Προς το περιεχόμενο

Touch ID

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

υπάρχει τρόπος να βάλεις πάνω απο 5 αποτυπώματα? Λίγα μου φαίνοντε, δεν ξέρω αν γίνει στο μέλλον απο κάποιο update ή μέσω cydia. Εσάς σας αρκούν ?

• Like 1
Δημοσ.

υπάρχει τρόπος να βάλεις πάνω απο 5 αποτυπώματα? Λίγα μου φαίνοντε, δεν ξέρω αν γίνει στο μέλλον απο κάποιο update ή μέσω cydia. Εσάς σας αρκούν ?

νομίζω πως είναι υπέρ αρκετά 

αν γίνει κάτι θα γίνει μέσω cydia και πάλι το βλέπω ανούσιο για κάτι παραπάνω από πέντε

Δημοσ.

Εννοείς πάνω από πέντε αποτυχημένες προσπάθειες ή πάνω από πέντε αποτυπώματα;

Δημοσ.

κάτσε ρε άνθρωπε, εγώ ένα δάχτυλο έχω βάλει μόνο και έχει πιάσει 3 αποτυπώματα.

δεν βλέπω το λόγο να το ξεκλειδώνεις με πάνω από ένα δάχτυλο, λες και το ένα δάχτυλο απέχει με το άλλο 15μετρα και όταν το ένα φτάνει το κινητό το άλλο βρίσκετε σε απόσταση.

• Like 1
Δημοσ.

Θεωρώ λίγο δύσκολο να γίνει κάτι μέσω Cydia, μιας και η λειτουργία του TouchID ελέγχεται εξ΄ ολοκλήρου από το hardware του iPhone, από το τμήμα "secure enclave" του επεξεργαστή A7.

• Like 3
Δημοσ.

Oχι ρε συ αρκετά είναι.Τι να τα κάνεις παραπάνω.Σκοπός είναι να περάσεις τον αντιχειρα και τον δεικτη καθε χεριου *συνολο 4 αποτυπωματα) γιατι μονο με αυτα πατας κυριως το home button.

Δημοσ.

για τον εαυτό μου είναι αρκετά, τα έχω βάλει και τα 5 στα δικά μου δάχτυλα, για να βάλεις κιάλο άτομο όμως (πχ την κοπελιά) δεν φτάνουν. Εγώ θέλω και με το αριστερό και με το δεξί χέρι να ξεκλειδώνει και όταν είναι αφημένο στο τραπέζι (με τον μέσο και με τον δείκτη) και όταν το κρατάω (με τους αντίχειρες). Θα μπορούσε να έχει 5 κατηγορίες ατόμων  επί 5 δάχτυλα ας πούμε για 1 άτομο, πιστεύω ότι θα ήταν το ιδανικό.

• Super Moderators
Δημοσ.

Κράτα τα δάχτυλα για τη δική σου ευκολία και στους άλλους δώσε απλά το pin...

:)

Δημοσ.

το να μην παιρνει το κινητο ΣΟΥ η κοπελια σου δεν παιζει εε?

Απαγορεύεται η κάθε κοπελιά/σχέση/σύντροφος να εχει πρόσβαση στο κινητό μας! Κανονας σεβασμού που αυτοαναιρείται αν κάποιος έχει την «θέληση» να έχει πρόσβαση στο δικό της κινητό. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...