Προς το περιεχόμενο

Minix Neo x7 ----- 22.33€

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 159
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παιδιά μόλις παρέλαβα με super fast galactic delivery...

Βγήκα στην ταράτσα για τσιγάρο και το είδα να πέφτει με αλεξίπτωτο...

Απίστευτο?????

• Like 2
Δημοσ.

ουπς... item marked as shiped...

και ο τύπος έκανε και τα comments που του γίνονται private για να μην βλέπουμε

πάει να παίξει χοντρή μα****ια μου φαίνεται.

Σε άλλες περιπτώσεις μου είχε τύχει να κάνουνε τον seller κατευθείαν delete από το ebay και με ένα dispute στο paypal να γίνεται κατευθείαν elevate σε case και όλα μια χαρά μετά από 2-3 μέρες τα λεφτά πίσω.

Τώρα τι γίνεται;

Δημοσ.

και σε μένα μόλις έγινε shipped... Δεν εκανα case γιατί δεν μπορείς να το υποστηρίξεις... Τι να τους πείς?

Αν είμαστε πολλοί στο τέλος δεν θα έχουμε πρόβλημα πιστεύω...

Δημοσ.

προφανως σε όλους shipped

όταν μπαινουμε σε μια τετοια αγορα να ειμαστε ετοιμοι και για αναμονή έως και 1+ μηνα για disputes κλπ οποτε μην αρχιζετε πάλι από της τρίτη μέρα για το πως θα κινηθουμε και τι θα κανουμε

αλλά όσον αφορά το private feedback απμ οτι λέει δε μπορεί να πουλάει με αυτη την επιλογή οπότε κατά 98% όσο και το feedback του θα εχουμε και πάλι επαφές με το resolutuion center

Δημοσ.

Παιδιά μόλις παρέλαβα με super fast galactic delivery...

Βγήκα στην ταράτσα για τσιγάρο και το είδα να πέφτει με αλεξίπτωτο...

Απίστευτο?????

καλα και το δικό μου έτσι ηρθε και μου άφησε άλλο ένα που είχε άλλο όνομα πάνω...Λες να το κρατήσω ή να το δώσω πίσω? :))

Λες να έχει πολλά μεταφορικά?

Δημοσ.

Έχω την αίσθηση ότι θα περιμένουμε απλά από περιέργεια να ακούσουμε τι έχει στείλει από τον πρώτο που θα παραλάβει.

Η περιέργεια σκότωσε τη γάτα, το έχετε ακούσει αυτό;

Δημοσ.

Και σε εμένα shipped οπότε περιμένουμε μέχρι την ημερομηνία που δινει διορία να παραλάβουμε και ύστερα ανοίγουμε case;

Δημοσ.

Αφού είστε τόσοι σίγουροι ότι είναι απάτη και αφού σκεφτόσασταν πως θα ανοίξετε case προτού καν ρίξετε την παραγγελία και παραλάβετε τότε ΓΙΑΤΙ παραγγείλατε?? 

Επίσης, σε κάθε παρόμοιο θέμα διαβάζω ποστς του τύπου "Paypal εγγύηση", "Αγοράστε άφοβα δεν υπάρχει περίπτωση να χάσετε λεφτά" κλπ και ψαρώνουν (δυστυχώς και λάθος τους) άτομα που δεν έχουν ξανακάνει τη διαδικασία να ανοίξουν case σε Paypal/Ebay και είτε μετά δεν ξέρουν τι να κάνουν και βγαίνει όλο το θέμα (ο θεός να το κάνει) off γιατί μιλάμε για τον τρόπο λειτουργίας του PayPal είτε μπορεί να χάσουν και τα χρήματά τους.

Όσοι είναι τόσο σίγουροι, ας κρατήσουν τις απόψεις τους για τον εαυτό τους γιατί άθελά τους παρασύρουν κόσμο!

Τέτοια θέματα μήπως θα έπρεπε να ανοίγουν έπειτα από συνεννόηση με τον mod γιατί τελευταία ξεφυτρώνουν σαν τα μανιτάρια (hdd, tablet, smartphone και τώρα το minix) και κανείς δεν βγήκε κερδισμένος (πιο πολύ σαν τζόγο το βλέπουν ορισμένοι)?

