Προς το περιεχόμενο

Πολλά προβλήματα Asus R9 280X DC2 TOP

KenJiNx

Προτεινόμενες αναρτήσεις

+ και εγώ στο club φιλαράκι. αυτά με cpu ,gpu stok.

ao9ymq.jpg

και όσοι λένε για το cooler της asus.

24o94e9.jpg

το bech είναι πριν 3-4 μέρες που είχε ζέστες.

πως γινεται να βγαζει στοκ πυρινα 46 fps?  ποσο ειναι 1070 και 1550/1600? 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 364
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

sotkiritsis το cooler της asus μια χαρα ειναι, αλλα δεν παταει στις μνημες !!! 

μονο αυτο με προβληματιζει !!! 

¨Εχεις δει τα reference σχέδια άραγε?? Που  είναι μια μονοκόμματη χάλκινη πλάκα που εκτείνεται από το core chip στα μνημάκια? Και δεν τα ακουμπάει αλλά ακουμπάει την τσίχλα από πάνω τους (ότι χειρότερο). Στις reference όχι δεν υπάρχει ψύξη αυτών, αλλά τα ΖΕΣΤΑΙΝΕΙ και ο πυρήνας μαζί...

Και όμως δουλέυουν ρολόι.

• Like 2

πως γινεται να βγαζει στοκ πυρινα 46 fps?  ποσο ειναι 1070 και 1550/1600? 

ναι φιλαράκι 1070/1600 είναι η κάρτα. και για όσους δύσπιστους γιατί θα βρεθούν και αυτοί για να τους προλάβω κερνάω καφεδάκι σπίτι μου κορυδαλλο. το μόνο που κάνω είναι να ανεβάζω τα ανεμηστιρακια. τίποτα άλλο.

• Like 1

ναι φιλαράκι 1070/1600 είναι η κάρτα. και για όσους δύσπιστους γιατί θα βρεθούν και αυτοί για να τους προλάβω κερνάω καφεδάκι σπίτι μου κορυδαλλο. το μόνο που κάνω είναι να ανεβάζω τα ανεμηστιρακια. τίποτα άλλο.

respect! πολυ καλο σκορ!

• Like 3

Συγγνωμη που επαναφερω το θεμα αλλα εχω και εγω μια 280χ Top, και χθες επαιζα watch dogs ολα μια χαρα , η καρτα να εχει 77-81 βαθμους και παιζανε ολα μια χαρα........

Σημερα ομως το πρωι τρεις φορες επαιξα το παιχνιδι και στις τρεις μου εβγαλε μπλε οθονη και μετα εκανε επανεκινηση το πισι.......

Ξερετε τι παιζει??

Ευχαριστώ προκαταβολικα..........

Καταρχάς να λες ευχαριστώ που σου έπαιζε το Watchdogs ειδικά μια χαρά :P

Δοκίμασε άλλα παιχνίδια για να διαπιστώσεις εάν είναι θέμα κάρτας ή θέμα παιχνιδιού.

• Like 2

Συγγνωμη που επαναφερω το θεμα αλλα εχω και εγω μια 280χ Top, και χθες επαιζα watch dogs ολα μια χαρα , η καρτα να εχει 77-81 βαθμους και παιζανε ολα μια χαρα........

Σημερα ομως το πρωι τρεις φορες επαιξα το παιχνιδι και στις τρεις μου εβγαλε μπλε οθονη και μετα εκανε επανεκινηση το πισι.......

Ξερετε τι παιζει??

Ευχαριστώ προκαταβολικα..........

77-81 βαθμοι δεν ειναι και μια χαρα (οριακα ειναι). το πρωι μπορει να εφτασε τους 99 και εσβησε αυτοματα για να σωσει το μηχανακι.

ρε παιδια οσοι εχειτε ελατωματικες asus... εστειλε κανενας για εγγυηση για να δουμε τι μας λενε?? 

αλλοι τις λιωνουν για τα καλα χωρις προβλημα δεν ξερω τι σξ@τ@ παιζει. (ναι μαθαμε οτι ακουμπαει η ψυχτρα μονο στον πυρινα) αλλα οι αλλοι πως ξεσκιζονται και με CF κιολλας!!

• Like 1

Λογικά πρέπει να ήταν ένα banch και μόλις αρχίσανε τα προβλήματα να έβγαλε κανένα νέο revision η ASUS στα μουλοχτά στην αγορά και έτσι πολλοί έχουν προβλήματα ενώ άλλοι δεν νιώθουν.

• Like 1

77-81 βαθμοι δεν ειναι και μια χαρα (οριακα ειναι). το πρωι μπορει να εφτασε τους 99 και εσβησε αυτοματα για να σωσει το μηχανακι.

ρε παιδια οσοι εχειτε ελατωματικες asus... εστειλε κανενας για εγγυηση για να δουμε τι μας λενε?? 

αλλοι τις λιωνουν για τα καλα χωρις προβλημα δεν ξερω τι σξ@τ@ παιζει. (ναι μαθαμε οτι ακουμπαει η ψυχτρα μονο στον πυρινα) αλλα οι αλλοι πως ξεσκιζονται και με CF κιολλας!!

Εγώ την Top που έστειλα πίσω απλά μου επεστρέψαν τα χρήματα αφού κρίναν ότι ήταν ελαττωματική. Δεν είπαν τι έφταιγε...

• Like 2

έχει εξαντληθεί σε μεγάλο βαθμό το θέμα.

μην ξαναγράφουμε τα ίδια για 5η φορά :-) .

δεν εχεις 280Χ γιαυτο το λες !!!

Εγώ την Top που έστειλα πίσω απλά μου επεστρέψαν τα χρήματα αφού κρίναν ότι ήταν ελαττωματική. Δεν είπαν τι έφταιγε...

απο που την ειχες παρει ?

πηρε πίσω οσα έδωσες η ειχες κανενα προβλημα !! ????

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...