Prof_Chaos Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 κανονικά έπρεπε να πάει στα 29.99 στρογγυλά. αλλά αυτα τα 2.23 μήπως είναι κάποιο online fee πληρωμής όπως έχω δεί τώρα τελευταία και σε άλλες online πληρωμές. Ωστόσο δεν είμαι σίγουρος
krokos Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 δεν βγαζει δωρεαν μεταφορικα...προσθετει 3 ευρο μεταφορικα και μετα αφαιρει 5 ευρο για το paypal
keeper Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 φίλε krokos δεν ισχυει αυτο που λες, μολις αγορασα το http://www.public.gr/product/perifereiaka/external-hdd/hitachi-touro-mobile-mx3-0s03455-500-gb-25-usb-30-mayro/prod2560093pp/με 33,22 τελικη τιμη.
krokos Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 φίλε krokos δεν ισχυει αυτο που λες, μολις αγορασα το http://www.public.gr/product/perifereiaka/external-hdd/hitachi-touro-mobile-mx3-0s03455-500-gb-25-usb-30-mayro/prod2560093pp/με 33,22 τελικη τιμη. Μαλλον εχεις δικιο, αλλα σε μενα δυστυχως το εκανε....μπορει να εγινε κανενα conflict και με καποιο αλλο κουπονι που ειχα παραλληλα.. πηρα τηλ. την υποστηριξη τους και θα μου πουν αυριο....
keeper Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Μαλλον εχεις δικιο, αλλα σε μενα δυστυχως το εκανε....μπορει να εγινε κανενα conflict και με καποιο αλλο κουπονι που ειχα παραλληλα.. πηρα τηλ. την υποστηριξη τους και θα μου πουν αυριο.... Κανενα προβλημα φιλαρακι, απλα ποσταρα για να ξερουν και τι γινεται και τα αλλα παιδια που πιθανόν να θελουν να παραγγειλουν
Prof_Chaos Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 μα διαβάστε τι έκανε και σε μένα. Παρήγγειλα την θήκη αυτή http://www.public.gr/product/aksesoyar/tablet/thikes/puro-mini-ipad-zeta-slim-thiki-ipad-mini-mple/prod3081035pp/και το κόστος βγήκε 32.22
dobro Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 μαλλον το ηλεκτρονικο τους συστημα για το paypal είναι για το π......., και βγαζει οτι τιμη θελει στο καθενα.......δεν πειραζει....θα κανω παραλαβη απο το καταστημα και τα 5€ ας τα παρει αλλος.......
krokos Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 μα διαβάστε τι έκανε και σε μένα. Παρήγγειλα την θήκη αυτή http://www.public.gr/product/aksesoyar/tablet/thikes/puro-mini-ipad-zeta-slim-thiki-ipad-mini-mple/prod3081035pp/και το κόστος βγήκε 32.22 μαλλον με την αφαιρεση των 5 ευρο (34.99-5=29.99) επεσες κατω απο τα 30 ευρο και σε χρεωσε μεταφορικα..παρτους τηλεφωνο για εξηγήσεις/διαμαρτυρια
Prof_Chaos Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 και πάλι όμως τα μεταφορικά είναι 3 ευρώ οπότε δεν βγαίνει.. Αυτό που μου την σπάει πραγματικα είναι οτι και δεν γλύτωσα κάτι σε τιμή αλλά και η παραγγελία που έγινε Τετάρτη μεσημέι όπως φαίνεται θα παραδοθεί απο εβδομάδα ενώ το έχουν σε απόθεμα.. Σάββατο να φανταστώ δεν κάνουν παραδόσεις.. να κάνω ακύρωση ή θα μου σπάσουν τα νεύρα;
akatsim Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Εγω διαφορα πραγματα που κοιταξα κατα καιρους, το public τα ειχε πολυ πανω απο 5 ευρω σε σχεση με αλλα καταστηματα, οποτε και με την εκπτωση παλι ακριβοτερο βγαινει. Ασε που το eshop του ειναι απο τα χειροτερα που εχω δει. Μαυρο απο εμενα. 1