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αφού είστε τόσοι σίγουροι ότι είναι απάτη και αφού σκεφτόσασταν πως θα ανοίξετε case προτού καν ρίξετε την παραγγελία και παραλάβετε τότε ΓΙΑΤΙ παραγγείλατε?? 

Επίσης, σε κάθε παρόμοιο θέμα διαβάζω ποστς του τύπου "Paypal εγγύηση", "Αγοράστε άφοβα δεν υπάρχει περίπτωση να χάσετε λεφτά" κλπ και ψαρώνουν (δυστυχώς και λάθος τους) άτομα που δεν έχουν ξανακάνει τη διαδικασία να ανοίξουν case σε Paypal/Ebay και είτε μετά δεν ξέρουν τι να κάνουν και βγαίνει όλο το θέμα (ο θεός να το κάνει) off γιατί μιλάμε για τον τρόπο λειτουργίας του PayPal είτε μπορεί να χάσουν και τα χρήματά τους.

Όσοι είναι τόσο σίγουροι, ας κρατήσουν τις απόψεις τους για τον εαυτό τους γιατί άθελά τους παρασύρουν κόσμο!

Τέτοια θέματα μήπως θα έπρεπε να ανοίγουν έπειτα από συνεννόηση με τον mod γιατί τελευταία ξεφυτρώνουν σαν τα μανιτάρια (hdd, tablet, smartphone και τώρα το minix) και κανείς δεν βγήκε κερδισμένος (πιο πολύ σαν τζόγο το βλέπουν ορισμένοι)?

συγνωμη αλλα προς τι η οργη ,δεν αναγκαστηκε κανεις να αγορασει και ολοι οσοι αγορασαν γνωριζα το ρισκο ,τα χρηματα δεν χανονται αλλα και παλι θα παρει καποιες μερες να τα επιστρεψουν ,εχω την εντυπωση οτι μιλαμε για ενηλικες με κρiτικη σκεψη οποτε καθε πυρ εεναντiων τοπικ starter το θεωρω λαθος,καποτε εχει και πραγματικες ευκαιριες (ipad mini case) οποτε ο καθειςς κανει τα κουμαντα του

Επεξ/σία από forgotten
Δημοσ.

συγνωμη αλλα προς τι η οργη ,δεν αναγκαστηκε κανεις να αγορασει και ολοι οσοι αγορασαν γνωριζα το ρισκο ,τα χρηματα δεν χανονται αλλα και παλι θα παρει καποιες μερες να τα επιστρεψουν ,εχω την εντυπωση οτι μιλαμε για ενηλικες με κρητικη σκεψη οποτε καθε πυρ εεναντιιιωων τοπικ starter το θεωρω λαθος,καποτε εχει και πραγματικες ευκαιριες (ipad mini case) οποτε ο καθειςς κανει τα κουμαντα του

Δεν είναι οργή, ούτε έχω κάτι με τον εκάστοτε ts.

Το πρόβλημα είναι ότι βλέπουμε κάθε φορά το ίδιο σκηνικό! Τα λεφτά και εγώ το ξέρω ότι κατά πάσα πιθανότητα δεν χάνονται αλλά βλέπω ένα σωρό posts από ανθρώπους που παρήγγειλαν ενώ δεν ήξεραν τα βασικά και τώρα "τρέχουν". Όπως είπα είναι λάθος τους αλλά από τη στιγμή που συμβαίνει καλό είναι να μην ενθαρρύνουμε τον κόσμο να "τζογάρει"!

Όσο για τις πραγματικές ευκαιρίες, ούτε ο hdd, ούτε το tablet, ούτε το smartphone, ούτε και το minix είναι ευκαιρίες. Ποιος ο λόγος ύπαρξης, επομένως, τέτοιων θεμάτων? Τουλάχιστον ας ανοίγουν έπειτα από κάποια συνεννόηση με τον αρμόδιο διαχειριστή...

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...