Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 364
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

θα πρέπει να δείξω το epenis μου ντε και καλά; :P  (σπάνια εως ποτέ δεν τρέχω benchmarks,μόνο κάτι ingame για να υπολογίσω τις ρυθμίσεις.)

θα κάνετε υπομονή μερικές μέρες-βδομάδες!

επειδή κάποιες απαντήσεις τις έχανα,γιαυτό αναρωτήθηκα.

Ναι την rev2 τουλάχιστον φαίνεται να πουλάει το visionstudio,λες να μην είναι αυτή;Μόνο αυτό αλλάζει στην rev2?

οχι βρε ετσι απλα ριξε ενα valley χωρις OC μας αρεσει να βλεπουμε διαφορες καρτες. δεν ειναι καποιος ανταγωνισμος τυπου "ποιος ειναι ο πιο γ@μ@τος"  αλλoi δειχνουν πχ HD3870

Δημοσ.

εγώ κάτι άλλο αναρωτιέμαι. αφού το πρόβλημα είναι στη ψυχτρα που δεν ακουμπάει στην ραμ τότε γιατί δεν έχει το ίδιο πρόβλημα  η asus  d cu ii 780 780 ti?

Δημοσ.

οχι βρε ετσι απλα ριξε ενα valley χωρις OC μας αρεσει να βλεπουμε διαφορες καρτες. δεν ειναι καποιος ανταγωνισμος τυπου "ποιος ειναι ο πιο γ@μ@τος"  αλλoi δειχνουν πχ HD3870

καλώς τότε..μη μαζευτείτε και με πειράζετε και με κοροϊδεύετε μετά και κλαίω; :-D

• Like 2
Δημοσ.

εγώ κάτι άλλο αναρωτιέμαι. αφού το πρόβλημα είναι στη ψυχτρα που δεν ακουμπάει στην ραμ τότε γιατί δεν έχει το ίδιο πρόβλημα  η asus  d cu ii 780 780 ti?

Γιατί εκεί παίζει να την αλλάξανε και να την παραμετροποιήσανε σύμφωνα με το design της κάρτας, στην 280Χ απλά παίζει να πήρανε την ψύκτρα copy/paste από καμιά 290.

Δημοσ.

Γιατί εκεί παίζει να την αλλάξανε και να την παραμετροποιήσανε σύμφωνα με το design της κάρτας, στην 280Χ απλά παίζει να πήρανε την ψύκτρα copy/paste από καμιά 290.

εδώ η ίδια η amd που δίνει χαμηλότερα ρολόγια σε επεξεργαστή κ μνήμη έχει τισ μνήμες να ακουμπούν επανω στην ψυκτρα.

http://cdn5.thinkcomputers.org/wp-content/uploads/2013/10/his-290-2.jpg

• Like 1
Δημοσ.

Απο την 780 για την ακριβεια

• Like 1
Δημοσ.

Γενικά εννοούσα ότι πήρανε μια ψήκτρα που δεν ήταν σχεδιασμένη καθαρά για την 280Χ και χωρίς πολλά-πολλά την βάλανε πάνω της και το μόνο που ελέγξανε ήταν αν ο πυρήνας ψύχεται αρκετά(βάλανε και thermal pads στις μνήμες χωρίς να ακουμπάει η ψήκτρα πάνω τους).  

Δημοσ.

ακριβώς η ίδια ψυχτρα είναι και στην 780 http://www.hardwareluxx.com/index.php/reviews/hardware/vgacards/29094-test-asus-geforce-gtx-780-ti-directcu-ii.html?start=3

τότε και η 290 έπρεπε να είχε πρόβλημα που δεν ακουμπάει στις ραμ.http://www.bit-tech.net/hardware/graphics/2014/03/03/asus-radeon-r9-290-directcu-ii-oc-review/1

ακριβώς η ίδια ψυχτρα είναι και στην 780 http://www.hardwareluxx.com/index.php/reviews/hardware/vgacards/29094-test-asus-geforce-gtx-780-ti-directcu-ii.html?start=3

τότε και η 290 έπρεπε να είχε πρόβλημα που δεν ακουμπάει στις ραμ.http://www.bit-tech.net/hardware/graphics/2014/03/03/asus-radeon-r9-290-directcu-ii-oc-review/1

Γενικά εννοούσα ότι πήρανε μια ψήκτρα που δεν ήταν σχεδιασμένη καθαρά για την 280Χ και χωρίς πολλά-πολλά την βάλανε πάνω της και το μόνο που ελέγξανε ήταν αν ο πυρήνας ψύχεται αρκετά(βάλανε και thermal pads στις μνήμες χωρίς να ακουμπάει η ψήκτρα πάνω τους).  

σε καμία δεν έχει thermal pads και το πρόβλημα το βγάζει μόνο η 280χ?

Δημοσ.

Δηλαδή η ASUS τα έχει κάνει λίγο μπάχαλο με την DCUII? Η δική μου πάντως δόξα τον θεό δεν νιώθει μία (αλλά είπαμε Sapphire άλλη ιστορία).

• Like 2
Δημοσ.

Δηλαδή η ASUS τα έχει κάνει λίγο μπάχαλο με την DCUII? Η δική μου πάντως δόξα τον θεό δεν νιώθει μία (αλλά είπαμε Sapphire άλλη ιστορία).

έμενα έχει ένα περίεργο θέμα.

μου βγάζει προβλήματα στα παιχνίδια για μίση ώρα το πολύ κ μετά σταματάει.

έχει 2 μερεσ τώρα που το κάνει αυτό.

Δημοσ.

Έχεις δοκιμάσει να δείς τις συχνότητες που τρέχει στο μισάωρο που έχει τα προβλήματα και τις συχνότητες μετά που σταματάει?

Μήπως ρίχνει συχνότητα η κάρτα ή ανεβάζει στροφές παραπάνω ο ανεμιστήρας?

Δημοσ.

έμενα έχει ένα περίεργο θέμα.

μου βγάζει προβλήματα στα παιχνίδια για μίση ώρα το πολύ κ μετά σταματάει.

έχει 2 μερεσ τώρα που το κάνει αυτό.

asus ή saphire?

Δημοσ.

η ψυχτρα της asus δεν έχει κανένα πρόβλημα έμενα τώρα καλοκαίρι και με crysis 3 και δεν περνάει τους 70 βαθμούς και δεν μου έχει παρουσιάσει το παραμικρό σαν κάρτα δουλεύει άψογα.. άπλα θέλω να πω ότι αυτοί που λένε ότι το πρόβλημα στην asus 280x είναι γιατί δεν ακουμπάνε η ψυχτρα στις ραμ απλά λένε βλακείες. άμα ήταν αυτό που ισχυριζοντε τότε θα έπρεπε να βγάζει πρόβλημα και η asus 780 780 ti που δεν έχουν κανένα πρόβλημα σαν κάρτες. υπάρχουν και άλλες πολύ καλές υλοποιήσεις στην αγορά όπως zotac  κτλ που δεν ακουμπάν οι ραμ στην ψυχτρα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...