giannisher Δημοσ. 22 Απριλίου 2014 Δημοσ. 22 Απριλίου 2014 Παιδια ενδιαφερομαι να αγορασω ενα απο τα 2. Εξωτερικα μου αρεσει το core plus. Θελω αποψεις για αυτα τα 2. Καταρχας εχουν διαφορα στην αποδοση και στην ταχυτητα σαν κινητα?? Θα προτιμουσα το core plus λογο εμφανισης αλλα σαν προτεραιοτητα βαζω την αποδοση. Οποτε επιστρεφουμε στο ιδιο ερωτημα. Εχουν διαφορα στην αποδοση?
selianx Δημοσ. 22 Απριλίου 2014 Δημοσ. 22 Απριλίου 2014 Το core plus έχει καλύτερο επεξεργαστή (A9 1.2Ghz vs A5 1.2Ghz). Έχει καλύτερό GPU. Έχει καλύτερο βίντεο (720p vs DVD). Έχει Light sensor (αρκετά σημαντικό για τη ζωή της μπαταρίας του, χωρίς να πρέπει να ρυθμίζεις εσύ τη φωτεινότητα).Έχει όμως και αρνητικά:Μικρότερο αποθηκευτικό μέρος (4GB vs 8GB). Λιγότερη ΡΑΜ (768MB vs 1GB).Τώρα το θέμα με τη RAM με μια καλή χρήση του κινητού δε θα το μπουκάρεις ελπίζω.Θα προχώραγα στην αγορά του PLUS μεταξύ των δυο, λόγω τον παραπάνω και επειδή το θεωρώ και ομορφότερο.
giannisher Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 Σε ευχαριστω φιλε μου με καλυψες πληρως. να ρωτησω ομως το οτι εχει 768mb ram το plus δεν σημαινει οτι ειναι πιο αργο στην εκτελεση των εφαρμογων και γενικα σαν κινητο απο το core ? ειναι αισθητη η διαφορα ?
selianx Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 Η διαφορά θα φανεί ίσως σε κανένα παιχνίδι που καταναλώνει αρκετή RAM (δε πολυπαίζω στο κινητό, οπότε δε ξέρω πόσο καταναλώνει ένα παιχνίδι), και στο πόσες εφαρμογές θα μπορούν να τρέξουν μαζί. δηλαδή αν είσαι τύπος που θα κάνεις browsing με 3-4 καρτέλες, ταυτόχρονα ακούς μουσική, γεμίζεις 5 σελίδες με widgets και έχεις και καμιά 3αρα εφαρμογές να τρέχουν, εκεί θα έχεις θέμα, λογικό είναι να ξεμένεις από ραμ με αποτέλεσμα να "κολάς".Τώρα αν είσαι κυρίως καθώς κάνεις browsing, να έχεις ανοιχτό το FB και μουσική, δε πιστεύω ότι θα έχεις θέμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα