Προς το περιεχόμενο

Minix Neo x7 ----- 22.33€

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Νομίζω ότι με 776 κομμάτια πουλημένα σε εξαντλημένο προϊόν, θα έχουμε πολύ σύντομα νέα.

(btw 32.99$x766=25600$ ή 23.35€x776=18120€συμπεριλαμβανομένων των ενδεικτικών μεταφορικών για Ελλάδα)

Έχω αρχίσει να πιστεύω ότι αξίζει ξεκινήσω να ψάχνομαι για πωλήσεις μέσω ebay. Έλα μου όμως που εδω γη βαριά μας βιομηχανία είναι... ο τουρισμός!

• Like 1
  • Απαντ. 159
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Νομίζω ότι με 776 κομμάτια πουλημένα σε εξαντλημένο προϊόν, θα έχουμε πολύ σύντομα νέα.

(btw 32.99$x766=25600$ ή 23.35€x776=18120€συμπεριλαμβανομένων των ενδεικτικών μεταφορικών για Ελλάδα)

Έχω αρχίσει να πιστεύω ότι αξίζει ξεκινήσω να ψάχνομαι για πωλήσεις μέσω ebay. Έλα μου όμως που εδω γη βαριά μας βιομηχανία είναι... ο τουρισμός!

Σκέψου και το ΣΔΟΕ...

Δημοσ.

Σκέψου και το ΣΔΟΕ...

:cry:

Τελικά ξέρει κανένας για τα περί τελωνίου;

Αν και πραγματικά δεν νομίζω ότι θα φτάσουμε καν μέχρι εκεί στην συγκεκριμένη περίπτωση αλλά λέμε τώρα...

Δημοσ.

:cry:

Τελικά ξέρει κανένας για τα περί τελωνίου;

Αν και πραγματικά δεν νομίζω ότι θα φτάσουμε καν μέχρι εκεί στην συγκεκριμένη περίπτωση αλλά λέμε τώρα...

ποιο τελωνειο????

για 13 ευρω?????

ουτε λερωνουν τα χερια τους...

Δημοσ.

ποιο τελωνειο????

για 13 ευρω?????

ουτε λερωνουν τα χερια τους...

Αν έρθει με courier και η τελική είναι αυτή που είναι = 20φεύγα ευρώ, μια χαρά θα λερώσουν τα χέρια τους. Ξέρουμε άλλωστε πόσο παχυλά πληρώνουμε το κόστος εκτελωνισμού από ιδιώτη courier. Γι αυτό έγραψα στα πρώτα posts για το express του όλου πράγματος.

Δημοσ.

Ένας μόλις έγραψε αυτό στις αξιολογήσεις ... --->>> Wrong tracking because was delivered to other city. It's a SCAM, FAKE. ESTAFA

Το tracking no μπορεί να είναι σωστό και απλά να μην έχει ανανεωθεί. Κάτι αντίστοιχο είχε γίνει και με τα ipads που είχαν αγοράσει πολλοί από εδώ μέσα.

Δημοσ.

Όπως και να έχει, το "καλό" είναι πως θα έχουμε ν' ασχολούμαστε με κάτι για τις επόμενες μέρες! Χαλαρά θα γίνει σήριαλ το τόπικ αυτό!!  Οπότε ξεκινήστε κάπως έτσι --> popcorn.gif

• Like 3
Δημοσ.

Όπως έχω γράψει και στο [megathread] no-name "κινεζιες" tablets και smartphones, η MINIX ακολουθεί πολύ αυστηρή τιμολογιακή πολιτική, με σταθερή λιανική τιμή του MINIX NEO X7 στα $138 εδώ και ένα χρόνο, και έχει επανειλημμένως δηλώσει ότι οποιαδήποτε συσκευή MINIX NEO X7 πωλείται σε τιμή κάτω των $110 είναι κατά 99.9% απάτη, αφού δεν μπορεί να έχει προέλθει από νόμιμα κανάλια διάθεσης.

Επίσης, η μείωση της λιανικής τιμής από τους επίσημους πωλητές κατά 15-20% γίνεται μόνο τρεις τέσσερις φορές το χρόνο, σε συνεννόηση πάντα με την MINIX. Όλο τον υπόλοιπο χρόνο η συσκευή πωλείται σταθερά στα $138. Όχι γιατί το αξίζει απαραίτητα, αλλά γιατί έτσι έχει αποφασίσει η MINIX και έχει από τις αυστηρότερες τιμολογιακές πολιτικές. Όποιος θέλει να αγοράσει προϊόν MINIX είτε το αποδέχεται αυτό, πληρώνοντας premium price, είτε πηγαίνει σε άλλη εταιρία.

Σύμφωνα με την ίδια τη MINIX, η μόνη περίπτωση να πωληθεί ένα MINIX NEO X7 κάτω από $110 είναι να είναι κλεμμένο, ή να επωμιστεί τη διαφορά ο πωλητής.

Ως πελάτης της MINIX εδώ και πολύ καιρό, και στα $100 να έβλεπα προσφορά από άγνωστο προμηθευτή, προσωπικά δεν θα τολμούσα να αγόραζα. Πόσο μάλλον στα $20. Μόνο στα $110-$115 οριακά μπορεί να είναι νόμιμο το προϊόν.

Για οποιοδήποτε προϊόν άλλης εταιρίας, δεν θα ήμουν τόσο απόλυτος, αλλά επειδή γνωρίζω τη MINIX και το MINIX NEO X7 πάρα πολύ καλά, το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να ευχηθώ καλή επιτυχία σε όσους δοκίμασαν και μακάρι να πέσατε στην πιθανότητα 0.000001% περίπτωσης τρελού αφεντικού.

Μας έκανες την καρδιά περιβόλι τώρα (με την καλή έννοια πάντα).

Δημοσ.

Την "πάτησα" ήδη με το ταμπλετάκι πριν κανένα μήνα και μία έγραφα στο paypal, μία στο ebay για τα λεφτά μου πίσω...

Συμφωνώ και 'γω πάντως ότι πια πρέπει να προσέχεις λιγάκι με το θέμα επιστροφής χρημάτων, δεν έχω χάσει ποτέ λεφτά αλλά δεν είναι να το αφήσεις πάνω τους

Δημοσ.

Καλή τύχη και καλή παραλαβή σε όλους, η τύχη βοηθάει τους τολμηρούς λένε άλλωστε! Δεν το επιχείρησα γιατί πραγματικά δεν μου χρειάζεται κάτι τέτοιο. Τελωνείο και να περάσει δεν θα χρεωθείτε κάτι έχω την εντύπωση, μέχρι ένα ποσό είναι δωρεάν.

Δημοσ.

μου αρεσει που αν και κανει μπαμ η αγγελια ολοι τσιμπανε για να χουν μετα να κανουν τζερτελο στο topic

• Like 4

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...