xtrmsnpr Δημοσ. 22 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2014 τα εβαλα χτες προς το παρον ολα καλα. παιδια δοκιμαστε. η δικες μου που ειχα ολες καλες ηταν sapphire 260χ, 270χ, και αυτη η τελευταια λιγο με τα drivers εστρωσε 280x vapor-x και οσοι μπορειτε καλυτερσα να πατε σε 290 ειναι καινουργια καρτα και τσιπ. οι 270, 280 ειναι παλια τσιπ υπερχρονισμενα. πολλά παραπάνω φράγκα η 290.Και ξαναρωτάω γιατί να τα έχουν αφήσει στην αγορά,αν είναι να βγάζουν τέτοια προβλήματα; Σκεφτόμουν την 280x αλλά έχω αρχίσει και φοβάμαι με ότι ακούω και διαβάζω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pesis Δημοσ. 22 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2014 τα διαβασα. δοκιμασε ξανα. αφου μαζεψες και συλλογη, πες και για τροφοδοτικο και βλεπεις. αν και παλι θα επιμενουν οτι ειναι μια χαρα. το ξερω οτι ειναι αδικια και ειμαι μαζι σου. αλλα καθε φορα που θα την στελνεις θα κερδιζεις και καποια % δικιο. ισως σε βαρεθουν στο τελος. και σε πουν (παρε οτι θελεις απλα ασε μας ησυχους επιτελους!) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KenJiNx Δημοσ. 22 Αυγούστου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2014 Περιμένω να πάρω έτσι κι αλλιώς τροφοδοτικό και μετά θα κάνω οποιαδήποτε κίνηση.. Να δω τώρα τι λεφτά θα μου περισσέψουν γιατί θα φιλοξενήσω κάτι φίλους και μετά βλέπουμε .. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pesis Δημοσ. 22 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2014 αν και το τροφοδοτικο το αποκλειω. μια χαρα ειναι. τεσπα δες τι θα κανεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
John-lamia Δημοσ. 22 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2014 Περιμένω να πάρω έτσι κι αλλιώς τροφοδοτικό και μετά θα κάνω οποιαδήποτε κίνηση.. Να δω τώρα τι λεφτά θα μου περισσέψουν γιατί θα φιλοξενήσω κάτι φίλους και μετά βλέπουμε .. κ γώ που το έβαλα καινούριο τι κατάλαβα ? www.e-shop.gr/corsair-cs-series-modular-cs750m-750w-80-plus-gold-certified-psu-p-PER.641364 και είναι και 80 plus gold ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 22 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2014 κ γώ που το έβαλα καινούριο τι κατάλαβα ? www.e-shop.gr/corsair-cs-series-modular-cs750m-750w-80-plus-gold-certified-psu-p-PER.641364 και είναι και 80 plus gold ! http://www.sapphiretech.com/presentation/product/product_index.aspx?pid=2022&lid=1# εδώ λέει ότι χρειάζεται 750w ...δηλαδή; 750 Watt Power Supply is required. (τόσο έχω) 1X75 Watt 6-pin PCI Express power connector is required. 1X150 Watt 8-pin PCI Express power connector is required. να υποθέσω τα pins τα έχει η συσκευασία μέσα έτσι; http://www.hwcompare.com/17660/radeon-r9-270x-vs-radeon-r9-280/εδώ max κατανάλωση δίνει 250w η πιο φθηνή τί παίζει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
STORM1978 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2014 Πέσμου πως το πήρες τόσο από εκεί? http://www.sapphiretech.com/presentation/product/product_index.aspx?pid=2022&lid=1# εδώ λέει ότι χρειάζεται 750w ...δηλαδή; 750 Watt Power Supply is required. (τόσο έχω) 1X75 Watt 6-pin PCI Express power connector is required. 1X150 Watt 8-pin PCI Express power connector is required. να υποθέσω τα pins τα έχει η συσκευασία μέσα έτσι; http://www.hwcompare.com/17660/radeon-r9-270x-vs-radeon-r9-280/εδώ max κατανάλωση δίνει 250w η πιο φθηνή τί παίζει; Για συνολική κατανάλωση συστήματος λένε πάντα και για να καλυφθούν και για μούφα τροφοδοτικά noname! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 22 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2014 Πέσμου πως το πήρες τόσο από εκεί? Για συνολική κατανάλωση συστήματος λένε πάντα και για να καλυφθούν και για μούφα τροφοδοτικά noname! όχι αλλά από κει σκέφτομαι να την πάρω..Να μην την πάρω; Από κει είχα πάρει και κάποια μέρη του νέου υπολογιστή όταν τον έφτιαξα το 2012. Εντάξει τότε γιατί μερικές φορές μπερδεύομαι,αυτό έχω Thermaltake Power Supply 750W.Μάλλον θα πρέπει να γράψω στο άλλο θέμα με τις κάρτες,το κάνουμε offtopic αυτό εδώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pesis Δημοσ. 22 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2014 όχι αλλά από κει σκέφτομαι να την πάρω..Να μην την πάρω; Από κει είχα πάρει και κάποια μέρη του νέου υπολογιστή όταν τον έφτιαξα το 2012. Εντάξει τότε γιατί μερικές φορές μπερδεύομαι,αυτό έχω Thermaltake Power Supply 750W.Μάλλον θα πρέπει να γράψω στο άλλο θέμα με τις κάρτες,το κάνουμε offtopic αυτό εδώ. παρα πολλοι εχουν παρει sapphire 280x και δεν βλεπω πολλα παραπονα. κανα 3-4 να εχω πετυχει που το λυσανε με οδηγους. απλα δεν σηκωνει και πολυ O/C με την asus εγινε το προβλημα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 22 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2014 παρα πολλοι εχουν παρει sapphire 280x και δεν βλεπω πολλα παραπονα. κανα 3-4 να εχω πετυχει που το λυσανε με οδηγους. απλα δεν σηκωνει και πολυ O/C Λογικό,αφού ήδη είναι υπερχρονισμένο το τσιπάκι αυτό. Όμως δεν θα την έκανα oc έτσι κιαλλιώς..δεν τις πειράζω τις κάρτες μου. Εννοείς με νεότερους drivers;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
John-lamia Δημοσ. 22 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2014 εγώ Παντωσ δεν εχω καταλήξει σε ένα σφαιρικό συμπερασμα. τι φταίει τελικά ? φταίει γενικά η 280Χ Που είναι μια ντοπαρισμενη 7970 η φταίει η κάθε εταιρία που φτιάχνει την κάρτα τισ κ δεν την στήνει σωστά ? να ξέρω στην τελική ποιοσ φταίει ! η amd η οι εταιρίες κατασκευής ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 22 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2014 η amd η οι εταιρίες κατασκευής ! fanboys attack imminent.. ετοιμάσου.Αν μπορούσαμε να το πάμε εδώ ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
John-lamia Δημοσ. 22 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2014 fanboys attack imminent.. ετοιμάσου.Αν μπορούσαμε να το πάμε εδώ ; κ δω μια χαρά είναι.για πρόβλημα στην 280Χ Μιλάμε. στο θέμα που θεσ καλό είναι να αναφέρουμε ποιεσ 280Χ Δεν έχουν πρόβλημα. πχ xfx η gigabyte Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 22 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2014 κ δω μια χαρά είναι. για πρόβλημα στην 280Χ Μιλάμε. στο θέμα που θεσ καλό είναι να αναφέρουμε ποιεσ 280Χ Δεν έχουν πρόβλημα. πχ xfx η gigabyte εντάξει,έλεγα μήπως το βγάζαμε εκτός θέματος επειδή είναι για την asus το πρόβλημα,αλλά όσο ψάχνω στο νετ,τόσο βρίσκω και για άλλες εταιρίες. sapphire και xfx είναι οκ με την 280x ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
STORM1978 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2014 κ γώ που το έβαλα καινούριο τι κατάλαβα ? www.e-shop.gr/corsair-cs-series-modular-cs750m-750w-80-plus-gold-certified-psu-p-PER.641364 και είναι και 80 plus gold ! Πέσμου πως το πήρες τόσο από εκεί? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα