Προς το περιεχόμενο

Minix Neo x7 ----- 22.33€

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το θα τα παρεις πισω οπως και να χει δε νομιζω να μπορεις να το εγγυηθεις σε κανεναν. Κατάλαβα λάθος καθως νομισα οτι δε σε νοιαζει να τα χασεις για να παρεις την επιστροφη και λεω " τι λεει το παλικαρι τωρα... :P "

• Απαντ. 159
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εγώ περιμένω αυτό

http://www.geekbuying.com/item/TV01-RK3188-Quad-Core-Google-Android-4-2-OS-Cortex-A9-1-6GHz-Mini-TV-BOX-2G-8G-BT-Mic-Camera-RJ45-External-Wifi-Antenna---Black-320161.html

Η συγκεκριμένη προσφορά απλά χάσιμο χρόνου. Αν σου στείλει ένα χαρτόκουτο συστημένο και φένεται απο το status οτί παρέλαβες, βγάλε άκρη με dispute μετά..... Τρέχα γύρευε

Δημοσ.

Εγώ περιμένω αυτό

http://www.geekbuying.com/item/TV01-RK3188-Quad-Core-Google-Android-4-2-OS-Cortex-A9-1-6GHz-Mini-TV-BOX-2G-8G-BT-Mic-Camera-RJ45-External-Wifi-Antenna---Black-320161.html

Η συγκεκριμένη προσφορά απλά χάσιμο χρόνου. Αν σου στείλει ένα χαρτόκουτο συστημένο και φένεται απο το status οτί παρέλαβες, βγάλε άκρη με dispute μετά..... Τρέχα γύρευε

και έτσι πάλι άκρη βγάζεις μου είχε τύχει πριν 2 χρόνια να στείλει τύπος αντί για σκληρό δίσκο ένα πακετάκι σε μέγεθος φακέλου και πάλι τα λεφτά πίσω τα παίρνεις γιατι τραβάς ένα βίντεο και φωτογραφίες την ώρα που το ανοίγεις. εγώ το κάνω πάντα για να είμαι καλυμένος ότι και να παραλάβω, για την συγκεκριμένη περίπτωση και να μην έχεις αποδείξεις θα είναι τόσοι που θα κάνουν dispute που δεν γίνεται να μην σε πιστέψουν...

Αααα και το πακετάκι μέσα είχε ένα usb stick 4 gb αμφιβόλου ποιότητας και μάρκας αλαλ δουλέυει κανονικά μέχρι και σήμερα και δεν μου ζήτασαν καν να το επιστρέψω πισω :D

• Like 2
Δημοσ.

Αν  και δύσκολο έριξα και εγω μια. Λεφτά με paypal δεν εχω χάσει ποτέ οπότε.....κάντε άφοβα την κίνηση:)

Δημοσ.

και έτσι πάλι άκρη βγάζεις μου είχε τύχει πριν 2 χρόνια να στείλει τύπος αντί για σκληρό δίσκο ένα πακετάκι σε μέγεθος φακέλου και πάλι τα λεφτά πίσω τα παίρνεις γιατι τραβάς ένα βίντεο και φωτογραφίες την ώρα που το ανοίγεις. εγώ το κάνω πάντα για να είμαι καλυμένος ότι και να παραλάβω, για την συγκεκριμένη περίπτωση και να μην έχεις αποδείξεις θα είναι τόσοι που θα κάνουν dispute που δεν γίνεται να μην σε πιστέψουν...

Αααα και το πακετάκι μέσα είχε ένα usb stick 4 gb αμφιβόλου ποιότητας και μάρκας αλαλ δουλέυει κανονικά μέχρι και σήμερα και δεν μου ζήτασαν καν να το επιστρέψω πισω :D

εχουν αυξηθει ομως πλεον τα κρουσματα και εχει αλλαξει το policy στα refunds. Δε γινονται τοσο ευκολα οσο παλια και ειναι πιο κουραστικο και χρονοβορο να παρεις τα λεφτα σου πισω

Δημοσ.

Δεν ξερω ποση σημασια αλλα καποις παρελαβε ηδη και του εβαλε θετικη αξιολογηση. 

Δημοσ.

Δεν ξερω ποση σημασια αλλα καποις παρελαβε ηδη και του εβαλε θετικη αξιολογηση. 

προφανως ειναι fake αξιολογηση, μην λεμε οτι να ναι και παρουμε τους αλλους στο λαιμο μας.

το αντικειμενο μπηκε 19 απριλιου προς πωληση, και η αξιολογηση εγινε στις 20. Αρα ειτε ειναι στημενη αξιολογηση, ειτε καποιος εδωσε αξιολογηση χωρις να χει παραλαβει κατι. Επισης δες οτι αυτος που τον αξιολογησε εχει μολις 5 αγορες συνολο απο το ebay.

• Like 1
Δημοσ.

προφανως ειναι fake αξιολογηση, μην λεμε οτι να ναι και παρουμε τους αλλους στο λαιμο μας.

το αντικειμενο μπηκε 19 απριλιου προς πωληση, και η αξιολογηση εγινε στις 20. Αρα ειτε ειναι στημενη αξιολογηση, ειτε καποιος εδωσε αξιολογηση χωρις να χει παραλαβει κατι. Επισης δες οτι αυτος που τον αξιολογησε εχει μολις 5 αγορες συνολο απο το ebay.

δεν λεει οτι παρέλαβε παντως .. λέει καλος πωλητής

Δημοσ.

εχουν αυξηθει ομως πλεον τα κρουσματα και εχει αλλαξει το policy στα refunds. Δε γινονται τοσο ευκολα οσο παλια και ειναι πιο κουραστικο και χρονοβορο να παρεις τα λεφτα σου πισω

πότε έγινε αυτή η αλλαγή στο refund policy του ebay και πως δεν ενημερώθηκαν οι χρήστες του;

Δημοσ.

πήρα και εγώ ένα. για να δούμε ...

[link=http://pages.ebay.com/coverage/index.html][/link]

After contacting the seller, it's up to you whether you want eBay to step in. You're eligible for the eBay Money Back Guarantee when you contact the seller within 30 days of actual or estimated delivery date of the item

Δημοσ.

το καλο για μας που καναμε παραγγελία ειναι οτι τελειωσε κατι διχνει αυτο.. τωρα το οτι πούλησε 776 κομματια.. μακαρι να ειχε καβατζώσει καμια αποθηκη της minix τι να πω.. :)

Δημοσ.

Όπως έχω γράψει και στο [megathread] no-name "κινεζιες" tablets και smartphones, η MINIX ακολουθεί πολύ αυστηρή τιμολογιακή πολιτική, με σταθερή λιανική τιμή του MINIX NEO X7 στα $138 εδώ και ένα χρόνο, και έχει επανειλημμένως δηλώσει ότι οποιαδήποτε συσκευή MINIX NEO X7 πωλείται σε τιμή κάτω των $110 είναι κατά 99.9% απάτη, αφού δεν μπορεί να έχει προέλθει από νόμιμα κανάλια διάθεσης.

Επίσης, η μείωση της λιανικής τιμής από τους επίσημους πωλητές κατά 15-20% γίνεται μόνο τρεις τέσσερις φορές το χρόνο, σε συνεννόηση πάντα με την MINIX. Όλο τον υπόλοιπο χρόνο η συσκευή πωλείται σταθερά στα $138. Όχι γιατί το αξίζει απαραίτητα, αλλά γιατί έτσι έχει αποφασίσει η MINIX και έχει από τις αυστηρότερες τιμολογιακές πολιτικές. Όποιος θέλει να αγοράσει προϊόν MINIX είτε το αποδέχεται αυτό, πληρώνοντας premium price, είτε πηγαίνει σε άλλη εταιρία.

Σύμφωνα με την ίδια τη MINIX, η μόνη περίπτωση να πωληθεί ένα MINIX NEO X7 κάτω από $110 είναι να είναι κλεμμένο, ή να επωμιστεί τη διαφορά ο πωλητής.

Ως πελάτης της MINIX εδώ και πολύ καιρό, και στα $100 να έβλεπα προσφορά από άγνωστο προμηθευτή, προσωπικά δεν θα τολμούσα να αγόραζα. Πόσο μάλλον στα $20. Μόνο στα $110-$115 οριακά μπορεί να είναι νόμιμο το προϊόν.

Για οποιοδήποτε προϊόν άλλης εταιρίας, δεν θα ήμουν τόσο απόλυτος, αλλά επειδή γνωρίζω τη MINIX και το MINIX NEO X7 πάρα πολύ καλά, το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να ευχηθώ καλή επιτυχία σε όσους δοκίμασαν και μακάρι να πέσατε στην πιθανότητα 0.000001% περίπτωσης τρελού αφεντικού.

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...