programmer Δημοσ. 22 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2014 http://www.mediamarkt.gr/mcs/product/DELL-Inspiron-15-3537-i5-4200U-4GB-500GB,99452,480508,1188731.html?langId=-18 Παιδια καλημερα εχω το συγκεκριμενο laptop που βλεπεται στο link μπορειται να μου πειτε αν κανω overclock στον cpu ποσο θα φτασει? και γενικα θελω πληροφοριες για το θεμα αυτο τι κερδιζεις με το overclocking και αν αξιζει να κανεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPANK Δημοσ. 22 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2014 To overclock εκτος οτι ειναι μια σύνθετη υπόθεση αν δεν εχεις ξανα ασχοληθεί και γενικά θέλει πολυ καλή ψύξη για να γίνει στο desktop ποσο μαλλον στο laptop που τα πράγματα ειναι συμπιεσμένα και οι θερμοκρασίες που αναπτύσονται και χωρις το overlock ειναι μεγάλες. Η άποψη μου ειναι οτι δεν θα κερδίσεις τιποτα απολύτως ή αν θέλεις τιποτα που να δικαιολογεί να πηγαίνουν καλύτερα τα παιχνίδια (που υποθέτω για αυτο ενδιαφέρεσαι) ρισκάροντας πολλά πράγματα οσο αφορά το overclock σε laptop , εκτος των αλλων ειναι μια χαρα το laptop δεν χρειάζεται να το πειράξεις, αυτη ειναι η γνώμη μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
programmer Δημοσ. 22 Απριλίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2014 δεν ασχολουμαι με παιχνιδια περισσοτερο απο εμπειρια θελω να το κανω οτι μαθαινει κανεις καλο ειναιφοιτητης ειμαι και σπουδαζω προγραμματισμο.(λες να εχω ορεξη να παιζω παιχνιδια? περισσοτερο δημιουργω εφαρμογες) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPANK Δημοσ. 22 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2014 Ενοείται να μάθεις απλα στο laptop ειναι λιγο πιο ρισκαδόρικα και περιορισμένα τα πράγματα σε σχέση με το desktop , περιμένε να σου απαντήσει και καποιος αλλος φίλος Edit : Μετέφερα το θέμα σου στην ποιο κατάλληλη κατηγορία που εχουμε για το overclocking Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
programmer Δημοσ. 22 Απριλίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2014 σε ευχαριστω πολυ παντως!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
revolver1990 Δημοσ. 22 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2014 (επεξεργασμένο) Στα dell δεν νομίζω να μπορείς να κάνεις overclocking τουλάχιστον στα περισσότερα μοντέλα...τα έχει κάνει όλα Lock μέσω bios.Επίσης, αν τελικά μπορέσεις να κάνεις να ξέρεις ότι χάνεις την εγγύηση που είναι πολύ σημαντικό ειδικά για τα dell.Γενικά στα laptop δεν αξίζει να κάνεις overclocking λόγω θερμοκρασίας-συστήματος....ακόμα και αν μπορέσεις να κάνεις, οι δυνατότητες overclocking ενός laptop με ένα desktop είναι αστείες ...δεν παίζει να δεις βελτίωση άνω του 10%. Γενικά don't...βρες έναν σταθερό και δοκίμασε Επεξ/σία 22 Απριλίου 2014 από revolver1990 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα