Προς το περιεχόμενο

Πολλά προβλήματα Asus R9 280X DC2 TOP

KenJiNx

Προτεινόμενες αναρτήσεις

όταν το ίδιο σύστημα ψύξης δημιουργεί προβλήματα σε διάφορους

τύπους καρτών οι οποίες το φοράνε, τότε ναι υπάρχει κάποιο θέμα με αυτό.

κάνε ένα googλαρισμα του τύπου "arifacts asus direct cuii r9 290x/290/280x" να πάρεις μια ιδέα.

κάνε και ένα search artifacts asus 780 ti να πάρεις μια 2η ιδέα... 

απλά εδώ απ τους 10 που ποστάρουν 1-2 έχουν πρόβλημα .. .εγώ έχω 2 σε crossfire και δεν έχω δει artifact ποτέ.. 

Βέβαια σίγουρα υπάρχει πρόβλημα σε κάποια κομμάτια αλλα μην υπερβάλουμε .. τα περισσότερα παιδιά εδώ ανησυχούν γιατί έχουν δώσει πολλά λεφτά και δεν θέλουν η επένδυσή τους να πάει για πέταμα

• Like 6
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 364
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

δεν είπε κανένας ότι είναι η κάρτα του σατανά, αλλά ότι αναφέρονται

πολλά προβληματικά κομμάτια και ότι καλό θα ήταν να αποφεύγεται σαν επιλογή.

κι εγώ στη δικιά μου 290χ νόμιζα ότι το πρόβλημα ήταν οι μνήμες ή ο πυρήνας αρχικά,

όμως το πρόβλημά της ήταν το όχι και τόσο ποιοτικό thermal pad στα vrm αλλά και η πολύ

άγρια επιφάνεια της ψύκτρας.

η μη επαφή των μνημών με την ψύκτρα είναι επίσης ένα αρνητικό σημείο.

• Like 1

μια και τελευταια φορα θα το πω. το προβλημα ανακαλυφθυκε στο οτι στην συγεκριμενη η ψυχτρα ακουμπαει μοναχα τον πυρινα και τιποτα αλλο.

• Like 2

εντάξει για gigabyte κατέληξα,με το windforce σύστημα που χει

Καλή ειναι δεν πιστεύω να έχεις θεματα. Αν και δεν εχω δει κάποιον με 280χ gigabyte. Ισως επειδή ειναι λιγο ακριβή. Ειναι και λιγο πιο πολύ χρονισμενημενη στα ρολόγια. Σε συγκριση με τη δική μου κατά 5% παραπάνω περιπου. (Διόρθωσε με αν κάνω λάθος, ειναι η μοναδικη με default 1100MHz core?) Δεν υπονοώ κάτι. Πόλυ καλή κάρτα. Απλά μ`αρέσει το ψάξιμομο. :P

http://www.hardwarezone.com.sg/product-gigabyte-radeon-r9-280x-windforce-3x-oc-gv-r928xoc-3gd

• Like 2

Καλή ειναι δεν πιστεύω να έχεις θεματα. Αν και δεν εχω δει κάποιον με 280χ gigabyte. Ισως επειδή ειναι λιγο ακριβή. Ειναι και λιγο πιο πολύ χρονισμενημενη στα ρολόγια. Σε συγκριση με τη δική μου κατά 5% παραπάνω περιπου. (Διόρθωσε με αν κάνω λάθος, ειναι η μοναδικη με default 1100MHz core?) Δεν υπονοώ κάτι. Πόλυ καλή κάρτα. Απλά μ`αρέσει το ψάξιμομο. :P

http://www.hardwarezone.com.sg/product-gigabyte-radeon-r9-280x-windforce-3x-oc-gv-r928xoc-3gd

ναι πιο πάνω είναι χρονισμένη,θα αντέχει πιστεύω ή θα κάνει κανα μπαμ με τόσα που διαβάζω; θα γίνω ο πρώτος που θα χει.

Βρε φύλο και φτερό από το ψάξιμο θα την κάνουμε την 280x μέχρι να την πάρω!

• Like 2

κάνε και ένα search artifacts asus 780 ti να πάρεις μια 2η ιδέα... 

απλά εδώ απ τους 10 που ποστάρουν 1-2 έχουν πρόβλημα .. .εγώ έχω 2 σε crossfire και δεν έχω δει artifact ποτέ.. 

