gino007 Δημοσ. 22 Απριλίου 2014 Δημοσ. 22 Απριλίου 2014 Λοιπόν παιδιά έχω ένα laptop με τα εξής specs: 2gb ram 2ghz dual core Integrated gpu 200gb hdd Να πάω σε Linux? Γιατί τα Windows δεν του φέρθηκαν πολύ καλά και αν ναι ποια έκδοση Ubuntu ή Linux γενικότερα;
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Απριλίου 2014 Δημοσ. 22 Απριλίου 2014 windows xp ή οποιαδηποτε ελαφρια διανομη linux (Lubuntu,Xubuntu,Puppy) .
karatzes Δημοσ. 22 Απριλίου 2014 Δημοσ. 22 Απριλίου 2014 Linux Mint με Mate. Πλήρης διανομή με πολύ ευέλικτο και χρηστικό περιβάλλον εργασίας. Το έτρεχα χρόνια σε laptop με χειρότερα specs από το δικό σου. 1
Euclides Δημοσ. 22 Απριλίου 2014 Δημοσ. 22 Απριλίου 2014 Ubuntu απο εμενα σταθερή αξία To Ubuntu έπαψε να είναι 'σταθερή αξία' για μένα, απ' όταν υιοθέτησε το Unity. Προτιμώ Mint.
karatzes Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 Οπότε έφυγα σε mint? Mate? Mate, Cinnamon, Gnome.... ο,τι σε βολευει και σε ικανοποιει. Και αυτο ειναι μερος της μαγειας του Linux. Σε μιση ωρα κατεβαζεις τη διανομη που θελεις, την "καις" σε USB (με Unetbootin) και τη δοκιμαζεις ζωντανα, αμεσα στο συστημα σου, χωρις εγκαταστασεις τροποιησεις συστηματος και χρονοτριβες. (Εγω παντως που ειμαι πιο συντηρητικος εχω στραφει σε MATE). Off Topic: Γιατί δεν μπορω να βαλω τονους; Πριν δεν ειχα αυτο το προβλημα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα