Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ε λοιπον δεν θα τους κάνουμε το χατίρι και θα φτιάξουμε εμείς την νεοβυζαντινη αυτοκρατορία!!!

Γιατι δεν γίνεται ένα δημοψήφισμα στην Αλβανία, Βαρδάσκα και Βουλγαρία να προσαρτηθουν ολοι τους στην Ελλάδα?

Η πρωτη προταση ειναι μια δηλωση, με περισσια αυτοπεποιθηση οτι ειναι αληθης και πλεοντας βεβαια παντα σε πελαγη ονειροπολα, η οποια ομως ειναι ανεξακριβωτης αληθείας και ουσιας.

Με την δευτερη ομως σε ποιον απευθυνεσαι ακριβως? Ποιος θελεις να σου απαντησει εδω μεσα για ενα τετοιο ζητημα?

Ειναι σαν να ρωταω εγω γιατι δεν συγκροτειται μια ομαδα που θα μαζευει σαλιγκαρια απο τα δαση της Ροδοπης?

Τοσο ανουσια και αυθαιρετα μου μοιαζουν αυτα που λες.

Δημοσ.

Η Τουρκία θέλει να φτιάξει τη νεο-οθωμανική αυτοκρατορία της οποίας τα σύνορα ταυτίζονται με την παλιά οθωμανικη αυτοκρατορία..

Τους Αυστριακούς δε τους βλέπω να αγχόνονται ιδιαίτερα ... όχι τίποτα άλλο μπας και φάμε και κανα καινούργιου τύπου κρουασάν ....

Ειναι σαν να ρωταω εγω γιατι δεν συγκροτειται μια ομαδα που θα μαζευει σαλιγκαρια απο τα δαση της Ροδοπης?

Τώρα που το λές .... 

Δημοσ.

Eγω λεω να προσαρτησουμε τα νησια Fiji  να εχουμε προσβαση και στον ωκεανο ,γιατι ετσι.Και να κυρηξουμε πολεμο μονομερως στις ΗΠΑ ,σιγα τι να μας πουν και τα αμερικανακια ?Ελλαδαρα ρε .

• Like 5
Δημοσ.

Την Αλασκα δεν θα την παρει ο Πουτιν ?

Το θέμα είναι να την πάρουμε εμείς να δούμε και μια άσπρη μέρα..  Είδες εσύ καθόλου χιόνι φέτος στη χώρα?

Δημοσ.

Δυνατος ο συλλογισμος σου.Ετοιμαστε τα χιονοπεδιλα παιδες , παμε προσαρτηση.Και κανα ζεστο ροφημα παιδες.  :-)

• Like 1
Δημοσ.

Το θέμα είναι να την πάρουμε εμείς να δούμε και μια άσπρη μέρα..  Είδες εσύ καθόλου χιόνι φέτος στη χώρα?

Γιατί οχι τη ΛΕΥΚΟρωσία?

Μαζι με Λευκαδα και Λευκωσία είμαστε κομπλέ

• Like 1
Δημοσ.

Eγω λεω να προσαρτησουμε τα νησια Fiji  να εχουμε προσβαση και στον ωκεανο ,γιατι ετσι.Και να κυρηξουμε πολεμο μονομερως στις ΗΠΑ ,σιγα τι να μας πουν και τα αμερικανακια ?Ελλαδαρα ρε .

Άμα φτιάξουμε και ένα δυνατό ελληνικό τυφέκιο μάχης.. το σκέφτομαι και κ...  :X...  κρυφτείτε γατάκια αμερικανάκια..!

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...