Βέβαια σίγουρα υπάρχει πρόβλημα σε κάποια κομμάτια αλλα μην υπερβάλουμε .. τα περισσότερα παιδιά εδώ ανησυχούν γιατί έχουν δώσει πολλά λεφτά και δεν θέλουν η επένδυσή τους να πάει για πέταμα

σαν να το παράκανε η asus φέτος !!! 

• Like 3

Λιγο ασχετο αλλα η 770 asus με cu ii ψυχτρα,μου γεμιζει με ζεστο αερα ολο το κουτι καθως τον πεταει σε ολες τις κατευθυνσεις και δεν γουσταρω να γεμισω το pc με 10 ανεμιστηρακια,ενω η ψυχτρα της gigabyte πεταγε τον αερα προς τα πλαγια και ειμουν κομπλε με ενα μονο πλαινο ανεμιστηρα να τραβαει τον ζεστο αερα προς τα εξω,fail η ψυχτρα της asus.

• Like 3

σαν να το παράκανε η asus φέτος !!! 

Λιγο ασχετο αλλα η 770 asus με cu ii ψυχτρα,μου γεμιζει με ζεστο αερα ολο το κουτι καθως τον πεταει σε ολες τις κατευθυνσεις και δεν γουσταρω να γεμισω το pc με 10 ανεμιστηρακια,ενω η ψυχτρα της gigabyte πεταγε τον αερα προς τα πλαγια και ειμουν κομπλε με ενα μονο πλαινο ανεμιστηρα να τραβαει τον ζεστο αερα προς τα εξω,fail η ψυχτρα της asus.

εντάξει πείστηκα,μακριά από asus και θα φέρω την αγκαλιά μου την gigabyte

εντάξει πείστηκα,μακριά από asus και θα φέρω την αγκαλιά μου την gigabyte

οταν την παρεις περνα μια βολτα απο μας να μας δειξεις το εργαλειο. θα μας βρεις στο  http://www.insomnia.gr/topic/215678-benchmarking-lets-see-how-good-we-are/ :-D  :-D

• Like 2

@xtrmsnpr Ναι σε σένα απαντούσα με και χωρίς παράθεση. Και πάλι σου λέω πως το πρόβλημα είναι του συστήματος ψύξης που δεν πατάει πάνω στις μνήμες, ευτυχώς το κατάλαβες.

Η Gigabyte είναι καλή απλά δες να πάρεις την 2η έκδοση rev. 2.0. Θα το καταλάβεις αν δείς την ψύκτρα να είναι γυαλιστερή στο πλαστικό της και όχι ματ.

• Like 2

οταν την παρεις περνα μια βολτα απο μας να μας δειξεις το εργαλειο. θα μας βρεις στο  http://www.insomnia.gr/topic/215678-benchmarking-lets-see-how-good-we-are/  :-D  :-D

θα πρέπει να δείξω το epenis μου ντε και καλά; :P  (σπάνια εως ποτέ δεν τρέχω benchmarks,μόνο κάτι ingame για να υπολογίσω τις ρυθμίσεις.)

θα κάνετε υπομονή μερικές μέρες-βδομάδες!

@xtrmsnpr Ναι σε σένα απαντούσα με και χωρίς παράθεση. Και πάλι σου λέω πως το πρόβλημα είναι του συστήματος ψύξης που δεν πατάει πάνω στις μνήμες, ευτυχώς το κατάλαβες.

Η Gigabyte είναι καλή απλά δες να πάρεις την 2η έκδοση rev. 2.0. Θα το καταλάβεις αν δείς την ψύκτρα να είναι γυαλιστερή στο πλαστικό της και όχι ματ.

επειδή κάποιες απαντήσεις τις έχανα,γιαυτό αναρωτήθηκα.

Ναι την rev2 τουλάχιστον φαίνεται να πουλάει το visionstudio,λες να μην είναι αυτή;Μόνο αυτό αλλάζει στην rev2?

• Like 1

θα πρέπει να δείξω το epenis μου ντε και καλά; :P  (σπάνια εως ποτέ δεν τρέχω benchmarks,μόνο κάτι ingame για να υπολογίσω τις ρυθμίσεις.)

θα κάνετε υπομονή μερικές μέρες-βδομάδες!

επειδή κάποιες απαντήσεις τις έχανα,γιαυτό αναρωτήθηκα.

Ναι την rev2 τουλάχιστον φαίνεται να πουλάει το visionstudio,λες να μην είναι αυτή;Μόνο αυτό αλλάζει στην rev2?

Είναι καλύτερος ο ανεμιστήρας.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...