panathaman13 Δημοσ. 22 Απριλίου 2014 Δημοσ. 22 Απριλίου 2014 Γεια σας προσφατα εκανα ενα format στο laptop μου και απο τοτε ολα κολανε , αργει να μπει στο inernet δεν ανοιγει μερικες σελιδες . Το laptop μου ειναι Toshiba Satellite C855-10F
SPANK Δημοσ. 22 Απριλίου 2014 Δημοσ. 22 Απριλίου 2014 Drivers εχεις περάσει απο το site του κατασκευαστή ? Επίσης κατέβασε το hdsentinel και δες σε τι κατάσταση (health) ειναι ο δίσκος.
panathaman13 Δημοσ. 22 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2014 Εχω περασει τα drivers και το hdsentinel λεει οτι εχω performance 99 και health 100
SPANK Δημοσ. 22 Απριλίου 2014 Δημοσ. 22 Απριλίου 2014 Τα προβλήματα βασικά εχουν σχέση με το internet ενοω αργεί γενικα να ανοίξει σελίδες κτλπ η γενικότερα το pc κολλάει , εισαι με καλώδιο η wifi και πριν το format σου έκανε τα ιδια ?
panathaman13 Δημοσ. 22 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2014 Δεν πιστευω να φτεει το nernet γιατι στο σταθερο PC παει μια χαρα , το laptop ειναι με wifi και πριν το format δεν το εκανε
apostol1s Δημοσ. 22 Απριλίου 2014 Δημοσ. 22 Απριλίου 2014 δοκιμασε χωρις ιντερνετ να δεις εαν κολλαει το λαπτοπ.εαν κολλαει βγαλε τους drivers και περασε τους παλι απο την αρχη
SPANK Δημοσ. 22 Απριλίου 2014 Δημοσ. 22 Απριλίου 2014 Άρα το πρόβλημα ειναι με το internet στο laptop ή κολλάει γενικα το pc ανεξαρτήτα απο αυτο ? εξήγησε το λιγο καλύτερα αν μπορεις
panathaman13 Δημοσ. 22 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2014 μαλλον ειναι με το inetrnet στο laptop γιατι ανοιξα το device manager και στο network adapters το microsoft teredo tunneling adaptor ειναι κιτρινο , αλλα οταν κανω το update λεει οτι ειναι ηδη εγκατεσταμενη η τελευταια εκδοση
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα