aposporis Δημοσ. 22 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2014 Εδώ και μερικά χρόνια έχω τα Logitech G51 στο σαλόνι συνδεδεμένα με το HTPC. Με καλύπτουν πλήρως μιας και δεν έχω μεγάλες απαιτήσεις από τον ήχο. 155 watts RMS 4 x 20 watts δορυφόροι 19 watts κεντρικό 56 watt subwoofer Αλλά πρόσφατα από το ένα ήχειο, χάλασε το ένα tweeter, (έχει 2 tweeter). Ακούγεται ένας ήχος όταν παίζουν σαν "clip, clip, clip". Πιθανόν κάηκε το πηνίο του tweeter. Οι δορυφόροι είναι 20 watt RMS στα 8 ohm. Από τη στιγμή πόυ τα tweeter είναι σε σειρά συνδεδεμένα μέσα στο ηχείο, το κάθε ένα πρέπει να είναι 4 ohm, 10watt. Το δίλημμα μου είναι το εξής: 1) Αλλάζω το tweeter μόνο. 2) Αλλάζω όλο το ηχείο με άλλο που θα το σηκώνει ο ενισχυτής. 3) Αλλάζω όλο το σύστημα με τα GENIUS SW-HF5.1 6000 από eshop στα 139€. 4) Πάω για σετ ενισχυτή και ηχείων στα 400-500€ max. Απορίες: 1) Πού θα βρω tweeter; 2) Τι ηχείο να βάλω; 3) Είναι καλά, αξίζουν; 4) Εδώ δεν έχω καμία απολύτως ιδέα τι, πώς, πού. Οποιαδήποτε βοήθεια θα ήταν ευπρόσδεκτη! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Invader Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Αν είναι καμμένα μόνο τα tweeter άλλαξε τα να τελειώνεις οικονομικά,εφόσον είσαι και ικανοποιημένος.Σε οποιοδήποτε κατάστημα με ηλεκτρονικά θα βρείς.Εγώ που είχα χρειαστεί για κάτι παρόμοια βρήκα σε ένα κατάστημα λίγο πιο πάνω από τον Κατουμά(δε θυμάμαι όνομα).Καλό θα είναι να έχεις το δείγμα μαζί σου.Αν τυχόν και δε βρείς ίδια watt/ohm να πάρεις και άλλο ένα για το άλλο ηχείο για να μην έχεις διαφορά στον ήχο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aposporis Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Ευχαριστώ για την απάντηση. Πρέπει να κατεβώ κέντρο να ρωτήσω ... (βαριέμαι) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Invader Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Να μην κατέβεις να ρωτήσεις.Να κατέβεις να κάνεις δουλειά.Πάρε μαζί σου το ηχείο και θα βρεις άκρη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CheOnWeb Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Κέντρο μεγαφώνου, Κατακουζινού 10, στην Κάνιγγος. 2103825617. Λάζαρος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα