Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

οποτε οσοι εχουν ασους ή κανουν πατεντες. ή οσοι εχουν doa na τις αντικαταστησουν. εκτος αν υπαρχει αλλη λυση 

• Απαντ. 364
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Προφανώς και το γνωρίζουν αυτο στην asus οποτε καλο θα ηταν στις καινούργιες κάρτες η παρτίδες να το φτιάξουν και οχι μονο στα πολυ ακριβά προιόντα οπως στην rog matrix που έβαλες

Δημοσ.

παιδια κατι εχω ακουσει κι εγω για ασους και για saphire ποια ειναι αυτα τα προβλημματα; και τι ακριβως κανουν; ειναι στο bios της καρτας;

Δημοσ.

παιδια κατι εχω ακουσει κι εγω για ασους και για saphire ποια ειναι αυτα τα προβλημματα; και τι ακριβως κανουν; ειναι στο bios της καρτας;

κιταν να δεις, λογικα στο bios ειναι, εξάλλου αυτό ρυθμίζει τάσεις κ συχνότητες.... 

σε γενική άποψη πάντως ειναι καθαρα θεμα θερμοκρασιας, γιαυτο ειχαμε πολλα συμβάντα το καλοκαιρι !!! 

αμα πέσουν οι θερμοκρασίες σιγα σιγα θα δουμε τι παίζει !!! 

μερικα ατομα που λενε οτι δεν εχουν κανενα πρόβλημα ισως εχουν καλα κουτια με καλο στήσιμο στον αερα κ εχουν κ φουλ κλιματιστικό στον χώρο τους !!! 

αλλα κ παλι διαβαζω περιπτωσεις οτι καποιοι που ειχαν προβλημα αλλαξαν την καρτα κ μετα ολα οκ, σε αλλους παλι εχουν ακομα προβλήματα ακομα κ οταν εγινε αντικατασταση της καρτας !!! 

Δημοσ.

Εγώ πάντως το ξαναλέω, με την ήδη Overclocked Asus R9 280X (TOP) μετά από αντικατάσταση (RMA) μπορώ να ανεβάσω κι άλλο χωρίς artifacts και μερικές φορές η κάρτα φτάνει τους 80-82 βαθμούς σε Load.

Δημοσ.

Ξαναμίλησα με το Visionstudio μόλις τώρα, ένα ευγενέστατο παλικάρι και γνώστης φαινόταν.

Του είπα το πρόβλημα ότι την ξαναέστειλα κ μου την στείλαν πίσω χωρίς αλλαγή, ότι έχουν πολλοί ακόμα το συγκεκριμένο πρόβλημα και μου είπε πως το γνωρίζει το πρόβλημα στην συγκεκριμένη κάρτα.

Μου είπε να δοκιμάσω να αλλάξω τροφοδοτικό αλλά δεν μου δίνει πολλές ελπίδες πως θα διορθωθεί κάτι, και να την ξαναστείλω στα γραφεία τους για αλλαγή.

Έτσι κι αλλιώς θα πάρω το EVGA SuperNOVA 850 G2 , και αν συνεχίσει τα ίδια θα την στείλω και ελπίζω να μου την αλλάξουν. Αν έχω και επιλογές θα διαλέξω μια άλλη, όχι την ίδια.

Για να δούμε...

Πάντως οι θερμοκρασίες δεν ξεπέρασαν ποτέ τους 80 βαθμούς.. Εκτός και ΑΝ ζεσταίνονται πιο πολύ τα τσιπ μνήμης αλλά την θερμοκρασία αυτήν δεν την πιάνουν τα διάφορα προγράμματα ελέγχου θερμοκρασιών.. Τι να πω..

Δημοσ.

Η sapphire που έχω τώρα μου βγήκε καλή χωρίς προβλήματα, αλλά την έχει μόνο το πλαίσιο τώρα :mellow:. Έχει και αυτή σύστημα ψύξης που πιάνει και τις μνήμες, καθώς και μικρή παθητική ψύξη:

post-280023-0-88481900-1408461476_thumb.jpg

post-280023-0-90810700-1408461498_thumb.jpg

οπότε μπορεί όντως να ισχύει αυτό που λένε τα παιδιά για τις μνήμες και να υπάρχουν θέματα με τις ASUS.

Ψάξτο αν θες για να πας στην καινούργια vapor-x tri-x oc της sapphire από visionstudio σε περίπτωση που θα αλλάξεις μάρκα. Από σύστημα ψύξης είναι οκ και αυτή αν και δεν έχω ψάξει αν έχουν εμφανίσει προβλήματα. Λογικά είναι οκ: 

post-280023-0-89534200-1408461913_thumb.jpg

post-280023-0-48511300-1408461932_thumb.jpg

• Like 1
Δημοσ.

Η sapphire που έχω τώρα μου βγήκε καλή χωρίς προβλήματα, αλλά την έχει μόνο το πλαίσιο τώρα :mellow:. Έχει και αυτή σύστημα ψύξης που πιάνει και τις μνήμες, καθώς και μικρή παθητική ψύξη:

attachicon.gifACC_3708_DxO.jpg

attachicon.gifACC_3706_DxO.jpg

οπότε μπορεί όντως να ισχύει αυτό που λένε τα παιδιά για τις μνήμες και να υπάρχουν θέματα με τις ASUS.

Ψάξτο αν θες για να πας στην καινούργια vapor-x tri-x oc της sapphire από visionstudio σε περίπτωση που θα αλλάξεις μάρκα. Από σύστημα ψύξης είναι οκ και αυτή αν και δεν έχω ψάξει αν έχουν εμφανίσει προβλήματα. Λογικά είναι οκ: 

attachicon.gif17.jpg

attachicon.gif24.jpg

ενα + κι απο μενα αφου η vapor x kai toxic βγηκαν εξτρα μονο για καλυτερη εξτρα ψυξη. γιατι υπαρχει και σκετη saphire r9280x

• Like 1
Δημοσ.

παιδια για να καταλαβω το προβλημα ειναι με θερμοκρασια και γενικα τα artifacts εε αυτο μαλον ειναι προβλημα απο την καρτα και οχι απο απο την μαρκα της γιατι μην ξεχναμε οτι μιλαμε για 2 μεγαλους κατασκευαστες, εγω ας πουμε εχω μια R7 260x 2gb της gigabyte η οποια εχει ψυκτρα 10αρα  ειναι αρκετα μεγαλη και δεν βλεπω θερμοκρασια πανω 65 βαθμους στα παιχνιδια τωρα οι καρτες που βλεπω ειναι και μεγαλυτερες οποτε λογικο μου φενεται να εχουνε και λιγο παραπανω θερμοκρασια, πιστευω ειναι τι θα σου τυχει αλλά για να ακουγεται τοσο πολυ σε αυτες τις 2 μαρκες τοτε κατι φταιει γιατι δηλαδη δεν ακουγεται και στις αλλες;

Δημοσ.

Εγώ απορώ πως η Asus φαίνεται να έχει τόσο καλό όνομα στη βιομηχανία.

Κάποτε είχα πάρει ένα pc case,και η ποιότητα των βιδών που είχε μέσα ήταν τόσο μάπα που προσπαθούσα να βιδώσω το σκληρό δίσκο και αντί να γυρνάν οι βίδες διαλύονταν λες και ήταν από πλαστελίνη.

Μετά είπα να πάρω μητρική Asus,και μου έβγαζε συνέχεια προβλήματα - αρχικά δε δούλευε ο ήχος,έπειτα σταμάτησαν να λειτουργούν 2 απ τις 6 θύρες usb,μέχρι που κάηκε τελείως σε 2μιση χρόνια απ την αγορά της.

Και τώρα διαβάζω αυτό το θέμα...

Δημοσ.

καλα κι εγω ειχα εναν τεχνικο ολο την ελεγε για την ασους διαφορα, μην την παιρνεις μεινε μακρια και τετοια, εγω πιστευω οτι η ασους ειναι καλη στις μητρικες της και στον ηχο κυριως στον ηχο και στις καρτες ηχου ειναι κορυφη

Δημοσ.

Εγώ απορώ πως η Asus φαίνεται να έχει τόσο καλό όνομα στη βιομηχανία.

Κάποτε είχα πάρει ένα pc case,και η ποιότητα των βιδών που είχε μέσα ήταν τόσο μάπα που προσπαθούσα να βιδώσω το σκληρό δίσκο και αντί να γυρνάν οι βίδες διαλύονταν λες και ήταν από πλαστελίνη.

Μετά είπα να πάρω μητρική Asus,και μου έβγαζε συνέχεια προβλήματα - αρχικά δε δούλευε ο ήχος,έπειτα σταμάτησαν να λειτουργούν 2 απ τις 6 θύρες usb,μέχρι που κάηκε τελείως σε 2μιση χρόνια απ την αγορά της.

Και τώρα διαβάζω αυτό το θέμα...

Το case εδω ειναι λιγο ασχετο αν σκεφτεις οτι η asus εχει ονομα στις μητρικες, καρτες γραφικων και καρτες ηχου. Και εγω ειχα ενα gigabyte luxo M1000 κουτακι που οι βιδες του ηταν παταφιξ και μητρικη gigabyte που ειχε θεματα, αυτο δεν σημαινει οτι η gigabyte ειναι χαλια..

Η Asus ειναι αριστη στον τομεα μητρικων και καρτων. Οσον αφορα τις 280χ σε ολα τα φορουμ εχουν ξεσηκωθει για arctifacts και στην gigabyte και στην toxic. Το οτι ενας δυο τρεις εδω μεσα πηραν gigabyte ή sapphire και δεν τους εβγαλε προβλημα δεν σημαινει οτι δεν εχουν και οι αλλοι ή οτι εχουν μονο οι asus θεματα.

Δημοσ.

My two cents: Έχω και εγώ την Asus του θέματος εδώ και δυο εβδομάδες και είχα artifacts από την πρώτη μέρα. Υποψιαζόμενος όμως ότι φταίει το υπερβολικό overclocking που έχει από default η κάρτα (είχα κάνει underclocking και δεν είχε προβλήματα), κατέβασα το afterburner, αύξησα το power limit κατά 20% και το πρόβλημα λύθηκε. Πλέον η κάρτα λειτουργεί απροβλημάτιστα με normal θερμοκρασίες (για καλοκαίρι και χωρίς air-condition στο δωμάτιο) και έχω πάει τον πυρήνα στα 1130 από 1070 - για παραπάνω θέλει extra τάση και δεν θέλω, ειδικά τώρα καλοκαιριάτικα. Διαβάζοντας το παρόν topic και σε άλλα στο internet σχετικά με τις μνήμες ωστόσο και δεδομένου ότι οι δικές μου είναι hynix, συμπεραίνω ότι τα προβλήματα υπάρχουν κυρίως σε όσους έχουν μνήμες elpida. Όπως και να χει προτείνω σε όσους έχουν την κάρτα να αυξήσουν το power limit και να δουν μήπως λυθεί το πρόβλημα τους.

Δημοσ.

My two cents: Έχω και εγώ την Asus του θέματος εδώ και δυο εβδομάδες και είχα artifacts από την πρώτη μέρα. Υποψιαζόμενος όμως ότι φταίει το υπερβολικό overclocking που έχει από default η κάρτα (είχα κάνει underclocking και δεν είχε προβλήματα), κατέβασα το afterburner, αύξησα το power limit κατά 20% και το πρόβλημα λύθηκε. Πλέον η κάρτα λειτουργεί απροβλημάτιστα με normal θερμοκρασίες (για καλοκαίρι και χωρίς air-condition στο δωμάτιο) και έχω πάει τον πυρήνα στα 1130 από 1070 - για παραπάνω θέλει extra τάση και δεν θέλω, ειδικά τώρα καλοκαιριάτικα. Διαβάζοντας το παρόν topic και σε άλλα στο internet σχετικά με τις μνήμες ωστόσο και δεδομένου ότι οι δικές μου είναι hynix, συμπεραίνω ότι τα προβλήματα υπάρχουν κυρίως σε όσους έχουν μνήμες elpida. Όπως και να χει προτείνω σε όσους έχουν την κάρτα να αυξήσουν το power limit και να δουν μήπως λυθεί το πρόβλημα τους.

πως καταλαβαινεις τι μνημες εχεις;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...