Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Περιμένετε και δυο μέχρι Οκτώβριο όταν κυκλοφορήσουν οι νέες Nvidia καλύτερα . Αν δεν μπορείτε την αναμονή τότε υπάρχει και η GTX 770 

• Απαντ. 364
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

περιμένω να πέσουν οι θερμοκρασίες του καλοκαιριού για να δω τι παίζει κ μετά να την στείλω για αλλαγή.

έμενα μου βγάζει προβλήματα ακόμα κ σε αναπαραγωγή ταινίας, εχω αλλαζει οδηγούς εχω κάνει τα πάντα γενικά.

πάλι προβλήματα βγάζει.

αλλά όχι συνέχεια, μπορεί να παίζω ένα βαρι παιχνίδι για κανά 2 ωρεσ κ να μην κάνει τίποτα....κ μετά να βάλω ένα άλλο παιχνίδι πολύ ελαφρι κ παλιό η μια ταινία κ να αρχίσει τα ψυχολογικά !

Ακριβώς τα ίδια έχει και εμένα.

Διάβασε το τοπικ απ την αρχή αν θες, την έστειλα για αλλαγή και μου λένε φταίει το τροφοδοτικό σας μάλλον. Δε βρήκαν πρόβλημα αυτοί.

Εντωμεταξύ στα furmark occtp κτλ δε βγάζει κανένα πρόβλημα..

Τροφοδοτικό θα άλλαζα έτσι κ αλλιώς γιατί ήταν στην σειρά προτεραιότητας για αναβάθμιση. Θα αλλάξω και μετά θα την στείλω πίσω με απαίτηση να την αλλάξουν. Μπορούμε να ανταλλάξουμε και στοιχεία ώστε να έχουμε ένα δυνατό χαρτί. Ίδια κάρτα με ίδια προβλήματα αποκλείεται να φταίει κάτι άλλο..

Δημοσ.

Περιμένετε και δυο μέχρι Οκτώβριο όταν κυκλοφορήσουν οι νέες Nvidia καλύτερα . Αν δεν μπορείτε την αναμονή τότε υπάρχει και η GTX 770

αυτό επιμένω B-)

υπάρχει κ η 290 !

σιγά την διαφορά έχει απ την 280Χ !

770 δεν ! για κανέναν λόγο !

Δημοσ.

Βαλε τον Driver 13.12. Ειναι επισιμα ο ο Stable Driver της AMD.

με αυτον διλαδι δεν θα εχουμε προβληματα ;

γιατι τον 14.4 που εχω εγω κ ποσα ατομα ακομα δεν ειναι σταθερος ; η amd τον εφτιαξε κ αυτον !!!!

με την 6870 που ειχα πριν κ με τον 14.4 δεν ειχα κανενα προβλημα, γενικα δεν ειχα ποτε προβλημα με οδηγο απ τη amd !!!

• Like 1
Δημοσ.

Κανένα απολύτως πρόβλημα απομένα.Μόνο κανένα πρόβλημα με crossfire.Αλλά γενικά πολύ καλά σε απόδοση και θερμοκρασίες.

φτου-φτου να μην στην ματιασω !!!!!

εμενα παντως απο θερμοκρασιες την εχω δει να βαραει 85+c !!!!

αλλα δεν μου βγαζει κανενα προβλημα !!!!

οποτε της ερθει βγαζει κατι κουλα!!!!

διλαδι μπορει να ειμαι ιντερνετ κ να μου βγαλει στην οθονη ενα τετραγωνο ισα με σπιρτοκουτο το οποιο να εχει μεσα του διαφορα πολλα χρωματα, μολις κλεισω το προγραμμα φευγει, κ το ιδιο μου κανει κ στον media player clasic οταν βλεπω ταινια. ασχετα το αρχειο βιντεο, μπορει να ειναι μια απλη ταινια divx η μπορει να ειναι ενα αρχειο mkv 1080p 10gb+.

προχθες εβαλα crysis warhead κ μετα απο λιγο μου εβγαλε μαυρα στιγματα επανω στα δεντρα, στο crysis 2 εχω πολλες γραμμες.

Δημοσ.

ειχα κγω προβλήματα σε bsod. ..οταν εβαλα win8 εχει γινει πιο stable και απο το thinkpad.δεν δοκιμαζεις να αλλαξεις κ λειτουργικό?

bsod

ποστ

Δημοσ.

