Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδες εχω και εγω την ιδια καρτα περιπου 1 μιση χρονο και λιγοτερο και τελευταια αρχισε μεσα στα game για λιγο να μου εχει κατι μεγαλες γραμμες σαν αναβοσβηνουν κουτακια .....

• Απαντ. 364
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά ! Εγώ θα ήθελα να ρωτήσω ποιά τιμή θα ήταν δίκαιη να πωληθεί μια asus 280x με τα γνωστά προβλήματα. Σκέφτομαι σοβαρά να την δώσω και να πάω σε nvidia πάλι, ακόμα και κατώτερη γιατί χάνω αγώνες στο 2k από τα γραφικά που αρχίζουν να σπάνε. 

Δημοσ.

Για όσους πιάνουν τα χέρια τους και θέλουν ακόμα να παίζουν μ αυτή τη κάρτα, δοκιμάστε  ο, τι και ο τύπος στο παρακάτω video

https://www.youtube.com/watch?v=tiGqAvsA77Y

Εκτός από το λιπαντικό σπρέι που θα χρειαστείτε  για τους ανεμιστήρες, θα χρειαστείτε γύρο στα χ12 φύλλα χαλκού πάχους 2mm (15mmx15mmx2mm) και χ12 του 1mm θερμοαγώγιμα pad σιλικόνης

(15mmx15mmx1mm) για τις vram , όπου εκεί εστιάζεται το βασικό πρόβλημα με τη συγκεκριμένη υλοποίηση της κάρτας .

Τα φύλλα χαλκού και σιλικόνης τα βρίσκεται εύκολα και στο e-bay σε καλές τιμές μιας και τα Ελληνικά μαγαζιά ξυρίζουν κ......ους.

Για παράδειγμα ΈΝΑ Χ1 φύλλο χαλκού διαστάσεων (15mmx15mmx1mm) σε Ελληνικό μαγαζί το είδα

4 euro και τα είκοσι χ20 στο e-bay 8 euro.

Δημοσ.

Έχω δουλέψει πολλές 280Χ! Οι asus oc και gigabyte είχαν θέματα. Οι vaporx που πέρασαν από τα χέρια μου και έχω ακόμα και δουλεύω κανένα πρόβλημα.Είναι θέμα μνημών το θέμα..

Επίσης άσχετο με τον αν είναι AMD ή Nvidia ... είναι να μην σου τύχει..Διαβάσατε για το overheating των 1070-1080 evga? Δεν είχαν βάλει pads στα vrms...

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...