John-lamia Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Επικοινωνησες με vision studio? Συνηθως ενα 20ημερο (αναλογως το καταστημα/εποχη) το θελει για αντικατασταση. ναι, πηρα τηλ. τιποτα ακομα, η καρτα εχει σταλει στην αντιπροσωπια λενε, και οτι δεν εχουν καποιο νεο ακομα. στο εργοστασιο στην κινα την εστειλαν ? γιατι αργει τοσο ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chris cs Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 1 μηνα εχω κ εγω που εστειλα την καρτα στο mindfactory στην γερμανια κι ακομα τιποτα,μαλλον εκει στην ASUS πετανε αετο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Andreaspsy Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 καλημερα παιδια δεν διαβασα απο την αρχη το θεμα δεν ξερω τι εχει προηγηθει,αλλα μιασ κι εχω κι εγω μια r9 280x gigabyte αποφασισα να ποσταρω. ειχα κι εγω πολλα και διαφορα προβληματα με την καρτα τον τελευταιο μηνα(μαυρες οθονες,κρασαρισματα κτλ) και δοκιμασα πολλα για να τη φτιαξω.Οτι πετυχαινα στο δικτυο το εκανα(αλλαγη bios,drivers,updates,afterburner κτλ)χωρις αποτελεσμα.Μεχρι που ξεφορτωθηκα τα μολεξ που ειχε μαζι η καρτα και τα αντικατεστησα με κανονικα καλωδια απευθειας στις αναλογες υποδοχες του τροφοδοτικου(για την καρτα οχι απλα ρευματος)και ολα κομπλε.το κανα χτες περασα και νεο λειτουργικο στο pcκαι δουλευει απροβληματιστα.ειμαι πλεον σιγουρος οτι εφταιγε το μολεξ και κανεις (τουλαχιστον οσο εψαξα στο νετ)δεν το αναφερει.Το πετυχα μια φορα μονο σαν απλη αναφορα του στυλ "ε κανε κι αυτο να δεις τι γινεται".Εμενα παντως παιδια μου ελυσε τα θεματα της καρτας και λειτουργει μια χαρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
John-lamia Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 http://www.corsair.com/en-us/cs-series-modular-cs750m-750-watt-80-plus-gold-certified-psuαυτο εχω εγω, το οποιο εχει 2 καλωδια 8αρια για καρτα γραφικων.... ε και ?παλυ προβληματα ειχα.την εχω στειλει για pma εδω και 20+ μερες και ακομα περιμένω απάντηση !!! 1 μηνα εχω κ εγω που εστειλα την καρτα στο mindfactory στην γερμανια κι ακομα τιποτα,μαλλον εκει στην ASUS πετανε αετο! σε αυτο φταιει η asus η το μαγαζι που πειρες την καρτα ?να τα ξεκαθαρισουμε αυτα για να μην υπαρχει παρεξήγηση !!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chris cs Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 http://www.corsair.com/en-us/cs-series-modular-cs750m-750-watt-80-plus-gold-certified-psu αυτο εχω εγω, το οποιο εχει 2 καλωδια 8αρια για καρτα γραφικων.... ε και ? παλυ προβληματα ειχα. την εχω στειλει για pma εδω και 20+ μερες και ακομα περιμένω απάντηση !!! σε αυτο φταιει η asus η το μαγαζι που πειρες την καρτα ? να τα ξεκαθαρισουμε αυτα για να μην υπαρχει παρεξήγηση !!! asus.....ετσι λεει το μαγαζι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
John-lamia Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 asus.....ετσι λεει το μαγαζι ?????? εχεις δει κανενα μαγαζι να λεει asus απ εξω ? τσεπώνουν τα μεσιτικά ποσοστά και μετα κανουν την πάπια !! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chris cs Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 ?????? εχεις δει κανενα μαγαζι να λεει asus απ εξω ? τσεπώνουν τα μεσιτικά ποσοστά και μετα κανουν την πάπια !! λολ.....το μαγαζι(mindfactory) λεει πως το καθυστερει η asus Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
John-lamia Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 λολ.....το μαγαζι(mindfactory) λεει πως το καθυστερει η asus κιτα να μας πουν καποια στιγμη οτι δεν φταιει η asus αλλα η TSMC, μετα απο κανα μηνα να πουν οτι δεν φταιει η TSMC αλλα η ιδια η AMD γιατι αυτη σχεδιασε την καρτα, μετα θα βγει η AMD και θα πει οτι δεν φταιει αυτη αλλα ενας Ιαπονας σχεδιαστης-μηχανικος που ειχαμε και επιδι αποτυχε εδωσε τελος στην ζωη του με σεπουκου !!! ψαξε εσυ να βρεις απο ποιον θα παρεις πιστωτικό !!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chris cs Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2014 το 8εμα ειναι ενα πως χασαμε λεφτα κ το ολο θεμα ειναι πως μας γα...σε την ψυχολογια! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
John-lamia Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 το 8εμα ειναι ενα πως χασαμε λεφτα κ το ολο θεμα ειναι πως μας γα...σε την ψυχολογια! θα βγει η άκρη! απλά θέλει χρόνο! άσχετα το χρονικό όριο των μεταφορικών που κάνει η κάρτα, πρέπει να μπει και σε σειρά προτεραιότητας! ξέρεις πόσα ανταλλακτικά πρέπει να κάνουν έλεγχο μέχρι να φτάσει η κάρτα σου πχ στα χέρια του. τεχνικού!; της, πωυτ@ν@ς το 16βαλβιδο γίνεται! το Ποιο ωραίο θα ήταν να σου βγάζει την διάγνωση το ίδιο το μαγαζί που πήρες την κάρτα και μέσα σε λίγες μέρες να έχεις αντικατάσταση η πιστωτικό! δες το και απ την μεριά του μαγαζιού όμως. άντε να δώσει πιστότητα και αντικαταστάσεις και όταν θα στείλει τα χαλασμένα ανταλλακτικά από κει που μα πήρε να του πουν ότι αυτά δουλεύουν ! ξέρεις πόσα € θα μπει μέσα το μαγαζί;! λουκέτο με την μια! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chris cs Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 θα βγει η άκρη! απλά θέλει χρόνο! άσχετα το χρονικό όριο των μεταφορικών που κάνει η κάρτα, πρέπει να μπει και σε σειρά προτεραιότητας! ξέρεις πόσα ανταλλακτικά πρέπει να κάνουν έλεγχο μέχρι να φτάσει η κάρτα σου πχ στα χέρια του. τεχνικού!; της, πωυτ@ν@ς το 16βαλβιδο γίνεται! το Ποιο ωραίο θα ήταν να σου βγάζει την διάγνωση το ίδιο το μαγαζί που πήρες την κάρτα και μέσα σε λίγες μέρες να έχεις αντικατάσταση η πιστωτικό! δες το και απ την μεριά του μαγαζιού όμως. άντε να δώσει πιστότητα και αντικαταστάσεις και όταν θα στείλει τα χαλασμένα ανταλλακτικά από κει που μα πήρε να του πουν ότι αυτά δουλεύουν ! ξέρεις πόσα € θα μπει μέσα το μαγαζί;! λουκέτο με την μια! δεν με νοιαζει για το μαγαζι φιλε μου...εγω βλεπω τωρα πως πεταξα τα 350 ευρο για μια ιν καρτα υποτιθεται που αν την επερνα απ το ελλαδισταν θα ηταν 420 κ αυτη μου βγηκε μουφα γτ οι λακες μα τις AMD θελαν να τις σπρωξουν στην αγορα πριν καλα καλα τις τεσταρουν...ευχομαι ολοι να βρουμε ακρη γτ εχουμε μπλεξει δυστυχως κ αλλη φορα καρτα ΑΜD απο μενα δεν.....nvidia κ ξερο πισι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
STORM1978 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2014 Γιατί βρίζεις την AMD? Η μακακία είναι της ASUS καθαρά και όχι της AMD. Αυτή μετονόμασε την 7970ghz σε 280Χ και την πούλησε στους συνεργάτες της. Η ASUS εν προκειμένω, πήγε τις συχνότητες στον θεό σε έναν πυρήνα ο οποίος ήταν ήδη ψηλά και τις πάσαρε με το ουάου προσωνύμιο Matrix Platinum Edition τρομάρα τους! Και εκεί έγγυται το πρόβλημα ότι η ψύξη της και τα volt που δώσανε για να ανεβούν οι συχνότητες μαμήσανε το chip! Σε όλο αυτό που φταίει η AMD? Μην μου πείς για το rebrand γιατί και η πράσινη τις ίδιες π@@@ριές κάνει και αυτή! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chris cs Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 απο τεχνικη αποψη δεν μπορω να πω πολλα το μονο που ξερω γι αυτη τη σειρα καρτων ειναι πως εχουν χρονισει τα ρολογια τους ψηλα και γι αυτο εχουν πολλα θεματα οπως μαιανδρους,artifacts,crash κτλπ.....κραζω την AMD διοτι ολα αυτα τα συνανταμε σε ολες τις μαρκες κ οχι μονο στην asus,αν κοιταξεις στο youtube θα δεις πως οντως η r9 280x ειναι για κλαμματα.... και σε φορουμς,ολοι τα ιδια προβληματα κι ολοι με την r9 280 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
John-lamia Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2014 δεν με νοιαζει για το μαγαζι φιλε μου...εγω βλεπω τωρα πως πεταξα τα 350 ευρο για μια ιν καρτα υποτιθεται που αν την επερνα απ το ελλαδισταν θα ηταν 420 κ αυτη μου βγηκε μουφα γτ οι λακες μα τις AMD θελαν να τις σπρωξουν στην αγορα πριν καλα καλα τις τεσταρουν...ευχομαι ολοι να βρουμε ακρη γτ εχουμε μπλεξει δυστυχως κ αλλη φορα καρτα ΑΜD απο μενα δεν.....nvidia κ ξερο πισι δουλευω με ATI-AMD καρτες απ το 2004, δεν ειχα ποτε προβλημα !!!! δεν μπορω να πω οτι δεν ξανα περνω AMD καρτα γιατι μου χαλασε η 280Χ, σιγα το σιμβαν !!! το θεμα ειναι αμα τελικα εχω καποιο πιστωτικό απ το RMA της 280Χ τι διαολο να παρω !! με τα σημερινα δεδομενα θα πρεπει βαση λογικης να παω σε nvidia γιατι εχει ποιο φρεσκα τσιπακια, και με περισσότερα χαρακτηριστικα και ποιο μικρη καταναλωση απο μια αντιστοιχη amd στα ιδια καρε ανα € !! ( βλεπε 970 gtx ) γιατι πχ να παω σε μια 290 ? γιατι να παρω καποιο περσινο μοντελο για καινουριο ? μονο τζαμπα θα το εκανα η γενικα αμα δεν ειχα αλλη επιλογη στο πιστωτικό μου !!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alex21121988 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2014 Αν παρεις πιστωτικο πηγαινε χωρις πολλα πολλα για την 970. Δεν παιζει να το μετανιωσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα