termina Δημοσ. 22 Απριλίου 2014 Δημοσ. 22 Απριλίου 2014 Είμαι καινούργιος στο φορουμ αυτο , οποτε δείξτε λίγη παραπάνω υπομονή με τυχόν λάθει . στο θέμα! από την πρώτη μέρα που αγόρασα τον υπολογιστή μου είχα μικροπροβλήματα με την κάρτα γραφικών αλλά δεν έδωσα σημασία . Συγκεκριμένα μερικές φορές τυχαία η οθόνη μου μαύριζε για 2-3 δευτερόλεπτα και επανερχόταν με το εξής notification : 'The display driver has stopped working and recovered' . ώσπου μια μέρα ο υπολογιστής μου δεν άνοιγε , έκανε 1 μακρύ μπιπ και 3 σύντομα . Κοιτάζοντας στο ιστότοπο της Gigabyte - motherboards βρήκα ότι ο ήχος σημαίνει AGP error (Accelerated Graphics Port). πάω πλαίσιο μια και η εγγύηση με κάλυπτε για χαρντγουερικες βλάβες και τι να δω? Ανάσταση ! ο υπολογιστής έτρεχε κανονικά και με διαβεβαίωσαν πως δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα .Το μόνο που έκαναν ήταν ένα φορματ και reset το bios για να μου χρεώσουν τα εργατικά . μόλις το επιστρέφω σπίτι και το βάζω στην πρίζα, όλα ήταν οκ για περίπου μια μέρα .αμέσως μετά μου ξαναέκανε τον ίδιο ήχο και δεν άνοιγε . τον ξαναπήγα άλλες 2 φορές για να το φτιάξουν αλά βρήκαν τα πάντα οκ .και μόλις το έβαζα σπίτι μου χάλαγε… Ζήτησα να μου αλλάξουν την κάρτα γραφικών η/και την motherboard αλλά μου λένε πως δεν μπορούν γιατί δεν έχουν βλάβη . στο διάστημα αυτό δοκίμασα άλλο πολύπριζο , καινούργιο καλώδιο ρευμάτων οθόνης και υπολογιστή ,άλλο καλώδιο hdmi , τον δοκίμασα να τον ανοίξω σε άλλο δωμάτιο και σε άλλο σπίτι , με διαφορετική οθόνη χωρίς αποτέλεσμα.δεν ξερω τι αλλο να δοκιμασω , προτασεις? (ολα τα drivers τα ειχα ενημερωση την πρωτη φορα που μου εκαναν φορματ και ρεσετ) στον υπολογιστη δεν υπαρχει τιποτα αλλο εκτοσ απο τα γουιντοους 7 - χ64 α εεεμ σορυ αλλα ειναι βραδυ και δεν λητουργω καλα (και σορυ για την απαισια ορθογραφια γραμματικη και συνταξη :/ )... to pc ειναι i7 ,gigabyte motherboard , amd radeon 7850 hd, corsair tx 750,αμα θελετε πητε μου να σασ πω ακριβωσ τισ μαρκεσ και τα μοντελα . ναχετε καλεσ διακοπες
TRILOBYTER Δημοσ. 22 Απριλίου 2014 Δημοσ. 22 Απριλίου 2014 Σαν προβλημα του τροφοδοτικου μου φαινεται αυτο. Δεν δινει σωστο ρευμα νομιζω. Αλλα μπορει να φταιει και κατι αλλο. 1
selianx Δημοσ. 22 Απριλίου 2014 Δημοσ. 22 Απριλίου 2014 Δοκίμασες να βγάλεις την 7850 και να παίξεις με τα intergrated γραφικά (αν υποστηρίζει η μητρική σου);Καλό θα ήταν να γράψεις αναλυτικά το σύστημα σου, σχεδόν κάθε φορά το ζητάνε τα παιδιά εδώ μέσα για να μπορέσουν να βοηθήσουν περισσότερο.
trek Δημοσ. 22 Απριλίου 2014 Δημοσ. 22 Απριλίου 2014 Ρε φιλε, κάνε αυτό που έκαναν και εκεί. Απλά επειδή το φορμάτ μου φαίνετε πλεονασμός, κάνε μόνο reset το bios. Βγάλε τον υπολογιστή απο την πρίζα, άνοιξε το πλαινό καπάκι, βγάλε την μπαταρία και πάτα το power button.
Dr.DrekoCX Δημοσ. 22 Απριλίου 2014 Δημοσ. 22 Απριλίου 2014 ανοιξε τον με ενσωματωμενα γραφικα,αλλαξε τροφοδοτικο μηπως εχει καποιο προβλημα.στην ακραια περιπτωση μπορει να φταει η καλωδιωση σπιτι σου
termina Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Μέλος Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 το προβλημα δεν εχει σχεση ουτε με λογισμικο , ουτε φτιαχνει με φορματ η bios reset. οταν το παω στο πλαισιο απλοσ μετα απο 5-6 προσπαθιεσ ανοιγει και του τρεχουν διαφορα τεστ και μου το επιστρεφουν. οσο για το τροφοδοτικο το δοκιμασα σε αλον υπολογιστη και δεν παρουσιασε προβλημα . μαλον η θυρα τησ μητρικης θα φταιει. (δεν μπορω να ανοιξω το pc γιατι εχω απενεργοποιηση την intergeted καρτα γραφικων ) Επισα τον αδερφο μου να τον ξαναπαει για μια φορα ακομα στο πλαισιο και θα σας πω εξελιξεισ
selianx Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Αν ανοίξει, πες τον αδερφό σου να τους πει να σου ανοίξουν την iGPU, να δεις τουλάχιστον τότε τι γίνετε, μπας και καταλήξεις αν η 7850 είναι αυτή που κάνει νερά ή όχι.αναμένουμε νεότερα αλλιώς τροφοδοτικό κοίτα αμέσως μετά.
TRILOBYTER Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 Δημοσ. 24 Απριλίου 2014 το προβλημα δεν εχει σχεση ουτε με λογισμικο , ουτε φτιαχνει με φορματ η bios reset. οταν το παω στο πλαισιο απλοσ μετα απο 5-6 προσπαθιεσ ανοιγει και του τρεχουν διαφορα τεστ και μου το επιστρεφουν. οσο για το τροφοδοτικο το δοκιμασα σε αλον υπολογιστη και δεν παρουσιασε προβλημα . μαλον η θυρα τησ μητρικης θα φταιει. (δεν μπορω να ανοιξω το pc γιατι εχω απενεργοποιηση την intergeted καρτα γραφικων ) Επισα τον αδερφο μου να τον ξαναπαει για μια φορα ακομα στο πλαισιο και θα σας πω εξελιξεισ Το δοκιμασες σε αλλο πισι και δεν ειχε προβλημα, το αλλο πισι ειχε ιδιο επεξεργαστη ιδια καρτα γραφικων ολα ιδια? Γιατι αν το εβαλες σε ελαφρυτερο πισι τοτε εκανες λαθως τεστ. Επρεπε να παρεις αλλο τροφοδοτικο απο καποιον και να το δοκιμασεις στο δικο σου πισι. Γιατι κατα τεραστια πιθανοτητα φταιει το τροφοδοτικο και εσυ ψαχνεις αλλες αιτιες. Εκτως και αν φταιει η ιδια η καρτα φραφικων, τοτε πας για αλλαγη αμεσα. Just saying
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα