John-lamia Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 οποτε παιδες δοκιμαστε να τις στειλετε μπας και γινει κατι. να σωθειτε ρε κριμα τοσα λεφτα. είναι άτομα που δεν έχουν χρήματα ούτε για έξοδα αποστολής ! βαλε κ το σκεπτικό ότι θα μείνουν χωρίς υπολογιστή πολλεσ μέρες ! εγώ εχω πρόβλημα αλλά δεν εχω άλλη κάρτα να βάλω επανω. αμα βρω από κανέναν γνωστό μια κάρτα γραφικών που μπορώ να την κρατήσω καμία 10 μερεσ θα την στείλω την δίκη μου για έλεγχο. 2
pesis Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 είναι άτομα που δεν έχουν χρήματα ούτε για έξοδα αποστολής ! βαλε κ το σκεπτικό ότι θα μείνουν χωρίς υπολογιστή πολλεσ μέρες ! εγώ εχω πρόβλημα αλλά δεν εχω άλλη κάρτα να βάλω επανω. αμα βρω από κανέναν γνωστό μια κάρτα γραφικών που μπορώ να την κρατήσω καμία 10 μερεσ θα την στείλω την δίκη μου για έλεγχο. θα απαντησω φιλικα χωρις παρεξηγησεις. οκ? συμφονω οτι καποια παιδια δεν εχουν λεφτα για εξοδα αποστολης. εδω παω πασο. αλλα το να μεινεις χωρις υπολογιστη ρε φιλε πλακα μου κανετε?? (χωρις gaming εννοεις) μια χαρα δουλευει ο υπολογιστης χωρις καρτα. ευκαιρια 10 μερες να ξεκουρασετε τα μυαλα σας απο τα παιχνιδια και να βγειτε καμια βολτα να δειτε για κανενα πιπινι οσο εχει ζεστη και τα μπουτακια ειναι ακομα εξω.... αντε βγειτε λιγο εξω οι γκομενες πλεον κανουν καμακι και οχι εμεις. παρτε ενα ρεπο ρε σεις για λιγο σιγα... 5
juno12 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 δεν εχεις 280Χ γιαυτο το λες !!! όχι αλλά έχω την 290x dcuii με την ίδια ψύκτρα και τα ίδια προβλήματα . 2
naruto14 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 δεν εχεις 280Χ γιαυτο το λες !!! απο που την ειχες παρει ? πηρε πίσω οσα έδωσες η ειχες κανενα προβλημα !! ???? Από το you.gr αλλά μιλάω για φρέσκια αγορά. Μια βδομάδα αφού την παρέλαβα την έστειλα πίσω.
John-lamia Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 θα απαντησω φιλικα χωρις παρεξηγησεις. οκ? συμφονω οτι καποια παιδια δεν εχουν λεφτα για εξοδα αποστολης. εδω παω πασο. αλλα το να μεινεις χωρις υπολογιστη ρε φιλε πλακα μου κανετε?? (χωρις gaming εννοεις) μια χαρα δουλευει ο υπολογιστης χωρις καρτα. ευκαιρια 10 μερες να ξεκουρασετε τα μυαλα σας απο τα παιχνιδια και να βγειτε καμια βολτα να δειτε για κανενα πιπινι οσο εχει ζεστη και τα μπουτακια ειναι ακομα εξω.... αντε βγειτε λιγο εξω οι γκομενες πλεον κανουν καμακι και οχι εμεις. παρτε ενα ρεπο ρε σεις για λιγο σιγα... εγω τα λεω αλλα δεν ακουει κανενας !!!! προσωπικά πιστευω οτι οποιος εχει αναγκη απο gaming την στελνει με την μια, εγω επιδι θα καθησω κανα 2-3 ωρες την εβδομαδα για gaming δεν με απασχολει, απλα αμα βρω μια καρτα pci exp οτι νανε θα την στειλω την 280Χ, να βλεπω καμια ταινια τα βδαδια... την τηλεωραση την εχω κανει περα !!!
pesis Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2014 εγω τα λεω αλλα δεν ακουει κανενας !!!! προσωπικά πιστευω οτι οποιος εχει αναγκη απο gaming την στελνει με την μια, εγω επιδι θα καθησω κανα 2-3 ωρες την εβδομαδα για gaming δεν με απασχολει, απλα αμα βρω μια καρτα pci exp οτι νανε θα την στειλω την 280Χ, να βλεπω καμια ταινια τα βδαδια... την τηλεωραση την εχω κανει περα !!! και με επεξεργαστη μιαχαρα βλεπονται οι ταινιες. εκτος αμμα μιλαμε για full hd. με Ε5700 και g41m μια χαρα εβλεπα br rip 720p αλλα τεσπα.
userpartali Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 ρε παιδιά ήθελα να ρωτήσω κάποιον που έχει την συγκεκριμένη κάρτα. Έχει κανείς δει εάν το ρεύμα είναι συνέχεια τέρμα ? δηλαδή χωρις να παίζεις κάποιο παιχνίδι σε περιβάλλον windows ??
poihths Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 αποσο ξέρω όχι δεν δίνει τερμα... γιατι παρακολουθώ και τη κατανάλωση υ.γ βγήκαν νέοι drivers 14.9 για να δούμε τι θα δούμε
userpartali Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Εμένα που δείνει συνέχεια τέρμα ρεύμα έχει προβλημα ? να την πάω για αντικατάσταση ;
STORM1978 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Δεν είναι πρόβλημα, η ASUS το έβαλε έτσι στο bios της για να αντέχει τα αυξημένα clocks. Αν δεν έχεις πρόβλημα αστο έτσι και όταν περάσει η εγγύηση πέρνα της το bios της απλής και θα είσαι οκ.
chrisde Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2014 Δεν είναι πρόβλημα, η ASUS το έβαλε έτσι στο bios της για να αντέχει τα αυξημένα clocks. Αν δεν έχεις πρόβλημα αστο έτσι και όταν περάσει η εγγύηση πέρνα της το bios της απλής και θα είσαι οκ. Δεν ισχύει αυτό. Όταν η κάρτα είναι στο ρελαντί πέφτουν τα ρολόγια στα 500Mhz και το ρεύμα στο 0,95V. Userpartali, για δοκίμασε να βάλεις τους καινούριους drivers.
chris cs Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2014 περα απο artifacts κτλπ στo τεστ (furmark)εχει δοκιμασει κανεις αν κρασαρει?
userpartali Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Δεν ισχύει αυτό. Όταν η κάρτα είναι στο ρελαντί πέφτουν τα ρολόγια στα 500Mhz και το ρεύμα στο 0,95V. Userpartali, για δοκίμασε να βάλεις τους καινούριους drivers.pic.gif Αυτο ακριβώς φιλε μου πέφτει η συχνότητα τα ρεύματα όμως ειναι το ιδιο τέρμα. Έκανα φορματ καινούργιοι drivers το ιδιο , υπόψιν μόνο όταν περνάω τους drivers γινετε αυτο χωρίς drivers πέφτει το ρεύμα κανονικά 935 εαν δεν κανω λάθος . Μέχρι και ξανά το bios πέρασα τπτ τα ίδια . Να την πάω πίσω και τι να πω δεν πέφτει το ρεύμα ;
chrisde Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Αυτο ακριβώς φιλε μου πέφτει η συχνότητα τα ρεύματα όμως ειναι το ιδιο τέρμα. Έκανα φορματ καινούργιοι drivers το ιδιο , υπόψιν μόνο όταν περνάω τους drivers γινετε αυτο χωρίς drivers πέφτει το ρεύμα κανονικά 935 εαν δεν κανω λάθος . Μέχρι και ξανά το bios πέρασα τπτ τα ίδια . Να την πάω πίσω και τι να πω δεν πέφτει το ρεύμα ; Με τι το βλέπεις αυτό; Για βγάλε ένα screenshot όπως εγώ με τα ρολόγια στο ρελαντί να το δούμε...
userpartali Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2014 Με το Gpu-Z μόλις πάω το βράδυ σπίτι θα το βγάλω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα