KenJiNx Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Μόλις με πήραν απ το VisionStudio. Την παρέλαβαν χθες. Μου είπε το παλικάρι πως δεν τους έχει βγάλει κανένα πρόβλημα όλο το βράδυ που τρέχανε OCCTP, ούτε στο thief επίσης που παίζουν τώρα(παίζουν και πληρώνονται,κ εγώ θέλω) που θεωρείται και βαρύ παιχνίδι. Απορούσε και ο ίδιος με τα artifacts που βγάζει σε μένα. Με ρώτησε για την υπόλοιπη σύνθεση και το τροφοδοτικό και ότι μπορεί να είναι από το τροφοδοτικό, μιας και είναι 4-5ετίας, το CM Real power 620W. Θα άλλαζα έτσι κι αλλιώς τροφοδοτικό μέσα στο καλοκαίρι. Τώρα δε ξέρω τι να κάνω. Δεν έχω άλλο να δοκιμάσω. Να υπομένω τα artifacts και να περιμένω το καλοκαίρι μήπως διορθωθεί η κατάσταση με την αλλαγή τροφοδοτικού? Μαζί με την κάρτα γραφικών, άλλαξα και mobo και cpu. Να δοκιμάσω να βάλω την παλιά κάρτα μου (sapphire 4770 για να δω μήπως φταίει κάποιο άλλο part εκτός από κάρτα ή τροφοδοτικό? Μήπως με δούλευε γιατί δεν ήθελε να κάνει την αντικατάσταση? Μήπως παρατηρείτε εσείς κάποιο πρόβλημα με τα rails του τροφοδοτικού, δεν επαρκούν γιια την κάρτα, κάτι σχετικά με Aber διαβάζω και δε τα καταλαβαίνω..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 εαν φταιει το τροφοδοτικο με την παλια καρτα δεν θα καταλαβεις και πολλα γιατι δεν ειναι ικανη να ζορισει το τροφοδοτικο. τωρα,οσον αφορα το δικο σου τροφοδοτικο,χλωμο να εχει πεσει τοσο πολυ η αποδοση του ετσι ωστε να μην μπορει να ανταπεξελθει. απο την αλλη,δεν σε κοροιδευουν οι του μαγαζιου.εαν ειχε προβλημα θα σου την αλλαζαν. μονο με το να βρεις απο καπου ενα δανεικο τροφοδοτικο θα καταφερεις να φτασεις σε ασφαλες συμπερασμα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zefiroth Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Το πρωτο που θα κανεις ειναι να επαναλαβεις τα δικα τους τεστ στο δικο σου pc.Δοκιμασε λοιπον να παιξεις το thief οπως εκαναν αυτοι .Απο κει και περα: 1.Σου βγαζει artifacts στο Thief:Σημαινει οτι το προβλημα ειναι στο συστημα σου,με νο1 υποπτο το τροφοδοτικο. 2.Δεν σου βγαζει artifacts,αλλα τα υπολοιπα παιχνιδια συνεχιζουν να ειναι προβληματικα:Σημαινει οτι το Thief δεν στρεσαρει την καρτα εκει που "ποναει" .Παρε το visionstudio τηλ και ενημερωσε τους,λεγοντας τους παραλληλα σε ποια ακριβως παιχνιδια συναντας το προβλημα ωστε να μπορεσουν να το αναπαραγουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sir ImPeCaBlE Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2014 Αν είχε πρόβλημα το τροφοδοτικό δε θα έβγαζε πρόβλημα στο furmark? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noobowarrior Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Πολλα προβλήματα ρε παιδια αυτές οι κάρτες.εγώ νιωθω πολύ τυχερός με τη δική μου τη gigabyte.τσέκαρε ta dx καλού κακού. Αν ήταν τροφοδοτικο δεν νομίζω να έβγαζε artifacts Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KenJiNx Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 17 Μαΐου 2014 Την παρέλαβα. Πρώτο test με OCCT το gpu, κανένα error, έτρεχε ένα 5ωρο Στο δεύτερο test πάλι με OCCT, το psu test. Τρέχει κανονικά μεν, ΑΛΛΑ ακούγεται ένας θόρυβος(coil whine λέγεται νομίζω) απ το τροφοδοτικό όταν φτάνει το 100% gpu use. Πάλι όμως δε βγάζει error, το άφησα καμιά ώρα έτσι.. Θερμοκρασίες normal. Τεστ με msi kombustor κανένα πρόβλημα, πάλι ο θόρυβος στο τροφοδοτικό. Επόμενο τεστ ήταν να στρεσσάρω και κάρτα γραφικών και επεξεργαστή μαζί. Άνοιξα το prime95 στο blend option. Στο τέρμα ο επεξεργαστής δεν έκανε κανένα θόρυβο το τροφοδοτικό. Όταν όμως έτρεξα και το occt σε gpu test, άρχισε ο ίδιος θόρυβος πιο δυνατά από πριν. έκλεισα το prime και μειώθηκε ο θόρυβος αλλά δεν