Fotis13 Δημοσ. 22 Απριλίου 2014 Δημοσ. 22 Απριλίου 2014 Θα γινει χαμος τους εχουμε για πλακα θα βαλουμε μπροστα τις ειδικες μας δυναμεις που ειναι οι καλυτερες στον κοσμο ,τους ελληνες πιλοτους που ειναι οι καλυτεροι στον κοσμο και το G3Α3 που ειναι διαστημικο οπλο σε 1 εβδομαδα θα ειμαστε Washignton DC για πλακα . Ζητω το εθνος ,ζητω τα ελληνικα στρατα ! 1
deesnider Δημοσ. 22 Απριλίου 2014 Δημοσ. 22 Απριλίου 2014 γιατί όχι και η Σικελία; Προσπαθήσαμε και στο παρελθόν, αλλά συναντήσαμε οικογενειακά εμπόδια... Ποιο το νοημα αυτης της εικονας? «Σας έχω δείξει το πουλί μου;» γιατι δεν συγκροτειται μια ομαδα που θα μαζευει σαλιγκαρια απο τα δαση της Ροδοπης? Ειδικά τής Ροδόπης, είναι βρωμόγκαζα. Δεν πιάνονται με τίποτα... Eγω λεω να προσαρτησουμε τα νησια Fiji Τα Komodo πρώτα! Καημό το 'χω ένα βαρβάτο μπάρμπεκιου με μεγάλες σαύρες στη σχάρα... Την Αλασκα δεν θα την παρει ο Πουτιν ? Άμα τον αφήσουμε! 2
bluesattack Δημοσ. 22 Απριλίου 2014 Δημοσ. 22 Απριλίου 2014 Εγω λεω να παρουμε και την Ιαπωνια ξερετε ποσα anime-manga δεν εχουν ελληνικους υποτιτλους! Να προσαρτησουμε και το μερος απ' οπου εκπεμπει το pirate bay.Nα αποκτησουμε πρωτα ισχυρη προσβαση
tritonas00 Δημοσ. 22 Απριλίου 2014 Δημοσ. 22 Απριλίου 2014 και το CERN παιδια, και το CERN... εχουμε και τα μεσα... 2
Michel-angelo Δημοσ. 22 Απριλίου 2014 Δημοσ. 22 Απριλίου 2014 Εγω λεω να παρουμε και την Ιαπωνια ξερετε ποσα anime-manga δεν εχουν ελληνικους υποτιτλους! ξερεις ποσο εχω βαρεθει να βλεπω γιαπονεζικα με "μωσαικο"? δεν γινεται αυτο το πραγμα να συνεχιστει 1
TriLoBiTe Δημοσ. 22 Απριλίου 2014 Δημοσ. 22 Απριλίου 2014 Γιατί οχι τη ΛΕΥΚΟρωσία? Μαζι με Λευκαδα και Λευκωσία είμαστε κομπλέ Εγω λεω να παρουμε και την Ιαπωνια ξερετε ποσα anime-manga δεν εχουν ελληνικους υποτιτλους! Βάζετε πολλές χώρες στο παιχνίδι και θα γίνει της Κορέας (Κιμ Γιονγκ Ουν ετοιμάσου και συ...) Αφήστε με λίγο να το σκεφτώ.. Λοιπόν μιλάω με Σαμαρά και τα λέμε μετά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις