krokos Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 αυτα δεν τα λεει πουθενα...απο το τηλ. μου τα ειπανε... και λενε οτι ειναι θεμα του Paypal και οχι δικο τους (αυτοματα τα υπολογιζει το paypal και δεν μπορουν να κανουν κατι).... μπορει να εχουν δικιο..τι να πω..
Prof_Chaos Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 την προσφορά που τρέχει στο paypal την ξέρουν όμως όπως μου είπε ο υπάλληλος. Εαν δεν τα λέει πουθενά όφειλαν να έιναι πιο συγκεκριμενοι και να αναγράφουν τους όρους της προσφοράς για να μην υπάρχουν προβληματάκια. Τέλος πάντως δεν με νοιάζουν τα 2 ευρώ απλά είναι θέμα αρχής και για μένα το Public είναι όπως για τον Ταυρο το κόκκινο πανί λόγω του ιστορικού του.
Moderators matrixxx Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Moderators Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Θα επρεπε οσοι ελαβαν το mail να διαβασουν τα ψιλα γραμματα και να τα παραθεσουν. Αν όλα και όλα τα ψιλα γραμματα είναι αυτά του #1 ποστ τοτε είναι παραπλανητικο το mail του paypal συμφωνα με οσα σας ειπαν από public. Πιστευω όμως επειδή δεν είναι καμια μικρη εταιριουλα το paypal, ότι στα ψιλα γραμματα θα τα λεει όλα αναλυτικα. Δεν εχω λαβει αυτό το mail παντως για να βοηθησω, οποιος το εχει λαβει ας δει το κομματι - λινκ "terms and conditions may apply" ή "offer details" ή όπως αλλιως το λεει.
hasiotis_john Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Βασικά , αυτό λέει μόνο -->> 5€ off. Free shipping. Unlimited choice. The choice is yours: there is more than 500.000 products available on Public.gr. For all purchases of 30 euros and more, get 5€ off and free shipping when you pay with PayPal. Enjoy this offer (one time only) until May 11th, 2014. Terms and conditions of the offer :Offer valid from 22 April 2014 until 11 May 2014. The offer is applicable to purchases made using PayPal as a payment method, for one time only and for purchases of 30 euros and more. Offer valid in Greece.
giorginho Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Aν και δεν διαβασα ολα τα ποστ, απο μια "δοκιμη" που εκανα βλεπω οτι η "εκπτωση" ειναι 4,69 ευρω επι της καθαρης αξιας (προ ΦΠΑ). Δηλαδη δεν ειναι ουτε 5 ευρω "καθαρα" ουτε και "5 ευρω μειον το ΦΠΑ" (δηλαδη 4,07€). Γι αυτο και τα "περιεργα" αποτελεσματα στις τελικες τιμες! Δεν ξερω με τι λογικη εγινε αυτο, φαινεται λες και η "εκπτωση" των 5 ευρω υποκειται σε ΦΠΑ 6,2% ενω το προϊον κανονικα στο 23%, πραγματικα μυστηριο που αμφιβαλω οτι το ιδιο το public μπορει να λυσει...!
Moderators matrixxx Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Moderators Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Βασικά , αυτό λέει μόνο -->> Αν είναι ετσι και μου ειχε συμβει αυτό που γραφετε οσοι ειστε από 30-35 ευρω, θα ανοιγα claim-ακυρωση πληρωμης αμεσα και κατευθείαν μεσα στο paypal με την σημειωση ότι δεν μου εδωσαν δωρεαν μεταφορικα αλλα με χρεωσαν. Και ας βγαλουν την ακρη μεταξυ τους. 1
Prof_Chaos Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 θα συμφωνήσω με τον matrix σε αυτό κανονικά έτσι θέλει απο την στιγμή που δεν ηταν ξεκάθαρο. Ωστόσο με πήραν τηλέφωνο και απέστειλαν άμεσα την παραγγελία και επέστρεψαν τα 3 ευρώ στο paypal . Οπότε πάρτε τους να σας τα επιστρέψουν. Φυσικά έπρεπε να τους πάρω τηλέφωνο και να ζητήσω το λόγο.
dobro Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 το θετικο είναι οτι βρηκες το δικιο σου!κατι είναι και αυτο
krokos Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 (επεξεργασμένο) θα συμφωνήσω με τον matrix σε αυτό κανονικά έτσι θέλει απο την στιγμή που δεν ηταν ξεκάθαρο. Ωστόσο με πήραν τηλέφωνο και απέστειλαν άμεσα την παραγγελία και επέστρεψαν τα 3 ευρώ στο paypal . Οπότε πάρτε τους να σας τα επιστρέψουν. Φυσικά έπρεπε να τους πάρω τηλέφωνο και να ζητήσω το λόγο. δηλαδη το Public σου επεστρεψε τα 3 ευρο στο paypal??? καλα που μου το ειπες..... edit: για την ωρα δεν δεχονται με τιποτα να μου επιστρεψουν αμεσα τα 3 ευρο... και τους το λεω ξεκαθαρα.. Στον Prof_Chaos πως τα δωσατε? αυτον με το ενα ματι που μοιαζει με τον κυβερνήτη... Μουγκα Επεξ/σία 25 Απριλίου 2014 από krokos 3
Prof_Chaos Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 (επεξεργασμένο) ναι μου τα επέστρεψαν το είδα και στο paypal οπότε κομπλέ. μην διαννοηθείς και το δεχτείς . είπες στον prof_chaos και δεν στα επέστρεψαν ; χαχαχα Επεξ/σία 25 Απριλίου 2014 από Prof_Chaos 1
krokos Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Απλά προς ενημέρωση (μπορεί να χρησιμεύσει και σε άλλους). Το θέμα έκλεισε θετικά. Μου επέστρεψαν τα τρία ευρώ στο PayPal. Thanks prof_chaos. 1
skar1983 Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Απλά προς ενημέρωση (μπορεί να χρησιμεύσει και σε άλλους). Το θέμα έκλεισε θετικά. Μου επέστρεψαν τα τρία ευρώ στο PayPal. Thanks prof_chaos. Τι τους ειπες; Ειμαι ο κυριος αυγας ματιας με χαμογελο πιπερια φλωρινης και θελω εκπτωση Στο θεμα μας τωρα αλλα μετα απο το μαυρο παρελθον της εν λογω αλυσιδας συγκρατηθηκα και πηρα αυτο που ηθελα απο αμαζον και μαλιστα λιγο φθηνοτερα.
Moderators matrixxx Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Moderators Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Ειμαι ο κυριος αυγας ματιας με χαμογελο πιπερια φλωρινης και θελω εκπτωση Χαμογελο κετσαπ νομιζω και όχι πιπερια φλωρινης. Θα μπερδεψουν τα accounts με την παρεμβαση σου τωρα και θα εχουμε αλλα.
Σαϊνόμπι Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Πηρα και γω μολις 2x SpeedLink Strike3 - Χειριστήριο - PS3/PC και ολα καλα. Τελικο ποσο πληρωμης: 30,22€
k_dinos Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Έχει και 1+1 σε προϊόντα TADAhttp://www.public.gr/cat/dora/tada/ΥΓ: έχω φάει όλο το site, δεν έχω βρεί κάτι αξιόλογο για το 5ευρω...Μόνο ο σκληρός ήταν που τον βγάλανε..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα