aetos1988 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2014 Να ρωτήσω,συγκεκριμενα η 280Χ της Αsus εχει προβληματα η ολη η σειρα αυτη?...γιατι ενδιαφέρομε να πάρω την Αsus 270Χ. Η Asus 280Χ έχουν προβλήματα για την 270χ δεν έχει ακουστεί τίποτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
John-lamia Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 γκρινιαρηηηη στειλτην βρε να ησυχασεις βρε ασ κανει και 20 μερες και θα παρεις πιστωτικο κι εσυ με το ποσο που την πηρες. και ξερεις τι κανεις μετα ε? βαζεις ακομα ενα 20ρικο και παρνεις μια 290! Δεν προλαβαίνω λόγο γεωργικών υποχρεώσεων! ας μου πουν ότι η κάρτα έχει πρόβλημα και ότι μου στέλνουν άλλη Κ δεν έχω πρόβλημα αν μου ξανά στείλουν την ίδια. βέβαια αν μου πουν για πιστωτικό θα πάω για κάτι καλύτερο, κ τότε θα το συζητήσουμε στην ανάλογη ενότητα για αναβάθμιση κάρτας γραφικών. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rowain Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 μακαρι να παθει κατι και η δικη μου μπας και παρουμε κανενα πιστωτικο αλλα ειμαι πλαισιο. και η καρτα ειναι σκυλι μαυρο την εχω ξεσκισει και δεν μασαει Ε μα όταν μιλάω εγώ Sapphire φίλε μου. Τις καλύτερες κάρτες βγάζει η ρουφιάνα! 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xristoss1 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Ρε παιδια εβαλα μια ολοκαινουργια R9 240 και μολις αλλαξα την αναλυση της οθονης σε ενα game τα χρωματα σαν να σκουριναν πολυ η κατι τετοιο και μολις το εκλεισα παρεμειναν ετσι.Τι παιζει να εγινε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noobowarrior Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2014 Καλοδούλευτη! Έκανες καλή κίνηση, you'll see yep,you will see!!!!1100/1500 24/24 stable 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pesis Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 Ρε παιδια εβαλα μια ολοκαινουργια R9 240 και μολις αλλαξα την αναλυση της οθονης σε ενα game τα χρωματα σαν να σκουριναν πολυ η κατι τετοιο και μολις το εκλεισα παρεμειναν ετσι.Τι παιζει να εγινε? προφανως να την ζορισες πολυ και κρασαρε. δεν επαθε τιποτα κανε ενα restart και θα συνελθει. αυτη η καρτα δεν ειναι για παιχνιδια. μην την πολυ ζοριζεις. εισαι offtopic βασικα πηγαινε σε αναλογη ενοτητα. ή ανοιξε νεο θεμα. εδω συζητανε για τις 280χ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 Sapphire R9 290 Tri-X 4GB Αυτήν πήρα 15 μέρες λέει ο νόμος πως έχουν περιθώριο οι εταιρείες να αλλάξουν κάτι μέσα στην εγγύηση. εε θα μας πεις τί γίνεται με τον νόμο αυτόν; Σταμάτα να παίζεις,θα την κάψεις την κάρτα.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
STORM1978 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 yep,you will see!!!!1100/1500 24/24 stable Τα θέλει ο ποπός σου φίλτατε... 1250/1550 +.125V rock stable με προφίλ ανεμιστήρα custom 24/7. RUN BABY RUN! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pesis Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2014 Τα θέλει ο ποπός σου φίλτατε... 1250/1550 +.125V rock stable με προφίλ ανεμιστήρα custom 24/7. RUN BABY RUN! εσεις οι 2 να πατε στο benchmak thread να σας δουμε. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noobowarrior Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Τα θέλει ο ποπός σου φίλτατε... 1250/1550 +.125V rock stable με προφίλ ανεμιστήρα custom 24/7. RUN BABY RUN! δεν αγγιζω ρευμα φιλτατε storm!μονο με το power limit επαιξα!!!παντως ειναι απιστευτα αθορυβη και μαξ βαθμοι 64 μετα απο benchmarks,gaming(bf4,crysis 3) κανα 5ωρο.fun max 65% 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
STORM1978 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Να ξέρεις και το power limit δίνει παραπάνω ρεύμα και ανεβάζει και αντίστοιχα και τους ανεμιστήρες οπότε ναι έδωσες και ρεύμα απλά δεν το ήξερες! Μην ανυσηχείς όμως δεν παθαίνει τίποτα η κάρτα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
noobowarrior Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Να ξέρεις και το power limit δίνει παραπάνω ρεύμα και ανεβάζει και αντίστοιχα και τους ανεμιστήρες οπότε ναι έδωσες και ρεύμα απλά δεν το ήξερες! Μην ανυσηχείς όμως δεν παθαίνει τίποτα η κάρτα... εννοω καρφωτο ρευμα!!!και βασικα ανεβασα αρχικα το power limit γιατι εβλεπα ασταθεια στα min fps!νομιζω οτι ειμαι εκτως συζητησης και φοβαμαι μη φαω κατσαδιασμα απο τον αιλουρο!Ας τα πουμε με πμ η στην αντιστοιχη ενοτητα καποια στιγμη!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Occultist Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Ρε παιδιά...αυτό το θέμα έχει φτάσει τις 25 σελίδες και γράφει ο καθένας το μακρύ και το κοντό του...Έχει εξαντληθεί το αρχικό ερώτημα και πλέον μοιάζει μόνο σαν καμπάνια δυσφήμισης της Asus - που δεν την αξίζει κιόλας, επειδή έτυχε ένας άμπαλος που γα**σε την κάρτα του...ΈΛΕΟΣ - κλείστε το, επιτέλους! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KenJiNx Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Ο άμπαλος που γά**σε την κάρτα του είμαι εγώ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Occultist Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Ο άμπαλος που γά**σε την κάρτα του είμαι εγώ? Που λέει ο λόγος βρε αδερφέ...ο "Χ" που είχε ένα μεμονωμένο πρόβλημα με μια Asus και το κανανέ σχοινί-κορδόνι ότι ΟΛΕΣ οι Asus 280X έχουν πρόβλημα... Έτσι και αλλιώς, δε γράφουν, πλέον, ούτε καν για την Asus εδώ...Κλείστε το ρε σεις - φτάνει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα