Προς το περιεχόμενο

Πολλά προβλήματα Asus R9 280X DC2 TOP

KenJiNx

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εννοώ πως έχω κάποιους φίλους που έχουν 280Χ και δεν έχουν απολύτως κάνένα πρόβλημα με αυτούς τους οδηγούς. Για την δική μου κάρτα ποτε και με κανένα οδηγό δεν είχα πρόβλημα ουδέν αλλά δεν είναι 280Χ αλλά 290!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 364
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

στο παραπάνω βίντεο είναι θέμα drivers.

και εγώ με τους 13.11 είχα θέμα στην 7770 με artifacts!!!

απαπα..δεν είχα ποτέ τέτοιο θέμα...ακουγεται τρομακτικό,και που διάβαζα ότι δεν σας την άλλαζαν...

Με sapphire θα είναι θέματα;

τέτοιο θέμα;

http://www.reddit.com/r/gamingpc/comments/1y9npf/the_amd_r9_280x_problem/

Τι έγινε τελικά? Την είχα πάρει κι εγώ απ'το you και είχε artifacts, οπως και στους περισσότερους. Για καλή μου τύχη με πίστωσαν απ'το you και πήρα την gigabyte 770 4gb. 

Τι έγινε τελικά? Την είχα πάρει κι εγώ απ'το you και είχε artifacts, οπως και στους περισσότερους. Για καλή μου τύχη με πίστωσαν απ'το you και πήρα την gigabyte 770 4gb.

καλή ? αξίζει ? εγώ έλεγα αν την στείλω πίσω κ μου πουν τελικά ότι θα μου κάνουν αντικατάσταση έλεγα να παω σε 290. ούτε 100€ διαφορά δεν είναι.

• Like 2

απαπα..δεν είχα ποτέ τέτοιο θέμα...ακουγεται τρομακτικό,και που διάβαζα ότι δεν σας την άλλαζαν...

Με sapphire θα είναι θέματα;

τέτοιο θέμα;

http://www.reddit.com/r/gamingpc/comments/1y9npf/the_amd_r9_280x_problem/

γενικά τα θέματα είναι πολλά.

έμενα παντως πρώτη φορά μου έχει τύχει να εχω πρόβλημα με radeon.

πότε δεν είχα θέμα ούτε με οδηγούς ούτε με τίποτα.

βασικα ελπίζω να μου την αλλάξουν.

• Like 2

http://www.guru3d.com/files-details/amd-catalyst-14-7-rc1-(14-200-1004-july-9)-download.html 

Αυτούς τους βάλατε 14.7 RC1? Σε μένα και σε κάποια παιδιά με 280Χ παίζουν μια χαρά!

τα εβαλα χτες προς το παρον ολα καλα. παιδια δοκιμαστε.

image.png

αα..με τρομάξατε!Δηλαδή η sapphire οκ?

η δικες μου που ειχα ολες καλες ηταν sapphire 260χ, 270χ, και αυτη η τελευταια λιγο με τα drivers εστρωσε 280x vapor-x

και οσοι μπορειτε καλυτερσα να πατε σε 290 ειναι καινουργια καρτα και τσιπ. οι 270, 280 ειναι παλια τσιπ υπερχρονισμενα.

• Like 1

τα εβαλα χτες προς το παρον ολα καλα. παιδια δοκιμαστε.

image.png

η δικες μου που ειχα ολες καλες ηταν sapphire 260χ, 270χ, και αυτη η τελευταια λιγο με τα drivers εστρωσε 280x vapor-x

και οσοι μπορειτε καλυτερσα να πατε σε 290 ειναι καινουργια καρτα και τσιπ. οι 270, 280 ειναι παλια τσιπ υπερχρονισμενα.

Δεν έχω παρατηρήσει κανένα πρόβλημα με προγράμμματα είτε benchmark είτε stress gpu. Μόνο στα παιχνίδια φαίνονται τα ύπουλα προβλήματα(artifacts).

Έχω φτιάξει μια μικρή συλλλογή από διάφορα προβλήματα σε διάφορα παιχνίδια. Τα οποία θα στείλω στο visionstudio μαζί με την κάρτα, ελπίζω την παράλλη βδομάδα, και θα ζητήσω πίστωση στην τιμή που την αγόρασα βέβαια(και όχι στην τιμή που έχει τώρα) για να πάρω άλλη κάρτα..

• Like 1

Δεν έχω παρατηρήσει κανένα πρόβλημα με προγράμμματα είτε benchmark είτε stress gpu. Μόνο στα παιχνίδια φαίνονται τα ύπουλα προβλήματα(artifacts).

Έχω φτιάξει μια μικρή συλλλογή από διάφορα προβλήματα σε διάφορα παιχνίδια. Τα οποία θα στείλω στο visionstudio μαζί με την κάρτα, ελπίζω την παράλλη βδομάδα, και θα ζητήσω πίστωση στην τιμή που την αγόρασα βέβαια(και όχι στην τιμή που έχει τώρα) για να πάρω άλλη κάρτα..

δεν αμφιβαλλω εφισον σου βγαζει στα παιχνιδια αρτιφακτς και τετοια τρεχα να προλαβεις το DΟΑ. αλλιως μονο αντικατασταση νομιζω θα σου κανουν. 

Την έχω απ' τα Χριστούγεννα με τα ίδια προβλήματα. Την έστειλα στην εγγύηση και μου είπαν ότι έχει πρόβλημα το τροφοδοτικό και όχι η κάρτα, Πάνε 2-3 σελίδες πιο πίσω για λεπτομέρειες .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...