έφυγε τελείως.. Μπαίνω να το δοκιμάσω στα παιχνίδια.. ξανά-μανά artifacts (tropico 4) Τώρα δε ξέρω, παραδίδει πνεύμα το psu? Το RM 750 θα με καλύψει με 6 δίσκους επάνω ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aetos1988 Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 Αυτό που σου είπα είναι τελικά κάποιο κύκλωμα πιθανότητατα στην μνήμη έχει πρόβλημα που στρεσάρεται μόνο στα παινχίδια και εμφανίζει artifacts Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KenJiNx Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 Δευτέρα θα πάρω την Asus εδώ στην Ελλάδα που βρήκα ένα τηλέφωνο (+800-44142044) να πω το πρόβλημα μου.. Αν είναι όπως τα λες Αετέ, πως θα αποδείξω ότι δεν είμαι ελέφαντας..? Γιατί φαντάζομαι και η Asus πάλι με τον ίδιο τρόπο θα την ελέγξει, με tests.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MavroManitari Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 Δευτέρα θα πάρω την Asus εδώ στην Ελλάδα που βρήκα ένα τηλέφωνο (+800-44142044) να πω το πρόβλημα μου.. Αν είναι όπως τα λες Αετέ, πως θα αποδείξω ότι δεν είμαι ελέφαντας..? Γιατί φαντάζομαι και η Asus πάλι με τον ίδιο τρόπο θα την ελέγξει, με tests.. Βιντεοσκόπηση??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aetos1988 Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 Είχα και εγώ ακριβώς το ίδιο πρόβλημα με το δικό σου με την GTX680 εδώ μπορείς να δεις τα αποτελέσματα http://www.insomnia.gr/topic/526444-%CF%80%CF%81%CF%8C%CE%B2%CE%BB%CE%B7%CE%BC%CE%B1-%CE%BC%CE%B5-nvidia-gtx-680/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KenJiNx Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2014 Το γαμώτο είναι πως δε βγάζει artifacts στα διάφορα tests. Και σε νέο παιχνίδι, πρόβλημα. Arma 3. Είδα κ άλλο χαλασμό από artifacts αλλά δε πρόλαβα να το απαθανατίσω (sic) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Peleus17 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2014 Τελικά τι έγινε με την κάρτα ? Στην αλλάξανε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KenJiNx Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Ενημερώνω το topic. Τα προβλήματα και τα artifacts συνεχίζονται. Μετά από 2-3 φορματ, και αλλαγές στους drivrers, τα ίδια. Επιτέλους είμαι σε θέση να αλλάξω τροφοδοτικό. Λοιπόν έχω κατασταλάξει σε αυτά τα δυο με προτίμηση στο πρώτο λόγω τιμής. EVGA SuperNOVA 850 G2 XFX 850W Black Edition Έχει κάτι το τοοόσο καλύτερο το XFX που να αξίζει τα 22 ευρώ παραπάνω? Επίσης πως τα βλέπετε σε σχέση με την r9 280x της Asus? Το Computerbeast.gr είναι καλό κατάστημα? Έμπιστο? γιατί βλέπω πολύ λίγες αξιολογήσεις στο σκρουτζ(40 μόνο) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sir ImPeCaBlE Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 To xfx πρεπει να ειναι καπως καλυτερο αλλά εγω θα προτιμουσα το αλλο γιατι η evga εχει πολυ καλο support και +5 χρονια εγγυηση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
John-lamia Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 2014 τροφοδοτικο ? κ γώ που πήρα καινούριο προβλήματα εχω πάλι με την asus 280X dc2 t top. την έχουν ντοπαρει πολύ την 280Χ κ βγάζει συνέχεια προβλήματα. περιμένω να πέσουν οι θερμοκρασίες του καλοκαιριού για να δω τι παίζει κ μετά να την στείλω για αλλαγή. έμενα μου βγάζει προβλήματα ακόμα κ σε αναπαραγωγή ταινίας, εχω αλλαζει οδηγούς εχω κάνει τα πάντα γενικά. πάλι προβλήματα βγάζει. αλλά όχι συνέχεια, μπορεί να παίζω ένα βαρι παιχνίδι για κανά 2 ωρεσ κ να μην κάνει τίποτα....κ μετά να βάλω ένα άλλο παιχνίδι πολύ ελαφρι κ παλιό η μια ταινία κ να αρχίσει τα ψυχολογικά ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα