Προς το περιεχόμενο

H εξαγορά της Nokia από τη Microsoft ολοκληρώνεται στις 25 Απριλίου

zanskou

Προτεινόμενες αναρτήσεις

άντε να αναλάβει η ms να δούμε καλά κινητά σε λογικές τιμές και όχι 650 για διπύρηνα κινητά 

Είπαμε τα WP δε θέλουν 4πύρηνους+ για να δουλέψουν σωστά οπότε μια χάρα είναι......

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Είπαμε τα WP δε θέλουν 4πύρηνους+ για να δουλέψουν σωστά οπότε μια χάρα είναι......

Ενταξει δεν θελουν 4 πυρηνους για να πανε smoothly , αλλα σταματιστε αυτην την καραμελα. Ναι νομιζω ολοι προτιμαμε να παρουμε 4πυρηνο αντι διπυρινο  στα 650 ευρω.

Ενταξει δεν θελουν 4 πυρηνους για να πανε smoothly , αλλα σταματιστε αυτην την καραμελα. Ναι νομιζω ολοι προτιμαμε να παρουμε 4πυρηνο αντι διπυρινο  στα 650 ευρω.

Mη λεμε οτι μας κατεβει στο κεφαλι!!!

Με 450-500 ευρω περνεις τετραπυρινα(snapdragon 800) wp smartphone με fullhd οθονη και οχι δυπιρινα,οπως λες!!! 

http://www.skroutz.gr/s/4009685/Nokia-Lumia-1520-32GB.html

Ίσως να μην εξέφρασα σωστά αυτο που θέλω να πω. Εννοώ να έχουμε ανταγωνιστικά specs σαν αυτα των android σε ανταγωνιστικές τιμές.

Πλέον η νεα γενια συσκευών με WP8 δεν έχει κάτι να ζηλέψει σε specs... Snapdragon 800 και 2gb ραμ έχουν, στα ίδια λεφτά με τα android...

• Like 1

Επιμένετε πάντως ακόμα εν έτη 2014 να συγκρίνετε αυγά με ντομάτες.

Αλλιώς εκμεταλλεύεται το hardware το Android, αλλιώς το iOS και διαφορετικά τα Phone 8. Δεν θέλουν όλοι 4πύρινα και 8πύρινα για να κάνουν διαφορά.

Αυτό που πρέπει να αγοράζει ο καταναλωτής είναι η εμπειρία, όχι τα specs στη cpu.

• Like 2

αχ ρε νοκια... η κορυφαια εταιρια με την απαραμιλλη ποιοτητα να καταληξει να αγοραστει απο την ms επειδη καποιος αργησε να αντιδρασει και να παρατησει το symbian...

Επιμένετε πάντως ακόμα εν έτη 2014 να συγκρίνετε αυγά με ντομάτες.

Αλλιώς εκμεταλλεύεται το hardware το Android, αλλιώς το iOS και διαφορετικά τα Phone 8. Δεν θέλουν όλοι 4πύρινα και 8πύρινα για να κάνουν διαφορά.

Αυτό που πρέπει να αγοράζει ο καταναλωτής είναι η εμπειρία, όχι τα specs στη cpu.

Συμφωνω  ομως εμπειρια ειναι και το να  μπορεις να παιξεις πχ temple run 2  στα 512 ram και να μην σε αναγκαζουν να εχεις κινητο με 1gb.

Λάθος πιστεύω η μετονομασία της εταιρίας ... Αν δεν βλέπεις το logo της νοκια τότε τι να λέει ... !Πρέπει το όνομα νοκια να μείνει ... Έχει σερνει μεγάλη ιστορία πίσω του ... Και εμένα μ αρέσει αυτή η ιστορία !!

1) Το Lumia 925 που εχω κανει 280€ και οχι 650 που λενε μερικοι. Παει οντως πολυ smooth ειναι αψογο αλλα μην ξεχναμε οτι ακομα σαν λειτουργικο δεν εχει φτασει το android. Τωρα με τα 8.1 βαζει Action center και Voice Assistant. Ηδη εχω παρατηρησει λιγο μεγαλυτερους χρονους και τρομερη καταναλωση μπαταριας. Περιμενω την τελικη εκδοση για να αποφανθω.

2) Και το android αν του βαλεις καλη rom πεταει. Εγω ειχα το SII και πεταγε. 

3) Οτι και να λεμε παραπανω επεξεργαστικη ισχυς ειναι καλυτερα. Μπορει με την ιδια ή λιγο καλυτερη να πετυχεις καλυτερα αποτελεσματα αλλα με την διπλη οχι. π.χ. αυτα που κανουν τα hi end android δεν τα κανει το δικο μου.

4) Περα απο την επεξεργαστικη ισχυ να κοιταμε και τα αλλα. πχ η καμερα του lumia 925 ειναι απαιχτη. Ο ηχος των HTC ειναι φοβερος.κλπ

Δεν ειναι ολα ασπρο μαυρο. Δεν υπαρχει το τελειο για ολους ή το καλυτερο. υπαρχει το καλυτερο για τον καθενα.

Τοσα χρονια προσπαθω να το εξηγησω και εχω χαρακτηρηστει:

Apple Hater, Samsung Fanboy, Android Fanboy & Hater, MS Fanboy & Hater.

• Like 3

Λάθος πιστεύω η μετονομασία της εταιρίας ... Αν δεν βλέπεις το logo της νοκια τότε τι να λέει ... !Πρέπει το όνομα νοκια να μείνει ... Έχει σερνει μεγάλη ιστορία πίσω του ... Και εμένα μ αρέσει αυτή η ιστορία !!

Γι'αυτο εχει γινει τοση διαφημιση και προωθηση στο ονομα Lumia. Πια δεν παιζει τοσο μεγαλο ρολο αν θα υπαρχει το ονομα Nokia πριν απο το Lumia.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...