Προς το περιεχόμενο

Πολλά προβλήματα Asus R9 280X DC2 TOP

KenJiNx

Προτεινόμενες αναρτήσεις

περα απο artifacts κτλπ στo τεστ (furmark)εχει δοκιμασει κανεις αν κρασαρει?

βγάζει πρόβλημα κ σε αναπαραγωγή ταινίας με οποίο πρόγραμμα κ αν έχω βάλει, κ έχω δοκιμάσει όλα τα αρχεία βίντεο divx, xvid, mp4, mkv κτλπ, ακόμα και στο YouTube!

πάντως έχω δει ότι δεν παίζει ρόλο αν ζοριστει η κάρτα η όχι, προχθες έτυχε να έχω χρόνο κ να παιξω καμία ώρα crysis 3 κ δεν μου έβγαλε πρόβλημα, το βράδυ όμως που αραξα να δω ταινία εβγαζε συνέχεια πρόβλημα!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 364
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

βγάζει πρόβλημα κ σε αναπαραγωγή ταινίας με οποίο πρόγραμμα κ αν έχω βάλει, κ έχω δοκιμάσει όλα τα αρχεία βίντεο divx, xvid, mp4, mkv κτλπ, ακόμα και στο YouTube!

πάντως έχω δει ότι δεν παίζει ρόλο αν ζοριστει η κάρτα η όχι, προχθες έτυχε να έχω χρόνο κ να παιξω καμία ώρα crysis 3 κ δεν μου έβγαλε πρόβλημα, το βράδυ όμως που αραξα να δω ταινία εβγαζε συνέχεια πρόβλημα!

ok τα ιδια βγαζει κ εμενα οποτε θυμηθει κ την στελνω για rma απ τον φεβρουαριο....την εχω αγορασει απο γερμανια κ ο λογος που δεν την εχω στειλει ακομα ειναι πως θα μεινω απο πισι για κανα μηνα ...οποτε αν βρω καμια καρτα κ την σκατζαρω τοτε οκ....thnx παντως

αντε παιδες καντε αλλαγη γιατι σε λιγο μπαινουν σε αποθεμα οι 280χ. μολις βγουν οι 285χ στην αγορα, θα σταματησει η πωληση (ακουσα).

μακαρι ναμην τις αντικαταστησουν με τις ιδιες και να σας επιστρεψουν τα χρηματα.

ok τα ιδια βγαζει κ εμενα οποτε θυμηθει κ την στελνω για rma απ τον φεβρουαριο....την εχω αγορασει απο γερμανια κ ο λογος που δεν την εχω στειλει ακομα ειναι πως θα μεινω απο πισι για κανα μηνα ...οποτε αν βρω καμια καρτα κ την σκατζαρω τοτε οκ....thnx παντως

Με τι ρυθμίσεις τις έχετε τις κάρτες? Πόσο έχετε βάλει το power limit, έχετε ανεβάσει volt, έχετε κάνει underclocking?

Με τι ρυθμίσεις τις έχετε τις κάρτες? Πόσο έχετε βάλει το power limit, έχετε ανεβάσει volt, έχετε κάνει underclocking?

δεν την εχω πειραξει καθολου...ειχα κατεβασει το MSI Afterburner που μου ειχαν πει τα παιδια απο δω μεσα με κατι ρυθμισεις που μου ανεφεραν αλλα παλι τα ιδια....τπτ με λιγα λογια οι 8 στους 10 αυτων των καρτων εχουν προβληματα....την πατησαμε για τα καλα 

Εγώ όταν βάζω msi afterburner με την μία εμφανίζονται artifacts. Το σταμάτησα και ηρέμησα.

Το έχω δει να συμβαίνει αυτό γενικά σε χρήστες και όχι μόνο με το msi ab και τις συγκεκριμένες κάρτες.

• Like 1

Καλησπερα. Εχω r9 280x στο ΜΣΙ afterburner τι να βαλω για να τρεχει η καρτα μου πιο καλα για games.

Core Voltage :
Power limit:
Core clock:
Memory clock :
Fan Speed:

Tωρα το εχω ετσι 

*r9 280x ASUS εχω !!!

post-193672-0-86295100-1412695104_thumb.jpg

Καλησπερα. Εχω r9 280x στο ΜΣΙ afterburner τι να βαλω για να τρεχει η καρτα μου πιο καλα για games.

Core Voltage :

Power limit:

Core clock:

Memory clock :

Fan Speed:

Tωρα το εχω ετσι 

*r9 280x ASUS εχω !!!

αμμα δεν εχεις artifacts στα games αστην στοκ. αν εχεις προβλημα κατεβασε 5% πυρινα και μνημη μπας και την γλητωσεις. αλλιως καλως ηρθες στο club

Core Voltage :

Power limit:

Core clock:

Memory clock :

Fan Speed:

Tωρα το εχω ετσι 

*r9 280x ASUS εχω !!!

σε πια παιχνιδια δεν παιζει καλα η καρτα σου?

Μάλλον τις μαμήσατε ολίγον τις κάρτες σας! Ότι OC έχετε κάνει επαναφέρετε τα στα στοκ όλα και ρεύματα και για να σιγουρέψετε ότι δεν έγινε ζημιά κάντε και underclocking πυρήνα/μνήμη κανα 50-100 mhz κάτω και δουλέψτε τες εκεί για λίγο.Ακόμη και flash το μαμά bios. 

Όταν σιγουρευτείτε ότι όλα είναι καλά τότε επαναφέρετε τα ρολόγια στα στοκ και ξαναδοκιμάζετε oc.

Αν τώρα δεν... εγγύηση έχετε - RMA them.

20 σελίδες το θέμα το ξεχειλώσαμε μπορώ να πω. Αν σας βγάζει πρόβλημα στοκ βούρ για RMA να ησυχάσετε και εσείς και το πισί σας.

• Like 4

καποιο εχουν προβληματα διχως να τις πειραξουν καν. 

αλλοι ναι...πειραζαν απο δω απο κει μπας στρωσει και εγινε αχταρμας με την καρτα

Κανείς δεν μάμησε την κάρτα από το πείραγμα τουλάχιστον τις συγκεκριμένες..!! Οι κάρτες αυτές είτε καλώς είτε κακώς είναι κουλές έχουν πρόβλημα μάλλον με τις μνήμες εκεί το προσδιορίζω εγώ τώρα τι, πως και γιατί δεν το ξέρω..Η λύση για εμένα τουλάχιστον ήταν

bios της dc2 (non TOP) έτσι τα ρολόγια από 1100-1600 πήγαν 1000-1500 όπου και πάλι έιχα artifacts σε λίγοτερο ποσοστό, εν τέλη

κατέβασα ακόμα πιο κάτω τις μνήμες στα 1450 και πλέον δεν έχω τίποτα από artifacts...

P.s σε εμένα δούλεψε δεν μπορώ να είμαι σίγουρος αν δουλέψει για όλες..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...