darkdog Δημοσ. 22 Απριλίου 2014 Δημοσ. 22 Απριλίου 2014 δεν ξέρω ρε παιδία όντως περίεργη τιμή... και ο έμπορος δεν φαίνεται από τις αξιολογήσεις να είναι απατεώνας έιναι και καιρλο στο ebay εκτός και αν του τη βάρεσε ξαφνικά τσίμπησα και γώ ένα και απότι βλέπω έχει πουλήσει και άλλα τεχνολόγικά πράγματα σε καλές τιμές και έχουν παραλάβει τι να πώ... θα δείξει..... ShenZhen,GuangDong βέβαια να σας πώ την αλήθεια συνήθως από αυτή την περιοχή είναι όλοι οι απατεώνες απο Κίνα μιλάω βάση εμπειρίας
hasiotis_john Δημοσ. 22 Απριλίου 2014 Δημοσ. 22 Απριλίου 2014 Το σίγουρο είναι πως είμαστε καλυμμένοι 100% από το ebay σε περίπτωση ....φουστιάς (με την διαδικασία open case και τα λοιπά!) Με το τελωνείο δε νομίζω να έχουμε θέμα, αλλά και πάλι θα είναι συμφέρουσα η τιμή! Τι διάολο, πόσο είναι το τελωνείο στα λεφτά αυτά?Και τέλος ο πωλητής δεν φαίνεται λαμόγιο, εκτός και αν όπως λέει και ο φίλος από πάνω του βάρεσε ξαφνικά να κάνει δυναμική αποχώρηση ... Όπως και να έχει, βλέπουμε!! +1 στο TS ....
vixos Δημοσ. 22 Απριλίου 2014 Δημοσ. 22 Απριλίου 2014 Παράγγειλα και εγώ ένα , 23,35 βγήκε. Για να δούμε! Ευχαριστώ τον T.S.
Innersense Δημοσ. 22 Απριλίου 2014 Δημοσ. 22 Απριλίου 2014 μα το τελωνείο βάση αξίας προϊόντος δεν πάει; και αν θυμάμαι κάπου είχα δει ότι δεν υπάρχει φορολόγηση για προϊόντα από 20E και κάτω; Please ας μας πει όποιος γνωρίζει εμπεριστατωμένα κάτι επ' αυτού!
Themos3 Δημοσ. 22 Απριλίου 2014 Δημοσ. 22 Απριλίου 2014 Θα αντισταθώ . Ο τύπος πάνως ρολογάκια των 15$ η 10αδα πουλαει μεχρι τωρα ... καλη επιτυχια σε ολους 1
Canvas Δημοσ. 22 Απριλίου 2014 Δημοσ. 22 Απριλίου 2014 επίσης να υποθέσω ότι χρειάζεσαι και bluetooth keyboard & mouse για να γίνει δουλειά, σωστά;
Themos3 Δημοσ. 22 Απριλίου 2014 Δημοσ. 22 Απριλίου 2014 Ριξτε και μια ματια ΕΔΩ. Πολύ βρωμαει η δουλειά.Και το κακό είναι οτι θα παραλάβεις και εξωτερικά θα δείχνει το ιδιο. Δε ξέρω μετά κατά πόσο σε προστατεύει το paypal. Γενικά "απίθανοι" Κινέζοι να σκαν τόσο ΜΠΑΜ τιμή για προιόν που υπάρχει σε πάρα πολλά καταστήματα σαφώς πιο αξιόπιστα σε πολλαπλάσια τιμή ειναι κατα 99% απάτη. Λυπάμαι αν σας το χαλάω αλλά ας προστατευτεί και κανένας.
darkdog Δημοσ. 22 Απριλίου 2014 Δημοσ. 22 Απριλίου 2014 themos 3 για μένα είναι 40-60 % με το 60 % στο να μην παραλάβουμε αλλά ντάξι δεν με χαλάει μιας και χρειαζόμουν κάτι τέτοιο χαμένος δεν βγαίνω προσωπικά όπως και να χεί γιατί παίρνω επιστροφή από την κάρτα με αγορές στο λογαριασμό του κινητού όπότε στην τράπεζα πίανει κανονικά η συναλλαγή σαν επιστροφή ασχέτως άμα μου τα επιστρέψει το paypal κάποια στιγμή αλλά ναι και εγώ κρατάω μικρό καλάθι
snik Δημοσ. 22 Απριλίου 2014 Δημοσ. 22 Απριλίου 2014 Απο οτι ειχα διαβασει πιο παλια υπαρχουν και fake mimx neo x7, το σκεφτομαι και εγω πολυ να το παρω γιατι αυτες τις μερες ψαχνομαι για tv box αλλα φοβαμαι οτι μπορει να μας βγει fake.
agnostos99 Δημοσ. 22 Απριλίου 2014 Δημοσ. 22 Απριλίου 2014 καταστροφη ειναι το φορουμ... αντε ας ερθω κ εγώ μονο κ μονο για την προσφορα
Themos3 Δημοσ. 22 Απριλίου 2014 Δημοσ. 22 Απριλίου 2014 themos 3 για μένα είναι 40-60 % με το 60 % στο να μην παραλάβουμε αλλά ντάξι δεν με χαλάει μιας και χρειαζόμουν κάτι τέτοιο χαμένος δεν βγαίνω προσωπικά όπως και να χεί γιατί παίρνω επιστροφή από την κάρτα με αγορές στο λογαριασμό του κινητού όπότε στην τράπεζα πίανει κανονικά η συναλλαγή σαν επιστροφή ασχέτως άμα μου τα επιστρέψει το paypal κάποια στιγμή αλλά ναι και εγώ κρατάω μικρό καλάθι Ρε φίλε τι λογική είναι αυτή τώρα? 22€ δίνεις δε δίνεις στραγάλια....
darkdog Δημοσ. 22 Απριλίου 2014 Δημοσ. 22 Απριλίου 2014 Ρε φίλε τι λογική είναι αυτή τώρα? 22€ δίνεις δε δίνεις στραγάλια.... Μα δεν είπα ότι δεν με νοιάζουν τα 22 ευρώ που θα δώσω αυτό κατάλαβες απο αυτό που έγραψα? εννοώ δεν με πειράζει απο την άποψη ότι ξερω ότι θα τα πάρω πίσω όπως και να έχει και θα πάρω και την επιστροφή της συναλλαγής απο την κάρτα στο κινητό μου και έμμεσα έκανα και λίγο χιούμος μην αρπάζεστε αμέσως ο γραπτός λόγος παρεξηγείται πολύ έυκολα! Ίσα ίσα που άμα παρατηρήσεις τι έγραψα συμφωνώ μαζί σου απλά είπα να το ρίξω λιγο στο καλαμπούρι για να αυτοσαρκάσω και τον εαυτό μου που παρόλο που ξέρω τους κινδύνους και την έχω ξαναπατήσει παρήγγειλα και γώ Τα λεφτά είναι πάντως εγγυημένο πως δεν τα χάνουμε απλά περιμένεις κάνα μήνα να τα πάρεις πίσω.
Zandim Δημοσ. 22 Απριλίου 2014 Δημοσ. 22 Απριλίου 2014 πιθανοτατα ειναι καποιος hacked λογαριασμος , που ο hacker χρησιμοποιει το παλιο feedback ως αποδειξη αξιοπιστιας του seller για να βαλει fake προιοντα και να αρπαξει οσα περισσοτερα μπορει. Δεν υπαρχει περιπτωση σε αυτη την τιμη να παρετε τετοιο προιον. Μακαρι να βγω ψευτης. Δειτε το ομως και ιστορικα, οσες τετοιες προσφορες απο ebay εχουν εμφανιστει εδω στο insomnia κατεληξαν ολοι να κανουν dispute για ν παρουν τα χρηματα τους πισω 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα