formatcomp Δημοσ. 22 Απριλίου 2014 Δημοσ. 22 Απριλίου 2014 Καλημέρα, θέλω να ξεκινήσω σήμερα τη κατασκευή ενός eshop με PrestaShop (το Magento μου φάνηκε αρκετά βαρύ), και έχω την παρακάτω απορία: * Θεωρητικά (και πρακτικά) οι πλατφόρμες αυτές λειτουργούν και ως προγράμματα Εμπορικής διαχείρισης. Αλλά τι πρέπει να κάνω για να συνδέσω πάνω τους φορολογικό μηχανισμό; Πρέπει να αγοράσω φορολογικό μηχανισμό με τίποτα συγκεκριμένα χαρακτηριστικά; Έχει κάποιος εμπειρία σε αυτό το θέμα; Ευχαριστώ!!
alan2 Δημοσ. 22 Απριλίου 2014 Δημοσ. 22 Απριλίου 2014 Για το prestashop Site: http://doc.prestashop.com/display/PS15/Understanding+Local+Settings#UnderstandingLocalSettings-TaxRules
ParhsG Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Μαλλον δε θα σε ενδιαφερει η απαντηση επειδη εχουν περασει μερες αλλα τεσπα. Υπάρχουν στην αγορά φορολογικοι που ειναι για πέταμα κυρίως το software τους (και hardware καμια φορα) Υπάρχουν καποιοι που υποσηρίζουν pdf και νομιζω πως ειναι η καλυτερη λυση. Απλα πετας το pdf σε ενα φακελο και στο ετιμάζουν. Αν εχεις ορεξη μπορεις να βάλεις και τυπου β για να εχεις πιο πολυ ελεγχο. Το προβλημα ειναι πως θες windows
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα