Προς το περιεχόμενο

Πολλά προβλήματα Asus R9 280X DC2 TOP

KenJiNx

Προτεινόμενες αναρτήσεις

πως καταλαβαινεις τι μνημες εχεις;

Το καινούριο GPU-Z δείχνει στον τύπο ραμ GDDR 5 μέσα σε παρένθεση τον κατασκευαστή της 

εσείς με τα artifacts έχετε dc2t version 1 ή 2 γιατί μάλλον για την 1 είναι γνωστό πρόβλημα γιατί στο site της η Asus έχει νέο bios που λέει ότι διορθώνει τα artifacts και στην έκδοση 2 έβαλε 2 8πινα για τροφοδοσία οπότε παίζει και η ενεπαρκης τροφοδοσία κανε ένα τεστ με λίγο overvolt 

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 364
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

εμενα στην r7 260X gigabyte λεει μνημες hynix καλες ειναι αυτες;   και σε εμενα απο την πρωτη μερα παρατηρησα οτι οταν αλλαζω την αναλυση της εικονας μου ειτε σε καποιο παιχνιδι ειτε στα windows την ωρα που αλλάζει η ανάλυση με βγάζει φουξια ή πράσινο χρωμα μαλον ειναι απο τους οδηγους της καρτας μου, δεν πιστευω οτι ειναι κατι το ανυσηχιτικο γιατι και σε μια 5670 μου το εκανε αυτο

εμενα στην r7 260X gigabyte λεει μνημες hynix καλες ειναι αυτες;   και σε εμενα απο την πρωτη μερα παρατηρησα οτι οταν αλλαζω την αναλυση της εικονας μου ειτε σε καποιο παιχνιδι ειτε στα windows την ωρα που αλλάζει η ανάλυση με βγάζει φουξια ή πράσινο χρωμα μαλον ειναι απο τους οδηγους της καρτας μου, δεν πιστευω οτι ειναι κατι το ανυσηχιτικο γιατι και σε μια 5670 μου το εκανε αυτο

και εμένα το έκανε η sapphire HD6870 αυτό το φούξια πάνω δεξιά .Τώρα δεν παρατήρησα τπτ με την gigabyte R9 280x oc αλλά δεν έχω αλλάξει και ανάλυση μόνιμα fullhd 1080p 

Hynix kai Samsung από τις καλύτερες φτάνουν μέχρι 1800MHz η 6870 Hynix είχε τώρα δυστυχώς έχω elpida μέχρι ~1700 πήγα αλλά νομίζω οτι είμαι κοντά στο ταβάνι της 

Το καινούριο GPU-Z δείχνει στον τύπο ραμ GDDR 5 μέσα σε παρένθεση τον κατασκευαστή της 

εσείς με τα artifacts έχετε dc2t version 1 ή 2 γιατί μάλλον για την 1 είναι γνωστό πρόβλημα γιατί στο site της η Asus έχει νέο bios που λέει ότι διορθώνει τα artifacts και στην έκδοση 2 έβαλε 2 8πινα για τροφοδοσία οπότε παίζει και η ενεπαρκης τροφοδοσία κανε ένα τεστ με λίγο overvolt 

θενκς

έκανα δομική σήμερα με το command and conquer zero a κ παρόλο που η θερμοκρασία τισ κάρτασ δεν έφτασε ούτε καν 60c, κ με την gpu 40% load κ φόρτο στην vram 450mb, μετά από 5 λεπτά gaming έβγαλε παρδαλεσ κάθετες γραμμές στην οθόνη.

εε τοτε μιλαμε για προβλημα στις μνημες της καρτας, εμενα παιδια που εχω αυτη την r7 260x gigabyte εχει ενα προβλημα οταν αλλαζω αναλυση σε παιχνιδια ή και γενικα ακομα και στα windows την ωρα που αλλαζει η αναλυση αντι για το παραδοσιακο μαυρο, με βγαζει 2 γραμμες φουξια ή πρασινες θα ειναι, αυτο ειναι προβλημα με την καρτα;  οτι οδηγους και να εβαλα δεν εγινε δουλεια ειπα να την αφησω γιατι καινουρια,  χρονο δεν εκλεισε.  μηπως και η δικια μου ειναι ετοιμη;  αλλά δεν βλεπω μεσα στα παιχνιδια να κανει κατι, εκτος απο 2 παιχνιδια στο tomb raider survivor το καινουριο που ειχε κατι artifacts οπως επισης και στο euro truck sim 2

δοκιμασες τους οδηγους του cd? 13.2 προφανως

εγω εβαλα τα 13.2 και ξεχασα τα παντα. δλδ πιο πολυ φλικερινγκ εβγαζε μονο. αρτιφακτ εβγαζε μονο στα O/C επαιζα με τα benchmarks, ok εκει την εσκιζα. αλλα στα default ολα καλα σε ολα. 

έκανα δομική σήμερα με το command and conquer zero a κ παρόλο που η θερμοκρασία τισ κάρτασ δεν έφτασε ούτε καν 60c, κ με την gpu 40% load κ φόρτο στην vram 450mb, μετά από 5 λεπτά gaming έβγαλε παρδαλεσ κάθετες γραμμές στην οθόνη.

Ερώτηση κρίσεως: Οι κάθετες γραμμές είναι κάπως έτσι,και αφού σου εμφανιστούν πρέπει να κάνεις reset τον υπολογιστή απ' το κουμπί ?

24xoyg2.jpg

Ερώτηση κρίσεως 2: Σου συμβαίνει randomly διάφορες στιγμές ?

Ερώτηση κρίσεως 3: Δοκίμασες να παίξεις το παιχνίδι χωρίς να είναι εγκατεστημένος ο driver της κάρτας ?

Κάνε το βήμα στην ερώτηση 3. Κάνε uninstall τον driver και φόρτωσε ξανά το παιχνίδι (χωρίς καθόλου driver) να δεις αν θα στο κάνει. Υπάρχει περίπτωση να ξέρω ακριβώς ποιο είναι το πρόβλημα της κάρτας σου.

μια φορα το ειδα το ειδα αυτο, και ηταν στην μιση αριστερη μερια της οθονης !!!!

γενικα τα μικροπροβληματα.....ψιλοεπανερχοντε με alt+tab η επανεκκίνηση του παιχνιδιου.

εγω εβαλα τα 13.2 και ξεχασα τα παντα. δλδ πιο πολυ φλικερινγκ εβγαζε μονο. αρτιφακτ εβγαζε μονο στα O/C επαιζα με τα benchmarks, ok εκει την εσκιζα. αλλα στα default ολα καλα σε ολα. 

να βαλω 13,2  λες ? βασικα καπου διαβασα οτι ερχονται οι 14,6..... λες να λισουν κανενα προβλημα ? 
τα windows update ειναι ολα εγκατεστιμενα μαζι με ολα τα net framework. αυτο το αναφερω γιατι ολοι ο drivers θελουν καποιο καουνουριο πακετακι για να δουλεψουν καλα......

εγω παντως ειμαι πεπισμενος οτι πρεπει να την στειλω για αλλαγη !!!

εχεις 280x ειναι κριμα να χανεις το mantle

το ξερω αλλα δεν ξερω ποιο ειναι το καταλληλο driver ακομα. το ενα χανει εκει το αλλο εδω.  δεν ξερω αν τα δοκιμασα και ολα. ΟS 8.1

μια φορα το ειδα το ειδα αυτο, και ηταν στην μιση αριστερη μερια της οθονης !!!!

γενικα τα μικροπροβληματα.....ψιλοεπανερχοντε με alt+tab η επανεκκίνηση του παιχνιδιου.

να βαλω 13,2  λες ? βασικα καπου διαβασα οτι ερχονται οι 14,6..... λες να λισουν κανενα προβλημα ? 
τα windows update ειναι ολα εγκατεστιμενα μαζι με ολα τα net framework. αυτο το αναφερω γιατι ολοι ο drivers θελουν καποιο καουνουριο πακετακι για να δουλεψουν καλα......

εγω παντως ειμαι πεπισμενος οτι πρεπει να την στειλω για αλλαγη !!!

παιζουν ρολο μεγαλο και τα updates. και ναι μακαρι τα 14.6 να τα λυσουν ολα επιτελους. χρυσοπληρωσαμε και ταλαιπωριωμαστε τοσο καιρο. μεχρι να βγαλουν σωστους, θα εχουν βγει καλυτερες καρτες μαμοτη τρελλα μου.

παιδια σε εμενα τι γινεται; κι εγω εβαλα οδηγους απο cd και τους πιο προσφατους αλλα παλι το κανει αυτο με τις αναλυσεις της οθονης το εκανε απο την πρωτη μερα που πηρα την καρτα

http://www.guru3d.com/files-details/amd-catalyst-14-7-rc1-(14-200-1004-july-9)-download.html 

Αυτούς τους βάλατε 14.7 RC1? Σε μένα και σε κάποια παιδιά με 280Χ παίζουν μια χαρά!

• Like 1

http://www.guru3d.com/files-details/amd-catalyst-14-7-rc1-(14-200-1004-july-9)-download.html

Αυτούς τους βάλατε 14.7 RC1? Σε μένα και σε κάποια παιδιά με 280Χ παίζουν μια χαρά!

όταν λεσ σε κάποια ?

δηλαδή σε αλλά έχεισ πρόβλημα ?

εσένα γενικά η κάρτα σου σου βγάζει προβλήματα τα οποία με τουσ οδηγούς που έβαλες σταμάτησαν ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...