STORM1978 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Είπαμε η ASUS έκανε μαμακία με το cooler της στην 280Χ. Αυτο το αποδυκνείει κανείς με ένα απλό search στο ιντερνετ και στα διάφορα φόρουμ σαν αυτό εδώ. Στις 290 δεν έχει πρόβλημα, τουλάχιστον δεν υπάρχουν παράπονα που να έχουν αναφερθεί. Λογικά αυτή που έβαλες θα είναι μια χαρά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pesis Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 αφου ακουσατε καμπανακια στις τελευταιες εκδοσεις της asus. για αυτην την φορα αλλαξε την αναβαθμηση σε αλλη υλοποιηση για καλο και κακο. και μετα οταν στρωσει συνεχιζετε ξανα asus και ξερο ψωμι. (ξερω οτι ειναι δυσκολη αποφαση για πολλα ατομα που μια ζωη ειχαν την ιδια υλοποιηση. και λογικο ειναι να πει "τι λεει αυτος τωρα? με τιποτα!) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
STORM1978 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Πίστεψε με είναι πάρα πολύ δύσκολο αυτό που λες. Όλοι μας έχουμε κάποιο είδος κολλήματος κάπου, αυτό είναι γεγονός. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pesis Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 εγω παντως θα το εκανα οσο κολλημενος και φαν να ημουν. απο το να πεσω ενας ατυχος απο τους 10. γιατι δεν μιλαμε 20-30 ευρω. και καταλαβαινω ποσο δυσκολο ειναι για μερικους να το κανουν. αλλα αν εκανε μια πατατα η sapphire που ειμαι fan boy μεχρι αηδιας. θα την αλλαζα μεχρι να επανελθει. θα πηγαινα και σε ψυχολογο να με βοηθησει να την αλλαξω 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mitsos_The_Great Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Εγώ πάντως είμαι πολύ τυχαρός με την ASUS R9 280X TOP. Με άμεση αντικατάσταση έπεσα σε καλό κομμάτι που σηκώνει και overclocking... Ήδη σκέφτομαι για Crossfire αν και δεν έχω κάποιο πρόβλημα, απλά μπας και καταφέρω να είμαι σταθερά στα 60FPS... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
John-lamia Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Εγώ πάντως είμαι πολύ τυχαρός με την ASUS R9 280X TOP. Με άμεση αντικατάσταση έπεσα σε καλό κομμάτι που σηκώνει και overclocking... Καταγραφ00ή.JPG Ήδη σκέφτομαι για Crossfire αν και δεν έχω κάποιο πρόβλημα, απλά μπας και καταφέρω να είμαι σταθερά στα 60FPS... αυτα είναι! αλλά cf μην κανείς, τζαμπα λεφτά. τραβά σε 290Χ αμα θεσ, αν κ 2Χ280Χ είναι παραπάνω από μια 290Χ είναι κατά κάποιον τρόπο αρχίστεσ επιδώσεισ. εσυ από visionstudio την είχεσ πάρει την 280Χ που σου είχε βγάλει πρόβλημα ? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pesis Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Εγώ πάντως είμαι πολύ τυχαρός με την ASUS R9 280X TOP. Με άμεση αντικατάσταση έπεσα σε καλό κομμάτι που σηκώνει και overclocking... Καταγραφ00ή.JPG Ήδη σκέφτομαι για Crossfire αν και δεν έχω κάποιο πρόβλημα, απλά μπας και καταφέρω να είμαι σταθερά στα 60FPS... εισαι συνεχεια O/Ced? ποσο καιρο την εχεις μια χαρα? φτου φτου... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poihths Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 εισαι συνεχεια O/Ced? ποσο καιρο την εχεις μια χαρα? φτου φτου... κγω oced τις έχω (2χ280χ) χωρις πρόβλημα... είναι δεν είναι o/ced οταν δεν παίζεις games δεν καταναλώνουν 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mitsos_The_Great Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 αυτα είναι! αλλά cf μην κανείς, τζαμπα λεφτά. τραβά σε 290Χ αμα θεσ, αν κ 2Χ280Χ είναι παραπάνω από μια 290Χ είναι κατά κάποιον τρόπο αρχίστεσ επιδώσεισ. εσυ από visionstudio την είχεσ πάρει την 280Χ που σου είχε βγάλει πρόβλημα ? Από το you.gr την είχα πάρει. εισαι συνεχεια O/Ced? ποσο καιρο την εχεις μια χαρα? φτου φτου... Για Benchmark συνήθως. Και στο gaming για 2 ώρες συνεχόμενου gameplay που δοκίμασα με την GPU χρήση στο 99% δεν παρουσίασε το παραμικρό. Την έχω 2 μήνες πλέον... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sotkiritsis Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 η asus έχει μια χαρά cooler αυτό αποδεικνύεται από το ότι το ίδιο χρησιμοποιεί και στην 290 και στην 780 και δεν βγάζει κανένα πρόβλημα και ας είναι πιο καινούργιες κάρτες δεν έχει αλλάξει κάτι στις μνήμες. ίδιες μνήμες φοράνε ddr5 δηλαδή τι οι μνήμες της 290 δεν ζεσταίνονται και δεν χρειάζονται ψύξη?τώρα το ότι έχει πέσει προβληματική φουρνιά 280χ είναι γεγονός αλλά δεν νομίζω να είναι αποκλειστικά από το κουλερ της. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 εμ που είναι το θέμα τότε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
John-lamia Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 η asus έχει μια χαρά cooler αυτό αποδεικνύεται από το ότι το ίδιο χρησιμοποιεί και στην 290 και στην 780 και δεν βγάζει κανένα πρόβλημα και ας είναι πιο καινούργιες κάρτες δεν έχει αλλάξει κάτι στις μνήμες. ίδιες μνήμες φοράνε ddr5 δηλαδή τι οι μνήμες της 290 δεν ζεσταίνονται και δεν χρειάζονται ψύξη?τώρα το ότι έχει πέσει προβληματική φουρνιά 280χ είναι γεγονός αλλά δεν νομίζω να είναι αποκλειστικά από το κουλερ της. εκει πήγε κ έμενα το μυαλό μου, ελαττωματικα waffer !!! κάποιος θα μπήκε στο εργοστασιο χωρίς μάσκα κ θα φτερνιστηκε !!! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sotkiritsis Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 στο forum republic of gamers οι πιο πολλοί έχουν καταλήξει ότι φταίει το bios της κάρτας asus 280x top το οποίο δίνει ρεύμα 1.6ν στις ραμ. πολλοί έχουν λύσει το πρόβλημα flashαροντας την κάρτα με το bios της απλής μη top το οποίο ρίχνει το ρεύμα στο 1.5ν όπως δουλεύουν οι υπόλοιπες 280χ gigabyte.msi κτλ . As I have been trough this topic from the beginning and tried several of the possible solutions I would like to share my findings so far.My card is also older then the period in which we can get a full refund without having to give a reason for the return, so only other option was RMA, but that probably won't solve anything, as a lot of ppl have found out.I often had artifacts and tearing in game and the black squares on my 2th screen in media player or tv software.The solution that seems to work for me is flashing the card with the bios from the non Top card.I flashed the non Top bios a week ago now and haven't seen any artifacts or black squares since, before they were almost a daily issue.Bios I used http://www.techpowerup.com/vgabios/1...-130828-2.htmlI also clocked the core back up to 1050 so far as the bios has it on 1000 and that does not seem to be a problem, haven't touched the memory settings tho.Also haven't lowered the core voltages yet, but that should be possible to lower the heat generation from the core a bit.Since the waranty isn't really usefull in this case anyway I also ordered a couple of sets of the thin heatsinks which will go on as an extra measure when they arrive .Thanks a lot dude. Seems like flasing the BIOS like you sad solved my artifacts problem!!! 3 hours of BF4 and 2 of Titanfall confirms it. Also the heatsinks, I ordered from aliexpress arrived, I'll put them on, just in case. Thanks again. στο forum republic of gamers οι πιο πολλοί έχουν καταλήξει ότι φταίει το bios της κάρτας asus 280x top το οποίο δίνει ρεύμα 1.6ν στις ραμ. πολλοί έχουν λύσει το πρόβλημα flashαροντας την κάρτα με το bios της απλής μη top το οποίο ρίχνει το ρεύμα στο 1.5ν όπως δουλεύουν οι υπόλοιπες 280χ gigabyte. . As I have been trough this topic from the beginning and tried several of the possible solutions I would like to share my findings so far.My card is also older then the period in which we can get a full refund without having to give a reason for the return, so only other option was RMA, but that probably won't solve anything, as a lot of ppl have found out.I often had artifacts and tearing in game and the black squares on my 2th screen in media player or tv software.The solution that seems to work for me is flashing the card with the bios from the non Top card.I flashed the non Top bios a week ago now and haven't seen any artifacts or black squares since, before they were almost a daily issue.Bios I used http://www.techpowerup.com/vgabios/1...-130828-2.htmlI also clocked the core back up to 1050 so far as the bios has it on 1000 and that does not seem to be a problem, haven't touched the memory settings tho.Also haven't lowered the core voltages yet, but that should be possible to lower the heat generation from the core a bit.Since the waranty isn't really usefull in this case anyway I also ordered a couple of sets of the thin heatsinks which will go on as an extra measure when they arrive .Thanks a lot dude. Seems like flasing the BIOS like you sad solved my artifacts problem!!! 3 hours of BF4 and 2 of Titanfall confirms it. Also the heatsinks, I ordered from aliexpress arrived, I'll put them on, just in case. Thanks again. προσοχή δεν είναι εύκολη υπόθεση να αλλάξεις το bios της κάρτας και δεν φέρω καμία ευθυνη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
John-lamia Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 λες να μας κανουν τιποτα τετοιο αμα τις στειλουμε πισω στα μαγαζια που τις πειραμε ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sotkiritsis Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 30 Αυγούστου 2014 δεν ξέρω φιλαράκι όσοι το έχουν κάνει δούλεψε. δεν εχω διαβάσει κάπου ότι το αλλάξαν το bios και δεν δούλεψε και δεν μπορώ να σου πω από προσωπική εμπειρία γιατί δεν μου έχει βγάλει πρόβλημα η κάρτα. αλλά μου φαίνεται πιο λογική αιτία από όλες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα