο δυο λεπτα αδρανειας του υπολογιστη, μου σβηνει η οθονη. Οχι οπως σβηνει οταν, για παραδειγμα, εχω το "απενεργοποιηση της οθονης 5 λεπτα", δηλαδη να σβηνει η οθονη και το λαμπακι της να γινεται κοκκινο-πορτοκαλι και μετα πατωντας ενα πληκτρο στο πληκτρολογιο η π.χ αριστερο κλικ στο ποντικι να επανερχεται με καθυστερηση 3''-4''.. αλλα, ενω σβηνει, το λαμπακι της οθονης παραμενει πρασινο και επανερχεται αμεσα (σε λιγοτερο απο 1') απλα με ενα κλικ. Εχω δοκιμασει να βαλω να σβηνει μετα απο 5 λεπτα, αλλα και παλι στο 2λεπτο σβηνει.. ????....
Cboy Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 Το ελυσα.. Γραψε τη λυση , μπορει καποιος να αντιμετωπιζει παρομοιο προβλημα.
kropilack Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 Λοιπον.. Ουσιαστικα δεν το ελυσα το προβλημα αλλα το διεγνωσα και το ξεπερεσα. Τι εννοω. Το προβλημα ξεκινησε οταν αλλαξα το "Φοντο επιφανειας εργασιας", απο το "Windows 7" σε "Εκθεση κοινότητας: Φυσικά τοπία" (το κατεβασα απο "Ληψη περισσοτερων θεματων απο το Intrernet"), ειτε επελεγα να αλλαζει θεμα ανα τακτα χρονικα διαστηματα ειτε επελεγα μονο ενα θεμα. Μου το εκανε ομως (και το κανει ακομα) και οταν επελεγα μια φωτογραφια "δικια μου". Οσο για "Φοντο επιφανειας εργασιας" εχω το "Windows 7" η "Αρχιτεκνικη" (απο το "Θεματα Aero" - τα αλλα "τοπιια", Φυση" κ.τ.λ δεν τα εχω δοκιμασει) ειμαι ενταξει. Οποτε, τι μπορει να του εχω κανει και.. τι κανω τωρα?
kropilack Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Γεια σας. Εχω αυτο το προβλημα.. Δεν εμφανίζετε το εικονίδιο της έντασης του ήχου στην γραμμή εργασιών. Εκανα μια αναζητηση και βρηκα αυτο "Βασικά το Shell32 φταίει. Αν για παράδειγμα τερματίσεις τον explorer (θα εξαφανιστεί η γραμή έναρξη και τα παράθυρα φακέλων που μπορεί να είναι ανοιχτά) και τον εκκινήσεις ξανά (από το εκτέλεση εργασίας γράφουμε explorer.exe) θα δεις ότι βγαίνει το ηχείο στον χώρο των εικονιδίων κοντά στο ρολόι". Το εκανα και το εικονιδιο επανηλθε. Ομως καθε φορα που ανοιγω τον υπολογιστη το εικονιδιο της εντασης λειπει. Τι θα μπορουσα να κανω για να μην κανω αυτη την διαδικασια συνεχεια?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα