Προς το περιεχόμενο

Πολλά προβλήματα Asus R9 280X DC2 TOP

KenJiNx

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Η αλήθεια είναι ότι οι κάρτες R9 της Asus χωρίς φυσικά να είναι κακές, είναι σίγουρα κάτω του μέσου όρου των μη-reference υλοποιήσεων στον τομέα των θερμοκρασιών. Τυχαίο παράδειγμα-συγκριτικό: http://www.techspot.com/review/841-radeon-r9-280x-roundup/, είναι τελευταία μεταξύ των συμμετεχόντων. Σε σχέση φυσικά με τη reference κάρτα δεν υπάρχει σύγκριση.

ναι δεν βάζεις μέσα τον παράγοντα ησυχία...

ΟΙ Direct CUII είναι ρυθμισμένες να είναι από τις ησυχότερες και βγάζουν τέτοια νούμερα

http://www.tomshardware.com/reviews/radeon-r9-280x-third-party-round-up,3655-5.html

Eάν θες τα ψίχαλα +1-2 βαθμούς απλά βάλε το deafult 30% πιο πάνω να φτάνει τις άλλες στον θόρυβο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 364
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Καλό Σαββατοκύριακο! 

Την Δευτέρα θα στείλω την κάρτα στο VisionStudio για αντικατάσταση γιατί συνεχίζει να μου βγάζει artifacts σχεδόν σε όλα τα παιχνίδια τα οποία έχω δοκιμάσει.

Ο προβληματισμός μου όμως είναι πως στα προγράμματα για stress (Furmark, OCCTP, msi kombustor) δε μου βγάζει errors, ούτε βλέπω κάτι "λάθος" στα σχήματα που εμφανίζει όσο κάνει το stress.. Μήπως κάνω κάτι λάθος σε κάποια επιλογή γιαυτό και δε φαίνονται τα προβλήματα?

Ποιός είναι ο σωστός τρόπος για να δοκιμάσω? πόσες ώρες θα πρέπει να το αφήσω να τρέχει το κάθε πρόγραμμα? Πως θα φαίνονται τα artifacts στο msi kombustor για παράδειγμα? 

Το καταστημα Vision Studio εφερε σ εμενα και στους 2 φιλους μου την ιδια καρτα γραφικων r9 280x Asus  με artifacts kai drop Fps .Εγινε αντικατασταση και παλι τα ιδια....

Το καταστημα Vision Studio εφερε σ εμενα και στους 2 φιλους μου την ιδια καρτα γραφικων r9 280x Asus  με artifacts kai drop Fps .Εγινε αντικατασταση και παλι τα ιδια....

Τότε παίδες είμαι έπρεπε να πάρω το λαχείο γιατί και εγώ από Vision την τσίμπησα την δικιά μου.

Σε εμένα επειδή είχα πρόμοια θέματα, μετά την αντικατάσταση από το you.gr δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα και σηκώνει και επιπλέον O/C χωρίς προβλήματα.

Βρε βρε το vision studio :P 

Αν γραψετε ολοι τα προβληματα σας 1 αστερι κατω θα πεσει η μεση αξιολογηση :P

Αλλα και στο google αν ψαξετε θα δειτε οτι η ασους οντως εχει πιο πολλα προβληματα απο της αλλες μαρκες 

Βρε βρε το vision studio :P

Αν γραψετε ολοι τα προβληματα σας 1 αστερι κατω θα πεσει η μεση αξιολογηση :P

Αλλα και στο google αν ψαξετε θα δειτε οτι η ασους οντως εχει πιο πολλα προβληματα απο της αλλες μαρκες 

γιατι πουλαει τα περισσοτερα κομματια !!!!!!

λογικο ειναι!!!!!

το vision studio δεν φτεει καπου.... κ απο αλλα μαγαζια βγαζουν προβλημα οι καρτες !!!

το μεγα ερώτημα ειναι: αν αυτες οι καρτες που περνει ο κοσμος ως αντικατασταση κ δουλευουν σωστα μήπως βγάλουν το πρόβλημα παλι μετα απο μερικους μηνες ?

Τι να πω ρε παιδιά... Μακριά από Asus? 

Το θέμα είναι ότι δε μας την αλλάζουν κι ολας με άλλης μάρκας κάρτα.. 

Δεν έβγαλε προβλήματα και artifacts στα furmark/occtp στο visionstudio που την έστειλα και μου λέγανε πως φταίει το τροφοδοτικό και καλά..

Δηλαδή είμαστε εγκλωβισμένοι.. Τι μπορούμε να κάνουμε?

Θα άλλαζα έτσι κ αλλιώς τροφοδοτικό. Αν συνεχίσει και τα ίδια προβλήματα πάλι, που μπορώ να απευθυνθώ ? 

Γενικά απο οτι διαβάζω οι συγκεκριμένες radeon εχουν προβληματάκια τωρα για τις asus συγκεκριμένα αν και ειμαι fan για πολλά χρόνια μετα απο διαδοχικά προβλήματα που βγάλανε οι κάρτες ειτε σε artifacts θερμοκασίες κτλπ πήγα στην gigabyte και μπορώ να μπω οτι οι πρώτες εντυπώσεις ειναι πολυ καλές και ειδικά με το συγκεκριμένο σύστημα ψύξης απο θέμα θερμοκρασιών και θορύβου

guys έχω την εντύπωση ότι η τελευταία γενιά ψυκτρών dcuii είναι για τα μπάζα σε κάποιες παρτίδες αν όχι όλες.

στη δικιά μου της υπογραφής, έπρεπε να αλλάξω Thermal pad στο αλουμινένιο ψυκτράκι των vrm, καθώς και

lapαρισμα στο χαλκό της ψύκτρας για να συνέλθει και να αντέχει τη θερμοκρασία που βγάζουν τα κλόκια στο uber mode.

ούτε λόγος για overclocking...

Καπου ειχα διαβασει οτι ειναι φτιαχμενες για τις GTX και απλα τις βαζουν πανω στις R9.Ειδικα για την r9 290 που ειχα διαβασει λενε οτι η ψυχτρα ειναι σχεδον διπλασια απο το τσιπακι και δεν παταει καλα

• Like 1

Παιδιά δε μιλάμε για overclock και ψύκτρες. Το θέμα μας είναι πως δεν είναι λειτουργικές, δεν μπορούμε ούτε τα παιχνίδια μας να παίξουμε. 

Και δεν μας τις αλλάζει η εταιρεία γιατί δεν βγάζουν πρόβλημα στα διάφορα test.

Τι γίνεται σ'αύτην την περίπτωση? πως θα βρούμε το δίκιο μας? 

δοκίμασες να αλλάξεις τη συμπεριφορά του ανεμιστηριού με το gpu tweak ή το afterburner?

@KenJinx ισχύει αυτό φίλε. τα 2/3 του χαλκού ακουμπάνε τον πυρήνα κι επίσης η επιφάνειά

του σ'εμένα δεν ήταν ούτε λεία ούτε επίπεδη.

Γενικά απο οτι διαβάζω οι συγκεκριμένες radeon εχουν προβληματάκια τωρα για τις asus συγκεκριμένα αν και ειμαι fan για πολλά χρόνια μετα απο διαδοχικά προβλήματα που βγάλανε οι κάρτες ειτε σε artifacts θερμοκασίες κτλπ πήγα στην gigabyte και μπορώ να μπω οτι οι πρώτες εντυπώσεις ειναι πολυ καλές και ειδικά με το συγκεκριμένο σύστημα ψύξης απο θέμα θερμοκρασιών και θορύβου

cooler2.jpg

οπως βλεπουμε μονο η gpu ακουμπαει επανω στο cooler. 

το προβλημα ειναι στις μνημες λογο θερμοκρασιας.

αυτο εδω ειναι απο R9 280X gigabyte.

κλάσης ανώτερο !!! 

2013-12-25-222330.jpg

οι μνημες ακουμπούν κανονικά επανω στο σύστημα ψύξεως της κάρτας !!! 

Άρα τοτε ειναι καθαρά λογο συστήματος ψύξης για αυτο και τα συγκεκριμένα προβλήματα ...

λογο o/c ειναι !!! 

διαβασα δε ξενο site οτι μερικα άτομα έριξαν την συχνότητα απ τις μνήμες κ η κάρτα δουλεύει μια χαρά !!! 

απαράδεκτη η asus !!! αν κ ειμαι πολυ fan της με ξενέρωσε αγρια με αυτο !!! 

μονο στην rog matrix εκανε καλη δουλεια !! 

δες εδω πως ειναι προσεγμένες οι μνημες :

112199-asus-r9-280x-matrix-2.jpg

κ οχι μονο οι μνημες, αλλα κ αλλα ολοκληρωμένα κυκλώματα ακουμπουν επανω στο σύστημα αλουμινίου για επαγωγή της θερμότητας !! 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...