ειχα κγω προβλήματα σε bsod. ..οταν εβαλα win8 εχει γινει πιο stable και απο το thinkpad.δεν δοκιμαζεις να αλλαξεις κ λειτουργικό?

bsod

ποστ

δεν παίζει ρόλο το λειτουργικό.

απλά η κάρτα γραφικών είναι είναι κακό στημένη σαν υλοποίηση.

έχει τεράστιο σύστημα ψύξης αλλά οι μνήμες δεν εφαπτωντε με αυτο !

μόνο για την gpu είναι σχεδιασμένο!

οι μνήμες είναι στο έλεος λεσ κ είναι καμία κάρτα χαμηλών επιδόσεών των 100€, κ στην ουσία είναι μια 7970 με φουλ ντοπα, κ δεν φτανει μόνο αυτό την πήρε η asus κ την έκανε κ oc edition, κ με όλα αυτα στο τελος το σύστημα ψυξεοσ δεν είναι στημένο για τα chipset τησ μνήμησ !

Δημοσ.

έχει κάποιοσ 280Χ Που να μην του βγάζει πρόβλημα ?

Εδώ...και μάλιστα ήμουν πολύ σκεπτικός να ξαναπάρω AMD ως κάτοχος 6870 που εκείνη την εποχή το driver issue θέριζε και έχω μια πολύ κακή εμπειρία. Αλλά την εποχή που χρειαζόμουν κάρτα ήταν η σωστότερη επιλογή και ευτυχώς η 280x Direct CUII μου έχει αποδειχθεί πανίσχυρο θεριό.

Κανένα πρόβλημα σε καμία εφαρμογή so far με 6μήνες χρήσης

• Like 2
Δημοσ.

και εγώ παιδιά την εχω την κάρτα κάνα 6μηνο κανένα μα κανένα πρόβλημα. πολύ δυνατή και θερμοκρασίες σε furmark 75 βαθμούς σε παιχνίδι crysis 3 δεν ξεπερνάει τώρα καλοκαίρι τους 65. εχω δοκιμάσει όλους τους drivers με κανέναν κανένα πρόβλημα.

• Like 1
Δημοσ.

λοιπον οσους οδηγους και να δοκιμασα κατεληξα!

για την δικη μου καρτα μιλαω τουλαχιστον. τον καλυτερο οδηγο μεχρι σημερα. και εναι απο το το cd της καρτας. 

δοκιμασμενα σε 7αρια και σε 8.1

OC πιο επιτυχυμενο, τερμα τα artifacts, τερμα και τα φλικερινγκς, και κανονικα fps στο gaming . και και και. μια τελεια σωστοτατη καρτα.

βαλτε τα 13.2 και μην το ψαχνετε με τα μπετα και μετα drivers. μεχρι να βγαλουν κατι σωστο. :-)

Δημοσ.

έχει τεράστιο σύστημα ψύξης αλλά οι μνήμες δεν εφαπτωντε με αυτο !

μόνο για την gpu είναι σχεδιασμένο!

οι μνήμες είναι στο έλεος λεσ κ είναι καμία κάρτα χαμηλών επιδόσεών των 100€, κ στην ουσία είναι μια 7970 με φουλ ντοπα, κ δεν φτανει μόνο αυτό την πήρε η asus κ την έκανε κ oc edition, κ με όλα αυτα στο τελος το σύστημα ψυξεοσ δεν είναι στημένο για τα chipset τησ μνήμησ !

Ναι πες μας τώρα πως σου φταίει η υλοποίηση και δεν είναι αρκετά δροσερή... 

Δημοσ.

Ναι πες μας τώρα πως σου φταίει η υλοποίηση και δεν είναι αρκετά δροσερή...

Η αλήθεια είναι ότι οι κάρτες R9 της Asus χωρίς φυσικά να είναι κακές, είναι σίγουρα κάτω του μέσου όρου των μη-reference υλοποιήσεων στον τομέα των θερμοκρασιών. Τυχαίο παράδειγμα-συγκριτικό: http://www.techspot.com/review/841-radeon-r9-280x-roundup/, είναι τελευταία μεταξύ των συμμετεχόντων. Σε σχέση φυσικά με τη reference κάρτα δεν υπάρχει σύγκριση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...