krokos Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 και πάλι όμως τα μεταφορικά είναι 3 ευρώ οπότε δεν βγαίνει.. Αυτό που μου την σπάει πραγματικα είναι οτι και δεν γλύτωσα κάτι σε τιμή αλλά και η παραγγελία που έγινε Τετάρτη μεσημέι όπως φαίνεται θα παραδοθεί απο εβδομάδα ενώ το έχουν σε απόθεμα.. Σάββατο να φανταστώ δεν κάνουν παραδόσεις.. να κάνω ακύρωση ή θα μου σπάσουν τα νεύρα; για μενα, απο την στιγμη που η αρχικη τιμη ηταν πανω απο 30 ευρο δικαιουσε ΚΑΙ την εκπτωση ΚΑΙ τα δωρεαν μεταφορικα, ανεξαρτητα της τιμης ΜΕΤΑ την εκπτωση των 5 ευρο...κατι τετοιο εγινε και σε μενα....παρε αυριο ενα τηλ. στα PUBLIC ..δεν χανεις τιποτα 1
vierinia Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Υπάρχουν έξοδα για μεταφορά ποσού από τον τραπεζικό λογαριασμό σε paypal ? για να μη κάνω τσάμπα την μεταφορά
Prof_Chaos Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 θα τους πάρω παιδιά ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Το πιο πιθανό είναι αν δεν έρθει έως Σάββατο θα ρίξω άκυρο και επιστροφή χρημάτων Η αλήθεια είναι οτι κι εγώ δεν τους έχω σε καμία εκτίμηση ειδικά μετα τις δήθεν προσφορές κράχτες που βάζουν . edit έκανα μια δοκιμαστική παραγγελία τώρα και το προιόν το έβγαλε στα 34.99 ένα βήμα πριν πατήσω pay στο paypal.
krokos Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 (επεξεργασμένο) θα τους πάρω παιδιά ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Το πιο πιθανό είναι αν δεν έρθει έως Σάββατο θα ρίξω άκυρο και επιστροφή χρημάτων Η αλήθεια είναι οτι κι εγώ δεν τους έχω σε καμία εκτίμηση ειδικά μετα τις δήθεν προσφορές κράχτες που βάζουν . edit έκανα μια δοκιμαστική παραγγελία τώρα και το προιόν το έβγαλε στα 34.99 ένα βήμα πριν πατήσω pay στο paypal. το 5ευρο και τα δωρεαν μεταφορικα ειναι για μια φορα... edit: προσοχη μιλησα με Public... 1. για αγορες 30-35 ευρο, ΜΟΝΟ εκπτωση 5 ευρω και τα δωρεαν μεταφορικα στην επομενη παραγγελια πανω απο 30 ευρο (μεχρι 11/5) 2. απο αγορες μεγαλυτερες των 35 ευρο, ΚΑΙ εκπτωση 5 ευρο ΚΑΙ δωρεαν μεταφορικα ταυτοχρονα στην συγκεκριμενη παραγγελια Δεν ευθύνεται το public αλλα το paypal. Αυτα μου ειπανε. Επεξ/σία 25 Απριλίου 2014 από krokos 1
Prof_Chaos Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Δημοσ. 25 Απριλίου 2014 Μόλις μου είπαν οτι μου χρέωσαν τα μεταφορικά για 0.1 λεπτα .. 34.99 Τους πήρα και περιμένω απάντηση. Τα μεταφορικά μου είπαν κι εμένα στην επόμενη παραγγελία. το θέμα όμως έιναι οτι η αγορά μου έγινε απο public λόγο τις προσφοράς . Δηλάδη η θήκη έχει 35 θα μου κόστισει 30 στο σπίτι μου αντι 38 για πχ ασε που είνα προς αποστολή απο χθές και καθυστερούν να την δώσουν σε κούριερ αναίτια. Αλλο να μην ηταν διαθέσιμη ή σε επεξεργασία. Την έχουν και κλωσάει στο κατάστημα.. απο το amazon 27.69 μαζί με τα μεταφορικά η ίδια θήκη . Αν είχα κάνει παραγγελία Τετάρτη όπως έκανα και στο public θα την είχα Τρίτη και πιο φθηνά. @Κρόκος τα έλεγε κάπου ξεκάθαρα όμως αυτά;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα