Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αφου εφτασες στα 150 σχεδον   δεν δινεις 20 ευρω παραπανω  να παρεις το motorola moto g?   EINAI TOP στην κατηγορια του..  http://www.insomnia.gr/reviews/_/smartphones/motorola-moto-g-r256  δες και την παρουσιαση για το μοτο g      πρωσοπικα    αξιζει  και το τελευταιο cent..

http://www.skroutz.gr/s/4291402/Motorola-Moto-G-8GB.html

τωρα αναμεσα σε xperia  και το samsung    παρε το xperia     και γλυτωνεις λεφτα και ιδια χαρακτηριστικα εχει περιπου ,  και με 720p  βιντεο   

το ειδα το motorolla moto g φαινεται πολυ καλο,αλλα τελικα δεν θα ξοδεψω τοσα ,θα παρω το sony xperia m

• Απαντ. 43
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

το πολυ πολυ  να λειπει   το κινητο απο το κουτι :Ρ  αστειευομαι     ειναι αξιοπιστο καταστημα  απο οσο γνωριζω  και εχω διαβασει   κανε την παραγγελια σου αφοβα.

• Like 1
Δημοσ.

Πριν λίγες εβδομάδες παρήγγειλα για μια φίλη απο το συγκεκριμένο ηλεκτρονικό κατάστημα. Πρωί Δευτέρας έγινε η παραγγελία, μεσημέρι Τρίτης η παράδοση στην Θεσσαλονίκη και το κινητό άψογο.

Δημοσ.

Απλώς μια δική μου συμβουλή εάν σε προλαβαίνω. Εάν πάρεις το sony και σου παρουσιάσει πρόβλημα μετά από κανένα 6μηνο κτλ θα έχεις πρόβλημα με το service γιατί έχω ακούσει πολλά και εδώ και στο google. Εμένα με νοιάζει όταν παίρνω ένα κινητό να είμαι καλυμμένος από όλα ( εγγύηση-τεχνική υποστήριξη και επισκευή)

Εάν το πήρες καλορίζικο.

Δημοσ.

Απλώς μια δική μου συμβουλή εάν σε προλαβαίνω. Εάν πάρεις το sony και σου παρουσιάσει πρόβλημα μετά από κανένα 6μηνο κτλ θα έχεις πρόβλημα με το service γιατί έχω ακούσει πολλά και εδώ και στο google. Εμένα με νοιάζει όταν παίρνω ένα κινητό να είμαι καλυμμένος από όλα ( εγγύηση-τεχνική υποστήριξη και επισκευή)

Εάν το πήρες καλορίζικο.

απο την στιγμή που θα έχει εγγυήση  2 χρόνια  δεν θα έχει κανένα πρόβλημα . Μετά τα 2 χρόνια σε όποια εταιρεία και να είσαι αναγκαστικά ότι πρόβλημα προκύψει τα πληρώνεις από την τσέπη σου 

• Like 1
Δημοσ.

Εάν το πήρες καλορίζικο.

δεν με πρόλαβες ,αχαχαχαχαχαχ

Το οτι θα ερθει θα ερθει (ισως) 

μετα τι θα το κανεις ?

????????????????????????

Δημοσ.

απο την στιγμή που θα έχει εγγυήση 2 χρόνια δεν θα έχει κανένα πρόβλημα . Μετά τα 2 χρόνια σε όποια εταιρεία και να είσαι αναγκαστικά ότι πρόβλημα προκύψει τα πληρώνεις από την τσέπη σου

Και 20 χρόνια εγγύηση να είχε θα είχε πρόβλημα, αφού η Sony συνεργάζεται με τα λαμογια της arvato. Κάνε ένα Google search η δες το σχετικό θέμα εδώ στο insomnia και θα καταλάβεις. Γενικώς όσοι έχετε Sony κάντε το σταυρό σας να μην πάθει τίποτα

Δημοσ.

Και 20 χρόνια εγγύηση να είχε θα είχε πρόβλημα, αφού η Sony συνεργάζεται με τα λαμογια της arvato. Κάνε ένα Google search η δες το σχετικό θέμα εδώ στο insomnia και θα καταλάβεις. Γενικώς όσοι έχετε Sony κάντε το σταυρό σας να μην πάθει τίποτα

Για αυτό είπα στον φίλο να το σκεφτεί λίγο με το service αλλά δεν τον πρόλαβα.

Δημοσ.

Το Sony M είναι πολύ καλό. Από 120€ στο skroutz: https://www.skroutz.gr/s/3606775/Sony-Xperia-M.html

Το έχει ένας φίλος μου και για απλή χρήση και gaming είναι παρά πολύ καλό

Specs εδώ http://www.gsmarena.com/sony_xperia_m-5497.php

Επίσης τα παραεισαγωγής μοντέλα, δηλαδή τα μαγαζιά που δεν είναι Plaisio, Public, Multirama κλπ... σου δίνουν full εγγύηση, καθώς η εγγύηση είναι πανευρωπαϊκή από κάθε εταιρεία.

Μη πας και σκάσεις στο πλαίσιο παραπάνω 50 και 100€, επίσης κάθε μαγαζί στο skroutz.gr έχει αξιολογήσεις από κάτω για να δεις άμα είναι αξιόπιστο.

Στα 120€ πιστεύω το Sony M είναι το TOP της κατηγορίας του, άμα θες πιο value for money σκας παραπάνω 50€ και παίρνεις το Moto G.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...