mindtrapper Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 Εντάξει μια μετακίνηση μηνυμάτων στο Μπλα-μπλα θα ήταν καλή ιδέα πιστεύω για να μην σπιλώνουμε και το θέμα αλλά να μην χαθούν και μερικά ωραία μηνύματα που ανέβηκαν... 2
dimigar Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 Αχαχαχαχαχαχα...... Οι Έλληνες Είμαστε Από Τα Μεγαλύτερα ΛΑΜΟΓΙΑ Της Γής !!! Δεν Υπάρχουμε Σαν Λαός ! Ο Νούς Μας Μόνο Στην Π****ιά Και Στην Λαμογιά !!! Το Έντιμο Και Το Ηθικό Μας Απωθεί Όπως Ο Διάολος Το Λιβάνι !!! Δεν γνωρίζεις τους Ιταλούς, τους ΄ Γιουγκοσλάβους΄, τους Γεωργιανούς κλπ γι΄αυτό τα λες αυτά. Είμαστε άγγελοι μπροστά σ΄αυτούς.. 2
kmarios Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Χαλαρώστε ρε παιδιά ένα open case θα κάνετε και θα πάρετε τα χρήματα σας πίσω. Δεν παραπονέθηκε κανείς για τα λεφτά του, γιατί έγινε πουτάν@ στο κλάψιμο και το τρολάρισμα το topic μιλάμε 1
Innersense Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Νομίζω ότι με τις αρνητικές να έχουν φτάσει τις 30 και έχοντας στείλει εδώ και μια εβδομάδα email με κάποιες ερωτήσεις στον πωλητή στο οποίο ουδεμία απάντηση έλαβα, είμαι ψυχολογικά ώριμος να ενημερώσω το ebay και να ξεκινήσω τη διαδικασία του dispute.
gregdel Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Νομίζω ότι με τις αρνητικές να έχουν φτάσει τις 30 και έχοντας στείλει εδώ και μια εβδομάδα email με κάποιες ερωτήσεις στον πωλητή στο οποίο ουδεμία απάντηση έλαβα, είμαι ψυχολογικά ώριμος να ενημερώσω το ebay και να ξεκινήσω τη διαδικασία του dispute. Δεν νομίζω ότι θα σε αφήσει να το κάνεις... Μάλλον μετά τις 6/5 θα στο επιτρέψει.
tempo Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Δεν νομίζω ότι θα σε αφήσει να το κάνεις... Μάλλον μετά τις 6/5 θα στο επιτρέψει. έχω "αγοράσει" και εγώ ένα minix μαζί με κάποιον φίλο. Το dispute θα μπορούμε να το κάνουμε μέσα σε κάποιο συγκεκριμένο χρονικό διάστημα; (απο πότε-μέχρι πότε);
loipol84 Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Τραβατε κατευθειαν στο paypal account σας και καντε απο εκει dispute. Μην περιμενετε αδικα μεχρι 6/5 το ebay για μια απατη που κανει μπαμ απο χιλιoμετρα....
nvel Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 όποιος δεν βιάζεται να πάρει πίσω τα λεφτά του φυσικά και μπορεί να τα ζητήσει από το paypal αλλά μετά να μην κλαίγεται στις βδομάδες της αναμονής 1
loipol84 Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 όποιος δεν βιάζεται να πάρει πίσω τα λεφτά του φυσικά και μπορεί να τα ζητήσει από το paypal αλλά μετά να μην κλαίγεται στις βδομάδες της αναμονής Μολις τα πηρα πισω.Περιμενα πολλες βδομαδες τι να σου πω......
Themos3 Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Μολις τα πηρα πισω.Περιμενα πολλες βδομαδες τι να σου πω...... Συγχαρητηρια.
SATELLITE Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 οι αρνητικές του είναι πλέον στις 82. η προηγούμενη φουρνιά με αγοραστές του ίδιου μηχανήματος τον έχουν τσακίσει.
Innersense Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Δημοσ. 5 Μαΐου 2014 Απορώ πως δεν έχει κλείσει ο λογαριασμός του ακόμα! Δεν νομίζω ότι είναι "προηγουμενη" φουρνιά αγοραστών, η δικιά μας είναι
darkdog Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 Δημοσ. 6 Μαΐου 2014 και γω τα πήρα πίσω απο Paypal και μάλιστα γρηγορότερα απ όσο περίμενα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα