Προς το περιεχόμενο

Minix Neo x7 ----- 22.33€

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εντάξει μια μετακίνηση μηνυμάτων στο Μπλα-μπλα θα ήταν καλή ιδέα πιστεύω για να μην σπιλώνουμε και το θέμα αλλά να μην χαθούν και μερικά ωραία μηνύματα που ανέβηκαν...

• Like 2
  • Απαντ. 159
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αχαχαχαχαχαχα......

Οι Έλληνες Είμαστε Από Τα Μεγαλύτερα ΛΑΜΟΓΙΑ Της Γής !!! Δεν Υπάρχουμε Σαν Λαός ! Ο Νούς Μας Μόνο Στην Π****ιά Και Στην Λαμογιά !!! Το Έντιμο Και Το Ηθικό Μας Απωθεί Όπως Ο Διάολος Το Λιβάνι !!! :P  :-D  :D  :lol:  :mrgreen:

Δεν γνωρίζεις τους Ιταλούς, τους ΄ Γιουγκοσλάβους΄, τους Γεωργιανούς κλπ γι΄αυτό τα λες αυτά. Είμαστε άγγελοι μπροστά σ΄αυτούς..

• Like 2
Δημοσ.

Χαλαρώστε ρε παιδιά ένα open case θα κάνετε και θα πάρετε τα χρήματα σας πίσω.

Δεν παραπονέθηκε κανείς για τα λεφτά του, γιατί έγινε πουτάν@ στο κλάψιμο και το τρολάρισμα το topic μιλάμε

• Like 1
Δημοσ.

Νομίζω ότι με τις αρνητικές να έχουν φτάσει τις 30 και έχοντας στείλει εδώ και μια εβδομάδα email με κάποιες ερωτήσεις στον πωλητή στο οποίο ουδεμία απάντηση έλαβα, είμαι ψυχολογικά ώριμος να ενημερώσω το ebay και να ξεκινήσω τη διαδικασία του dispute.

Δημοσ.

Νομίζω ότι με τις αρνητικές να έχουν φτάσει τις 30 και έχοντας στείλει εδώ και μια εβδομάδα email με κάποιες ερωτήσεις στον πωλητή στο οποίο ουδεμία απάντηση έλαβα, είμαι ψυχολογικά ώριμος να ενημερώσω το ebay και να ξεκινήσω τη διαδικασία του dispute.

Δεν νομίζω ότι θα σε αφήσει να το κάνεις... Μάλλον μετά τις 6/5 θα στο επιτρέψει.

Δημοσ.

Δεν νομίζω ότι θα σε αφήσει να το κάνεις... Μάλλον μετά τις 6/5 θα στο επιτρέψει.

έχω "αγοράσει" και εγώ ένα minix μαζί με κάποιον φίλο.

Το dispute θα μπορούμε να το κάνουμε μέσα σε κάποιο συγκεκριμένο χρονικό διάστημα; (απο πότε-μέχρι πότε);

Δημοσ.

Τραβατε κατευθειαν στο paypal account σας και καντε απο εκει dispute.

Μην περιμενετε αδικα μεχρι 6/5 το ebay για μια απατη που κανει μπαμ απο χιλιoμετρα....

Δημοσ.

όποιος δεν βιάζεται να πάρει πίσω τα λεφτά του φυσικά και μπορεί να τα ζητήσει από το paypal αλλά μετά να μην κλαίγεται στις βδομάδες της αναμονής

• Like 1
Δημοσ.

όποιος δεν βιάζεται να πάρει πίσω τα λεφτά του φυσικά και μπορεί να τα ζητήσει από το paypal αλλά μετά να μην κλαίγεται στις βδομάδες της αναμονής

Μολις τα πηρα πισω.Περιμενα πολλες βδομαδες τι να σου πω......
Δημοσ.

οι αρνητικές του είναι πλέον στις 82. η προηγούμενη φουρνιά με αγοραστές του ίδιου μηχανήματος τον έχουν τσακίσει.

Δημοσ.

Απορώ πως δεν έχει κλείσει ο λογαριασμός του ακόμα!

Δεν νομίζω ότι είναι "προηγουμενη" φουρνιά αγοραστών, η δικιά μας είναι :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...