Προς το περιεχόμενο

Πολλά προβλήματα Asus R9 280X DC2 TOP

KenJiNx

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 364
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Κανείς θέμα με χαμηλά fps που έφτιαχναν μετά από restart του pc είχε;

έμενα στο metro bench.

αλλά μόνο εκεί το έχει κάνει αυτό.

σε κανονικό παιχνίδι όχι.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πρόσθεσε και τις Sapphire, ίδια περίπτωση με MSI, έχουν κάποια άτομα εδώ μέσα και δεν έχουν αναφέρει πρόβλημα..

+1 

και για gigayte δεν ακοστικε κατι. αλλα δεν την εχει σχεδον κανεις. περιμενουμε ενα μελος τωρα να παρει και να μας πει εντυπωσεις.

• Like 1

+1 

και για gigayte δεν ακοστικε κατι. αλλα δεν την εχει σχεδον κανεις. περιμενουμε ενα μελος τωρα να παρει και να μας πει εντυπωσεις.

Gigabyte μην νομίζεις διάβασα κάποια θεματάκια και εγώ στο internet. Εμένα πάλι η πιο νορμαλ περίπτωση μου φαίνεται η Sapphire Toxic με την Tri-X τεχνολογία ψύξης όπου και θα κινηθώ. Τσιμπημένη η τιμή της 311€, αλλά πιστεύω πολύ καλή περίπτωση.

Την MSI για κάποιον περίεργο λόγο την φοβάμαι. Θα την ψάξω λίγο ακόμη πάντως.

Συμπέρασμα: ΜΑΚΡΙΑ από ASUS!

• Like 1

+1 

η τιμη που εχει αυτη με το μεγεθος της κανει τους καταναλωτες να πανε για asus.

Gigabyte μην νομίζεις διάβασα κάποια θεματάκια και εγώ στο internet. Εμένα πάλι η πιο νορμαλ περίπτωση μου φαίνεται η Sapphire Toxic με την Tri-X τεχνολογία ψύξης όπου και θα κινηθώ. Τσιμπημένη η τιμή της 311€, αλλά πιστεύω πολύ καλή περίπτωση.

Την MSI για κάποιον περίεργο λόγο την φοβάμαι. Θα την ψάξω λίγο ακόμη πάντως.

Συμπέρασμα: ΜΑΚΡΙΑ από ASUS!

msi...... καλη ειναι αλλα ειχα καποτε κ ειχε προβληματα.

μεχρι στιγμης μονο η sapphire ειναι μια χαρα οσο αναφορα τις 280Χ.

οταν λες μακρια απο asus να αναφερεις μονο την 280Χ γιατι σαν εταιρια δεν εχει βγαλει αλλου προβλημα σε gpus που εχουμε. 

η asus ειναι η mercendes στους υπολογιστες. 

• Like 1

η τιμη που εχει αυτη με το μεγεθος της κανει τους καταναλωτες να πανε για asus.

msi...... καλη ειναι αλλα ειχα καποτε κ ειχε προβληματα.

μεχρι στιγμης μονο η sapphire ειναι μια χαρα οσο αναφορα τις 280Χ.

οταν λες μακρια απο asus να αναφερεις μονο την 280Χ γιατι σαν εταιρια δεν εχει βγαλει αλλου προβλημα σε gpus που εχουμε. 

η asus ειναι η mercendes στους υπολογιστες. 

Και από Sapphire νομίζω αξιόπιστες είναι μόνο η Toxic και η Vapor-X. Και για την Dual-X έχω διαβάσει πολλά παράπονα.

Ναι προφανώς και αναφέρομαι στην 280X. Βέβαια έχω Asus μητρική και φοβάμαι μήπως το πρόβλημα με τα χαμηλά fps ευθύνεται κάπου εκεί. Ελπίζω πως όχι. Θα φανεί όταν έρθει η toxic.

Η toxic υπάρχει και στα 259€ αυτή τη στιγμή...

Σε ποιό σύμπαν ακριβώς??

Γιατί στην Ελλάδα τουλάχιστον δεν...

Δηλαδή συγκριτικά με την toxic ποια είναι καλύτερη περίπτωση? 

H toxic καίει πιο πολύ ρεύμα τόσο σε idle όσο και σε load και είναι πιο φασαριόζα κατά +10dB. Από την άλλη είναι 2-3 βαθμούς πιο κρύα και δεν έχουν καμία διαφορά σε επιδώσεις (FPS). 

Σε ποιό σύμπαν ακριβώς??

Γιατί στην Ελλάδα τουλάχιστον δεν...

Και αυτή εδώ η Toxic είναι αλλά με την Tri-X τεχνολογία ψύξης.

Anyway αναφερόμουν σε αυτό: https://gamer-land.net/index.php?route=product/product&product_id=3715&sort=ps.price&order=DESC

Θεωρείτε προσφορά? Αν είναι να το βάλω και στο section με τις προσφορές.

Και αυτή εδώ η Toxic είναι αλλά με την Tri-X τεχνολογία ψύξης.

Mάλλον εσύ καθορίσες αυθαίρετα να την  ορίσεις ως Τoxic εφόσον έχονυ παραπλήσια ψύκτρα. Η κάρτα δεν είναι Toxic nevertheless.

Η Toxic βγήκε 10/13' και η Tri-X αργότερα. Η Tri-X είναι low-end OC της reference R9 280x και βασίζεται στα βήματα της Toxic με χαμηλωμένα ρολόγια.

Παρ΄ όλα αυτά δεν την έχω πετύχει για Ελλάδα κάπου φθηνότερα οπότε καλό θα ήταν να την βάλεις όπως και να μας πεις την εντύπωσή σου.

Διαφορά στα FPS δεν πρέπει να δεις. Αλλίως κάτι συνέβαινε λάθος με το προηγούμενο σύστημα. To πρόβλημα με FPS+restart φαίρνει σε κακό πέρασμα drivers. Μακάρι να μην σου γίνει και σε αυτήν την κάρτα και να σωθείς μιας και άλλαξες hardware.

Απλα να αναφερω οτι για τις toxic ειχαν πολλα θεματα με artifacts, και μου ετυχε και στο  εμενα σε κατι παλιες που ειχα :P MSI θα εδινα ψηφο εγω. 

Mάλλον εσύ καθορίσες αυθαίρετα να την  ορίσεις ως Τoxic εφόσον έχονυ παραπλήσια ψύκτρα. Η κάρτα δεν είναι Toxic nevertheless.

Η Toxic βγήκε 10/13' και η Tri-X αργότερα. Η Tri-X είναι low-end OC της reference R9 280x και βασίζεται στα βήματα της Toxic με χαμηλωμένα ρολόγια.

Παρ΄ όλα αυτά δεν την έχω πετύχει για Ελλάδα κάπου φθηνότερα οπότε καλό θα ήταν να την βάλεις όπως και να μας πεις την εντύπωσή σου.

Διαφορά στα FPS δεν πρέπει να δεις. Αλλίως κάτι συνέβαινε λάθος με το προηγούμενο σύστημα. To πρόβλημα με FPS+restart φαίρνει σε κακό πέρασμα drivers. Μακάρι να μην σου γίνει και σε αυτήν την κάρτα και να σωθείς μιας και άλλαξες hardware.

Δοκίμασα τα πάντα με drivers και πάλι το ίδιο είχα. Ας ελπίσουμε να πάνε όλα καλά με αυτήν.

Λοιπόν με βάλατε σε διλήμματα και για την MSI. Εσείς έχετε MSI r9 280x?

Δοκίμασα τα πάντα με drivers και πάλι το ίδιο είχα. Ας ελπίσουμε να πάνε όλα καλά με αυτήν.

Λοιπόν με βάλατε σε διλήμματα και για την MSI. Εσείς έχετε MSI r9 280x?

Δεν ξέρω απέχω από την ψευδοστατιστική του Ίντερνετ γιατί ως εκ θαύματος εγώ και ο κολλητός μου δίνουμε πόνο με της R9 280X Direct CUII χωρίς ούτε ένα artifact εδώ και μήνες...

Δεν ξέρω απέχω από την ψευδοστατιστική του Ίντερνετ γιατί ως εκ θαύματος εγώ και ο κολλητός μου δίνουμε πόνο με της R9 280X Direct CUII χωρίς ούτε ένα artifact εδώ και μήνες...

+ και εγώ στο club φιλαράκι. αυτά με cpu ,gpu stok.

ao9ymq.jpg

και όσοι λένε για το cooler της asus.

24o94e9.jpg

το bech είναι πριν 3-4 μέρες που είχε ζέστες.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...